středa 14. září 2011

Čtení pro dlouhé večery s Ligou mistrů

Včera na mě ve schránce čekal program na večer - přišel mi můj předplacený časopis Style, ke kterému mi tenhle měsíc přidali i časopis Bazaar. Je to sice červnové číslo, ale víte jak se to říká: "Darovanému koni na zuby nehleď." A jelikož včera běžel od 21:00 přítelův oblíbený fotbal, měla jsem o zábavu postaráno. Ani jsem všechno nestihla za ten jeden dlouhý večer nestihla přelouskat.


Ve Stylu jsem si opět přišla na své. Fejeton od Alex Doležalové, Módní novinky, rubrika receptů, tentokrát plná dobrot z jablek a hrušek nebo Trendy pro každého, kde jsem se zamilovala do modrého kabátu! Trochu jsem si poslintala stránku plnou kabelek a při prohlížení článku věnovanému ložnicím se opět zasnila o té své. Ale ještě mě spouuusta článku čeká:-)))


A i když byl Bazaar trochu mimo sezónu, tak jsem se s fotkami plavek, kraťásků, sandálek, slamáků a slunečních brýlí trochu vrátila do doby, kdy jsem se těšila na přicházející léto. Ale články o zdravém životním stylu jsem si, až na drastické třídenní diety, které nesnáším, s chutí přečetla. A v dietním speciálu jsem se dozvěděla i o jídelníčku slavných a zhodnotila jsem, že na tom se svým stravováním jsem oproti nim dobře. A taky jsem se při pohledu na fotku Lady Gaga rozhodla, že už konečně musím upéct Makronky.



4 komentáře:

  1. Tak jeden makronek můžeš poslat ke mě! :)

    OdpovědětVymazat
  2. miluju časopisy, všechny si schovávám a když někdy prší jen se válím v posteli a čtu starý čísla. Nikdy jsem si, ale Style nekoupila je to dobrý časopis?

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem s ním spokojená, je tam od všeho trochu - móda, kosmetika, novinky, kultura, recepty, osobnosti, vztahy, aktuální téma, bydlení... Odebírám ho zatím půl roku, občas nad některými články jen kroutím hlavou, ale vždycky si ho s radostí pročítám sem a tam celý měsíc, než přijde zase další číslo :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Mňam, makronku bych si dala hned :D :)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!