sobota 10. září 2011

Chci ti říct, že rád tě mám víííííc

Dnes jsem se konečně vydala do kina. Na Muže v naději jsem byla dost zvědavá. A ne, opravdu se nechci hluboce zamýšlet nad posláním či ponaučením z filmu vyplývající. Nešla jsem tam hledat hluboký zážitek a ani jsem nečekala, že bych nad filmem přemýšlela víc jak pět minut po skončení. Těšila jsem se jen na komedii obsazenou oblíbenými herci, u které se zkrátka zasměju, vypnu a odpočnu. A účel byl splněn. Co na tom, že byzardní zápletka byla trochu postavená na hlavu. Jen jsem se musela v duchu smát, jak celé kino (mužská část určitě) fandí nevěrníkovi v jeho záletech s bujnou zrzkou. A taky se někdy přistihnete, že film končí a vy se přihlouple usmíváte na plátno?



A mimochodem když už jsem se ocitla v "civilizaci", tak jsem obešla pár krámů, trochu se vybavila, abych mohla za 3 týdny vyrazit do školy a vyhlídla si hodiny, které si koupím až budu mít přebytečné dva tisíce :-D


Nejvíc se mi líbí ty, ve kterých mám nohy

3 komentáře:

  1. Já Muže v naději ještě neviděla :-/ přítele bych na to do kina nedostala :D takže si počkám na dvd.. ale myslím, že to asi Ženy v pokušení nepřevýší! :) a ty zrcadla jsou boží! taky se mi líbí to spodní.. i když teda, moc toho v něm nevidím.. :D

    OdpovědětVymazat
  2. já právě nedokážu říct, jestli se mi to líbilo víc než Ženy v pokušení, ale je u mě pořád zachraňuje hlavně Vojta Dyk :-D Jo na těch hodinách bych nepoznala kolik je hodin, ale stejně se mi líbí :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tie zrkadla su velmi pekne len by som sa v nich asi velmi nevidela :(, a do kina sa chystám aj ja len ešte neviem na čo :)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!