pátek 23. srpna 2013

Nějaké to okecávání letní, prázdninové

Krásný pátek!

Nešlo si prostě nevšimnout, že takové připitomnělé články o ničem, kdy Vám vždycky nabulíkuju spoustu krávovin, mají snad i nějaké čtenáře. Ba i víc než by si vůbec zasloužili. A mě to pak vždycky ukrutně těší, protože si pak můžu třeba i chvíli myslet, že má snaha být za každou dělat bžundu k ucvrknutí někdo ocení a že vtipem prostě oplývám :-D No ale utiším ty pochody myšlenek uprostřed blonďaté kebule a radši se pustím k věci, chci Vám totiž vyslepičit hned několik pitominek z tohohle bájo léta.

A první pravá a nefalšovaná prázdninová směska! "Hurááá k vodě" a kterak jsem nadšeně vytáhla madračku, která ušla ještě než jsem se na ní stačila v bazénu vydrápat. No ještě že byla zadara a darovanému koni se prý na ty zubiska nemá čučet. A léto bez melounu? Tak to teda nic takovýho!

"Jen počkej, já tě ztrestám, zmrzlino!" vyhrožuju vyzbrojená pořádnou lžicí a hovím si s nohama nahoře na vyhřáté terase... Jo a nebo se taky houpu jako zamlada :-)))


Další várka fotek vymňoukne kdeco. Třeba že jsem před nějakou dobou měla moc milou návštěvu. A to když mě navštívila nejmilejší blondýna z celého Brna a okolí! Jasně, nebyl to nikdo jiný než všem jistě dobře známá Markétka! A nejen že jsem s ní strávila moc milé odpoledne s nohama v lavóru s lžičkou zabořenou v créme brullé (i když se mi tentokrát ta krustička moc nepovedla :-/), ale taky jsem si od ní vysloužila dáreček, jak jinak než v zářivé růžové taštičce. Ta mrška blonďatá mě dovezla tak skvělou čokoládu, že jsem ji zdlábla dřív než by bylo záhodno. A obsah plechovčiček byl vyžahnut taky cobydup. No nezbývá jen DÍÍÍÍÍK :-)

Mezi kopečky zmrzliny jsem se zase občasně pohybovala v rámci prázdninové brigády. Někdy zmrzka, jindy malinovka, třeba i příprava párku v rohlíku nebo jedno frapé za druhým - toť na šichtě na koupálku :-)

A když je volná chvíle, tak ráda výletuju, to je jasná věc. A vydala jsem se třeba do muzea hraček v Rychnově nad Kněžnou. I když mě na nějaká muzea příliš neužije, tak na takové infantilnosti jako hračky, panenky nebo pohádky prostě slyším. A už jsem asi fakt stará, když do muzea zařazují hračky, se kterými jsem si taky jako malá hrála, že jo? :-D

Jo a nutně jsem vám taky potřebovala sdělit, že jsem objevila skvělé gumičky. Přijdou mi celkem vtipné, když vypadají jako šňůra od telefonu, ale jsou i praktické - po culíku z nich nezůstanou vlasy tolik "otlačené" do vlny. Koupila jsem je u vietnamců asi za 3 Kč za kus a navíc když je nosím neustále při sobě, dají se jimi krásně zabavit nervózní ruce.


Vždycky jsem chtěla mít narozeniny v létě. Oslavovat je za doprovodu sluníčka, venku a nechat se u toho ožírat komáry. Ale v prosinci si můžu o bodavém hmyzu nechat leda zdát. No ale mám se to tak báječně, že narozeniny ani nepotřebuju a oslavuju stejně pořád :-D Vždycky se najde příležitost nezalézat s úderem osmé do postele a zapínat televizi. Ať žijí letní grilovačky! A když na jednu přivezla moje šikovná kamarádka Lucka takový báječný dortík, no tak to sláva grilovačkám nadvakrát :-D Sice ho nesla se slovy "a můžeme si ho dát za 23 hodin", ale zblajzli jsme ho ještě než doba na jeho tuhnutí uplynula. 

