středa 11. dubna 2012

Zázraky v pytlíčku - masky Balea

Zázraky za pár drobných se asi nedějí, že? (jestli ano, sem s tím kde) Já to sice vím, ale pořád si ty malé pytlíčky kupuji, však to nestojí svět a když si jednou za čas chci udělat radost v rámci nějakého dne volna, odpočnout si a běhat po domě s čímsi naplácaným na obličeji či na vlasech, sáhnu po nějakém. Pro tentokrát to bude zase značka Balea.

Balea regenerační maska s mlékem a medem - zní snad takhle něco, co pálí jako čert? Podle návodu jsem provedla aplikaci a po odstranění jsem se nestačila divit - můj obličej byl v jednom ohni. Na omak rozpálené tváře nebudily ani nijak vábný pohled, obličej samý flek, no prostě nic, co bych chtěla druhou půlkou balení opakovat. Takže stejným citlivkách doporučuji se zrovna téhle masce vyhnout. Mé předchozí zkušenosti s těmito maskami ale zas tak zlé nebyly.





Hydratační kúra na suché a opotřebené vlasy s mlékem a meruňkou - joo, tak s tou jsem byla o poznání spokojenější. Schválně jsem si vlasy umyla jen šamponem, nanesla kúru a vyfénovala. Vlasy byly hebké, provoněné a o poznání v lepší stavu. No můžete sami porovnat na fotce - první je focena před mytím...  Pytlíček obsahuje 25 ml, což mi vystačilo na 2 použití a stojí kolem 20 Kč.




Co Vy, sáhnete v drogerii někdy po podobných produktech? A jak jste s nimi spokojení?

25 komentářů:

  1. s tou medovou maskou mám stejnou zkušenost....strašně to pálilo,i potom, co jsem to sundala a rudá jak rajče jsem byla ještě hodinu po tom....naštěstí jsem si ji dala večer před spaním, ne ráno nebo před nějakou párty :DD takže po této určitě už nikdy nesáhnu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. už jsem podobné účinky slyšela od více lidí, fakt hrůza... já si jí právě dala před tím, než jsem vyrazila do města, což moc praktické nebylo :-D

      Vymazat
  2. Tak jsi další, kdo na ni měl reakci. Určitě kupovat nebudu, díky za info! Nechci, aby to teď vyznělo, že jsem zhýčkaná nebo nafoukaná, ale věci z drogerie na vlasy už asi nepoužiju - výjimka je kondiconér ve spreji od Schaumy, ale za ten už mám také náhradu a růžový šampon Elséve. Od té doby, co používám šampony od Tigi (hlavně na objem), kondicioner ve spreji od té samé značky a na konečky sérum Biosilk, tak nemám potřebu cokoliv zkoušet. :)
    Ale ráda si sem tam objednám maličkost z ebaye nebo internetových obchodů - hlavně tedy vzorky parfémů. Člověk si musí udělat radost maličkostmi, které skoro nic nestojí. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasné, to samozřejmě chápu, že pokud už si objevila, co ti maximálně vyhovuje, tak proč taky hledat jinde, že :-)

      Vymazat
    2. Já jsem hrozná "konzerva" na kosmetiku a jakmile najdu něco, co mi vyhovuje, tak u toho zůstanu do doby než to vyhovovat přestane. :) A za sebe Biosilk doporučuji, strčí hravě do kapsy všelijaké masky a i olejíčky od L'orealu a Glisskuru. Výhoda je, že na ebayi se dají sehnat miniaturky na vyzkoušení. :)

      Vymazat
    3. sama jsem se taky dívala, kde by se daly sehnat alespoň malá balení na vyzkoušení, přece jen se mi nechce vrazit tolik peněz do něčeho, co mi třeba sednout vůbec nemusí...

      Vymazat
  3. Ta kúra na vlasy vypadají docela dobře.. :) Ale o té masce se nemá cenu ani zmiňovat.. Snad jen: Já jsem ti to říkala! :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nooo jooo, ale už jsem jí měla stejně koupenou :-D

      Vymazat
  4. Terezko děkuji za tip, tu vlasovou kúru bych moc ráda zkusila. Až se dostanu někam do DM tak se na to určitě podívám. Zkoušela jsem ten brown šampon, a docela mě překvapil.A to jsem mu nedávala žádné šance..:)
    papa, Anne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky ho mám v té verzi pro blond a je fakt príma :-)

      Vymazat
  5. Z té masky sem se pěkně osypala :/ a měla jsem celej obličej rudej :(( děs a hrůza.
    Kúru určitě zkusím :)) děkuju za tip :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nevím, čím to je, ale každopádně se jim fakt nepovedla :-/

      Vymazat
  6. A dneska jsem na ní zrovna koukala :D! Pak sem si ale řekla že si raději koupim milk shake v mekáči O:) a ještě že tak!

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to zní hodně nepříjemně,ty tvoje zkušenosti,alespoň vím,od čeho kamarádky obloukem odradit.Díky za info! :-)

    www.czechblondyn.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Terinko,
    ty jsi takový náš zázrak v pytlíčku. ;-)
    Trošku jsem se tě dneska lekla (na té namaskované fotce), ale kdo se maskuje, ten následně sklízí obdiv, že? ;-)
    Já používám na pleť lávovou zemi (tzv. mýdlový kámen - to je něco neuvěřitelnýho), med, jogurt a další poklady "co dům dal". Možná zkusím ale nějaký ten drogérkový zázrak.
    Pusu...Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Vivi, omlouvám se za způsobený šok... Bohužel jsem pak sklízet úspěchy mohla leda tak mezi apači, jak rudá jsem byla :-D Ale nějakou domácí masku chci už dlouho zkusit, jogurt si na obličej plácám, když mě příliš sežehnou sluneční paprsky :-)

      Vymazat
  9. Jejda, tak med na obličej bych nemohla. Jsem na něj alergická... Doufám, že to už bude dobrý a nebude tě to dál pálit.

    OdpovědětVymazat
  10. Moc pěkná recenze. Kdybych šla vybírat, tak bych určitě sáhla po masce s medem...Díky, ušetřila jsi mě:)

    OdpovědětVymazat
  11. super fotečka s tou maskou na obličeji :)

    itsjustaboutfeelings-lalique.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. tak ta maska na vlasy vypadá docela dobře, ale co je s tou na obličej? to vypadá jako dábělský produkt ;)

    OdpovědětVymazat
  13. já si koupila z DMka pleťovou masku jednou - takovou 'samozahřívací' a byla celkem fajn)
    jinak mám ale nejradši masky z HMka :)) moc krásně voní, hlavně čokoládová♥ :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. čokoládovou z HMka jsem taky měla a chtěla jsem jí rovnou sníst :-D teď jsem si tak koupila nějakou další, tak jsem na ní zvědavá :-)

      Vymazat
  14. Super!:) Zrovna včera jsem si chtěla koupit masku na vlasy, ale v Rossmannu za ni chtěli cca 60 Kč.. Teď vím, že mám navštívit DMko :)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!