pondělí 30. dubna 2012

Rtěnky Essence

Ráda bych Vám dnes představila pár z mých rtěnek a to konkrétně od omílané značky Essence. Není tomu tak dlouho, kdy jsem rtěnky vůbec nepoužívala, takže jsem se jimi začala zásobovat až poměrně nedávno, tudíž má sbírka není nijak obsáhlá, ale pojďme se podívat alespoň na těch pár odstínů, které jsem si pořídila.



První a zároveň nejspíš nejoblíbenější je odstín 52 In the nude. Je krásně krémová a hydratační, takže jí často tahám po kabelkách místo balzámu. Barva na rtech sice moc nevynikne, spíše vytvoří jen takový přirozený film, ale o to více ji mám radši pro běžné dny, kdy dotvoří už jen poslední tečku za jemným líčením. Kupovala jsem jí v zimních výprodejích asi za 30 Kč, ale v nabídce by měla být stále za obvyklých 49,90 Kč.



Dalším odstínem klasické essencovské rtěnky je 55 Coralize me!, který jsem si kupovala teprve nedávno, takže v nabídce je jistojistě dál. Pořídila jsem si jí hlavně kvůli krásné barvě, která nevypadá o nic hůře ani na rtech. Nehydratuje sice tolik jako odstín výše, ale špatná určitě není. Obsahuje maličké částečky, které jsou sotva znát v textuře rtěnky, na rtech však už skoro vůbec.



Třetím je odstín 41 Femme fatale, jejíž název už mě zlákal. Je to taková barva, na kterou seberu odvahu málo kdy, ale pokud ano, stojí to za to - její výrazný odstín se mi totiž vážně líbí. Při přípravě článku jsem ale zjistila, že už bohužel v nabídce není, ale jsem si jistá, že byla nahrazena určitě jiným tmavším tónem.



Celkově k těmhle rtěnkám můžu dodat to, že ač jsou obstojně hydratují a příjemně voní, jejich nízká cena se někde odrazit musí a tady je to na ne nijak dlouhé výdrži. Ale i tak to není nic strašného, přes sezobnutí drobné sváči vydrží a její aplikaci si hold po hodině či dvou prostě zopakuji.

Poslední rtěnkou, kterou bych Vám ráda ukázala, je z limitované edice Urban messages, která už však k sehnání nebude určitě, sama jsem si jí pořídila v nějakém výprodeji za pár korun, ale určitě patří k mým favoritům. Krásně voní jako lipo, hydratuje a navíc miluju tu její zářivou barvičku.


Máte samy nějakou z nich? :-)

10 komentářů:

  1. Mmm, červené rtěnky, to je moje! Proto se mi nejvíce líbí poslední dvě :) Sama žádnou essence nemám, takže je vůbec nemám s čím porovnat - ale myslím, že kdybych si pořídila ještě nějakou další, pravděpodobně je do konce života nedopoužívám :D Do nude odstínů nějak nemám odvahu jít, připadá mi, že mi ani trochu nesluší, ale ta korálová nevypadá vůbec špatně! :)

    OdpovědětVymazat
  2. já rtěnky třebas vůbec nepoužívám .. nevím proč, nějak mě neláká barvit si rty :) .. ale některé nevypadají zas tak zle, no uvidíme :)

    OdpovědětVymazat
  3. Rtěnky používám výjimečně, ale ten první nude odstín by mi asi vyhovoval.)

    OdpovědětVymazat
  4. Terezko, Ty jsi prostě úžasná. Miluju jak píšeš, ať už k outfitům nebo recenzím. Musím říct, že poslední rtěnka je opravdu top, hlavně na Tvých úsměvných milých rtech. :) Ono asi nezáleží na ceně, při té výdrži, tedy alespoň jsem si všimla u sebe. Jsi úžasná, zbožňuji Tvoje články. A dnes, moje drahá kolegyně, opatrně! :))

    OdpovědětVymazat
  5. Milá Teri,
    máš skvělou rtěnkovou výbavičku, tak až se uvidíme, dáš mi na tvář pořádnou pusu, ať tam mám parádní obtisk tvojí namalované hubičky. Platí? ;-))
    Já teď momentálně používám rtěnku od Clinique, v čokoládovém odstínu, tak trošku ušetřím za pralinky a tím pádem i za tělocvičnu. Zkrátka čokoláda vede! ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  6. Nemám ani jednu červenou rtěnku, protože mám celkem velké rty a myslím, že se rtěnkou by to dopadlo strašně:D) Teď jsem si koupila takovou do růžova a mám jí ráda, ale stejně asi zůstanu u bezbarvých balzámů a lesků)

    OdpovědětVymazat
  7. mám od essence coralize me, farba je podla mna skvelá :) a to že až tak toho nevydrží sa dá prežiť :)

    lerosep.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. In the nude je taky můj favorit.. přesně jak píšeš, je to spíše příjemnej balzámek a je to příjemná tečka v líčení.. :) ale ostatní odstíny vypadají také velmi dobře! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj:) Prosím kolik stojí ta rtěnka odstínu 55? Děkuji moc:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím teda, jestli je pořád v nabídce, přeci jen tenhle článek je skoro dva roky starý... Ale všechny stojí 50-60 Kč, teď nevím, dlouho jsem si žádnou rtěnku od Essence nekupovala :-)

      Vymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!