Jo a jestli dokáže ještě něco letní den prozářit o něco víc, tak je to určitě krásná kytka na stole. Navíc k mečíkům mám zvláštní vztah už od dětství, vždycky s úsměvem vzpomínám jak po mě a sestřenkách děda pojmenoval nějaké odrůdy a my se vždycky těšily, až konečně vykveteme :-)


Holka jedna hubatá! Ale po konzumaci borůvek nejde po sobě navzájem nevyplazovat jazyk, že jo. A když jsem letos nějak promeškala plné borůvčí a nevydala se je otrhat v teplácích a s bandaskou, dávám si je aspoň mixnuté ve Fruitisimu. Jazyk po nich fialoví stejně :-)


A s tímhle hubatým kukučem se s Vámi na pár dní loučím, odjíždím totiž na pár dní hlídat na hokejový kemp bandu malých zlobivců. Ale co, třeba letos přijedou samé hodné dětičky. No uvidíme, už se na to těším, i když jsem si jistá, že už dneska večer budu zblblá natolik, že nedám dokupy víc než větu nerozvitou. Tak jako každý rok. No mějte se tu krásně a brzy zase nashle - třeba prostřednictvím nějakého předpřipraveného článku... :-)

21 komentářů:

  1. hm, dostala jsem chuť na meloun :3 :D

    http://teencosmetics.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Nejlepší článek fakt! :D dokážeš vážně skvěle pobavit, prosila bych víc takovýchle povídáků! Závidím narozeninky v zimě! Já je mám 5.září. a to není ani teplo ani zima, prostě taková nuda a šeď :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takový milý komentář si nechám líbit, to jo :-D Tak fajn, někdy vám zase něco povím :-D Teda není co závidět, navíc narozeniny jsou dobrá věc sama o sobě, takže je vlastně fuk, v jakou jsou roční dobu, že jo :-)))

      Vymazat
  3. Super senza parádní článek :) Zvedl mi náladu, dodal energii, takže jdu hned šup šup něco dělat :)
    Ale Teri, já mám narozky v létě a není to žádná výhra - všichni jsou po dovolených a nemají čas slavit! :-D
    Mimochodem - hračky! houpání! letní meloun! zkoumání borůvkového jazyka! Že ty jsi moje blonďaté dvojče! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chachá, tak to mám radost, že tě to tak vybudilo, když práce šlechtí, tak to budeš úplná šlechtična :-))) To dost možná joooo :-D

      Vymazat
  4. Léto je vždycky nejlepší! Mně na tom letošním létě chybí jen jediná věc a to jsou houby. Už od mala vždycky houbařim jak šílená a letos neroste nic...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš recht, letos jsem taky vůbec nebyla, ale určitě do lesa během září skočím - chlupaté s houbama za to určitě stojí, jinak mě to totiž zas tak nebaví, protože skoro nikdy nic nenajdu :-D

      Vymazat
  5. Nevěřím, že ty můžeš mít nervozní ruce. Gumička je jistě praktická. Moc hezký článek. Mne prostě baví. Jinak ve Fruitisimu si taky musím dát vždy něco s borůvkama.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jééjej, nervózní mám nejen ruce a často :-) Děkuju, to mám radost :-)

      Vymazat
  6. Zase parádní veselý článek :D
    A jsem moc ráda, že obsah růžové taštičky zmizel rychle, tak jak k tomu byl určen :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak lákavému obsahu nešlo odolávat! Přijďte záááás! :-D

      Vymazat
  7. :DDD já se té tvojí bžundě stejně vždycky zasměju :D Včera jsem koukala na Princeznu ze mlejna a trochu mi mluvou připomínáš Élišku :DDD (a to jen v nejlepším, kdyby to náhodou vyznělo blbě ×D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cha, Eliškou jsem toužila býti už od outého věku, kdy jsem ji hltala skoro denně z kazety, takže mě to teda spíš sakramensky těší :-D A ona má nejspíš taky východočeský zobák nebo co :-D A samozřejmě jsem se taky včera dívala, to mi nemohlo ujít!

      Vymazat
  8. Přesně tyhle vykecávací články o životě mám nejraději!:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky je moc ráda vždycky sesmolím, ale raděj v delších intervalech :-D

      Vymazat
  9. Terinko, krásně a hlavně zase vtipně jsi nám popsala své zážitky :) A potřebuji nutně vědět, u jakých vietnamců jsi nakoupila ty gumičky! :D

    OdpovědětVymazat
  10. Život je dobré, když máte ty vaše láska kolem sebe, říkám to proto, že když jsem měl problémy s mým milencem i nikdy neviděl život jako dobrá věc, ale díky Dr. AGBAZARA z AGBAZARA chrámu mi pomohl, aby kouzlo, které přivedl můj milenec zpátky ke mně v prostoru 48 hodin. Můj manžel mě opustil kvůli jiné ženě po 7YEARS manželství, ale Dr.AGBAZARA pomozte mi kouzlo, který ho přivedl zpět ke mně do 48 hodin. Nebudu vám říct více informací o sobě, spíše budu radit pouze ti, kteří mají problémy tam vztahu nebo manželství kontaktovat Dr.AGBAZARA chrámu přes tyto detaily přes; (agbazara@gmail.com) nebo agbazara@gmail.com

    Zabij z češtiny.

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!