sobota 22. března 2014

Jako od Tima


Přesně  tak jsem si připadala v téhle proužkato-bílo-černé kombinaci - jako nějaká postavička z filmů Tima Burtona. Ty mají většinou takový ponurou atmosféru, ne mnoho barev... A ne že bych v tomhle báječném počasí neměla náladu na zářivé barvy, ale nutkání konečně vytáhnout dlouhou sukni bylo silnější než po-růžové-červené-a-korálové-prahnoucí-já. A cítila jsem se prostě mooooc dobře. I když jsem postávala před hlubokým lesem. A to z jediného důvodu - když jsem takhle oblečená stála před zrcadlem, jako bych zahlédla zlou královnu od Sněhurky. Mám fakt asi přehnaně bujnou fantazii. Ale stejně jsem si radši pro ubrání na přísnosti lupla jsem si do vlasů mašli, která je ve skutečnosti motýlkem, který nosil brácha asi v pěti letech na besídky ve školce. Myslím, že ho ve svých sedmnácti už potřebovat nebude, a tak jsem mu ho zabavila. 

sukně - Gate, triko - second hand, kabelka, boty - Deichmann, brýle - House

Máte rádi Burtonovy filmy :-)

26 komentářů:

  1. Sukně je krásná a mašle vypadá ve vláskách hezky, máš dobrý nápady :) !
    Moc se mi líbí jak píšeš, jak fantazíruješ :) také mám někdy tak bunou fantazii že si někdy připadám jako malé dítě :) ! Jsi krásná Terezko :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Trocha te maslickove infantilnosti nesmí chybět :-D děkuju a snilkum zdar :-)

      Vymazat
  2. ta sukně je úžasná, zase moc povedený outfit ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle ti moc sluší, ta sukně je bezva! :)
    Filmy od Tima Burtona mám ráda, nejlepší je Sweeney Tod :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je priteluv nejoblíbenější film, dobre ponury :-D

      Vymazat
  4. Skvělá kombinace a to tričko nepřestanu obdivovat. :) Mně přijdeš spíš jako francouzka než jako královna ze Sněhurky. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak dejme tomu taková francouzská zla královna :-D

      Vymazat
  5. Tima zbožňuju! A ty ses moc krásná, dlouha sukně ti sedne ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. škoda že jsem to viděla až dneska, jinak bych se ti vloupala do skříně a tu sukni ti ukradla :D

    OdpovědětVymazat
  7. Ta sukně je perfektní..určitě s ní vykouzlíš plno dalších povedených outfitů

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na jaře a v létě bude zase určitě v jednom kole :-) děkuju Ti :-)

      Vymazat
  8. Nádherná sukně! Ani nemohu věřit, že je z Gatu, i když ten svetr, co mám já, je taky super. Taková sukně se hodí vždy. Už se těším na tvé další a další outfity. Mašlička je naprosto kouzelná!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, zase ze slev za něco kolem stovky, to se vyplatí :-) Děkuju moc :-)

      Vymazat
  9. Hezké odpoledne,

    já osobně nemám ráda dlouhé sukně. Ale tohle mě překvapilo, vypadá na Tobě úžasně! :) A v kombinaci s těmi proužky, no prostě krása, asi opět najdu lásku k dlouhým sukním :D

    S pozdravem Andrea :)"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, tak to mě těší :-) Já osobně miluju dlouhý sukně a proužky ještě víc, a znáš to - když se spojí, tak se radost násobí :-)

      Vymazat
  10. Přesně takovou sukni hledám už asi rok, takže Ti tajně závidím (dobře, tak už asi ne tak tajně :D), navíc Ti moc sluší :)
    Burtonovy filmy jsou prostě...Burtonovy filmy-osobité, jedinečné, fantastické. Mohla bych na ně koukat pořád dokola a nikdy by mě neomrzely. Můj nejoblíbenější je asi Frankenweenie:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je pech, já jí kupovala už předminulé léto.... A souhlas, přesně takové... Že si asi budu muset jít pustit mrtvou nevěstu :-)

      Vymazat
  11. :D Terezko, náhodička, že jsme s přítelem v pátek koukali na Frankenweenie: domácí mazlíček. Moc ti to sluší, tu sukni si pamatuju ze setkání a stále v ní vypadáš úchvatně :)

    OdpovědětVymazat
  12. Sensational outfit!! Love that skirt!!! Sheerness of it is so pretty!! You have such a lovely shape for this skirt too! You look so beautiful doll!! Great photos!! :)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!