sobota 15. března 2014

Nástup do peřin

Počasí na pytel. No možná na dva pytle. Fakt hnus. A tak co s načatým víkendem. Třeba svalit se do peřin. Takže se vlastně docela hodí, že mě Sabča nominovala na tenhle peřinový TAG s pár pelechovými otázkami. Takže tu jsou moje nijak originální odpovědi. A tento zážitek umocněn i po estetické stránce velice kvalitními instagramovými fotkami. 



Bez čeho neodcházím do peřin?


Bez zapnuté televize. Hrozný návyk, já vím. Ale naučila jsem se usínat u telky či filmu a jak je hrobové ticho a tma jak v ranci, tak prostě čumim do zdi a můžu počítat stáda ovcí a stejně ne a ne usnout.... A když jsem u těch ovcí, tak dle fotky je vidno, že se mnou i jedna sdílí lože. I nahřívací lev do mikrovlnky - super věc na bolavé břicho nebo promrzlé zimní večery.

Svůdné sansoussi nebo pohodlné pyžamo?


Tak za prvé vůbec netuším co je sansoussi, v životě jsem to slovo neslyšela. Trapáááááás. Každopádně slovo svůdné, co mu předchází, už značí, že to nebude nic pro mě. Protože já spím jedině v "tlumičích vášně" jak se u nás říká, aneb pořádně tlustý pyžamo s dlouhými nohavicemi a pořádně infantilní. A největším favoritem je samozřejmě mé nejkrásnější muffinkové!

v něm jsou to teprve sladké sny - a to doslova

Kniha?


Kniha prý potěší. Ale já jsem strašná ostuda, skoro nečtu. To když se mi do pracek dostane něco co mě joooo zajímá, tak to slupnu raz dva a klidně i pod peřinou před spaním, po probuzení nebo v jinou denní dobu.

má poslední přelouskaná v cuku letu

Nějaký kosmetický rituál?


Tak v tomhle bodě jsem opět krutě nudná. V posteli teda žádný kosmetický rituál nemám. Maximálně si někdy namažu ruce, ale nesnáším ten ulepený pocit. Nebo v létě namažu nohy a šoupnu je do fusaklí, abych si neomatlala celý peřiny. Ale jelikož jsem "nožní" krém už dopotřebovala a nebyla schopná si pořídit nový, takže jsou moje hňacky na sucho. 

Sklenička něčeho dobrého před spaním?


Můj přítel teda večer co večer lábe sladké teplé mlíko, ale to mi takhle navečer žaludek příliš nebere, nevím, jestli bych si z toho do peřin spíš neublinkla. Ale jestli se počítá třeba nějaká ta dvoječka (dvě, tři) dobrého bílého takhle v podvečer, tak to teda nepohrdnu.

tuze dobré vínko

Chrápu?


Jasně, že každá chceme slyšet, že při spánku vypadáme přímo andělsky a maximálně se tak sladce usmíváme. Ale pravda je taková, že občas si chrupneme jako pořádný dřevorubec. A nebo si poslintáme polštář. Ale stejně si myslím, že ty spolunocležníci kecaj a stejně spím jako učiněný andílek :-D

Snídaně do postele?


Spíš ne. Ty drobky, jogurt vykydnutý v peřině a čaj vycintaný na polštář. Ale kdyby mi ji mermomocí chtěl někdo připravit a hodně naléhal, ať si královsky posnídám v peřině, tak se asi urputně bránit nebudu, no. A můžete mi přinýst třeba kopec lívanců a kýbl kakavíčka, díky :-)


když se muž rozhodl lívancovat už po ráno

A teda původně jsem si říkala, koho bych vlastně měla kurňa nominovat? Ale ať nežeru, posílám peřinové otázky dál směrem k Markétce (nemůže říct, že jsem ji nevarovala a jistě se má se světem o čem podělit, jak vím :-D), Verče a do Škodulčina domečku - těším se na Vaše peřinové návyky, mé milé :-)))) 


Jaké jsou vaše zvyklosti v peřinách? :-) A dodat by se slušelo snad jen DOBROUUUUU!

3 komentáře:

  1. Super tag. S pyzamem to mam stejne, neco sexy jedine kdyz je tropicke leto. :) Diky za nominaci, pokusim se neco vyplodit. :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Fuj, sladké teplé mléko, stačí, když to jen čtu! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jů :) tag se mi moc líbil a s pyžamem to mám stejně! :D Mám jedno vánoční s jezevčíkama, srdíčkama, medvídkové a pak s nějakou kočkou a noční košilku taky s kočkou :D ! Miluju to.

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!