neděle 16. března 2014

Při neděli puntíkaté, propršené a animované


Tak výstavně hnusné neděli jsem nehodlala podlehnout a fňukat za oknem, že je hnůůůůůsně. Čapla jsem puntíkaté šaty, klobouk a přítele a vyjeli jsme si do kina. Na ten nejinfantilnější film v celém širém cinestaru. Takže jsme v sále plném řehtajících se dětí házejících kolem sebe hromady popcornu možná působili dost divně. Ale to bylo úplně fuk. Já se bavila! Takže pokud máte stejně infantilní choutky, tak by se Vám Dobrodružství pana Peabodyho a Shermana přišel vhod. Na tuty zvedne náladu v takovém mrzutém počasí... A kdyby se náhodou rozhodl třeba i vítr, že mi zvedne šaty, co jsou spíš kratší, než krátké, tak na něj taky vyzraju - čouhá mi z pod nich další sukně. To jen tak pro kompletnost toho veledůležitého sdělení.

šaty - Primark, bunda - NY, boty - Bershka, kabelka - Orsay, klobouk - Reserved

Jak jste trávili neděli Vy, hmm? :-)

6 komentářů:

  1. Moc se mi líbí celá kombinace :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krasna kombinace, Terko! Saty jsou skvele a klobouk taky. :)
    Ja nedeli stravila odpocinkem, vecer tancem, odkud jsem se vratila s ukopnutym palcem a premyslim, zda jsem si opravdu nemela koupit uzavrene boty na standard a ne ja frajerka rovnou na latinu.

    OdpovědětVymazat
  3. Moc povedený outfit! Tobě tak moc sluší a ta sukně, to je super vychytaný!

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Terezko, tak tomu říkám aktivní boj proti nechutnému počasí :) Pravda já moc na animáky nejsem, ale do kina bych zašla... ;) My jsme s přítelem o víkendu uklízeli a zvelebovali náš byteček a taky včera dělal naprosto neskutečně vynikající oběd :)

    OdpovědětVymazat
  5. Puntíky jsou moje! A miluju kombinaci černé/šedé s růžovou, to je prostě nádhera <3

    OdpovědětVymazat
  6. Sensational styling with this outfit!! Love that dress!! You look so pretty!!! Not everything everyone can pull off the hat look, but looks great on you!! Love your pretty smile too!!! Wonderful photos love! :) Looks like you had a fun time taking these photos!! Great attitude comes across!!

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!