úterý 20. září 2011

Naštvané úterý

Další z všedních dní, jen za oknem se neodehrávalo nic, co by mi zvedlo náladu. A co teprv když jsem za to okno vyrazila sama , brrrr, musela jsem zase vytáhnout svou šusťákovou bundu, která se mi sice hrozně líbila, ale připadám si v ní jako v pařníku. Ale stejně jsem si doběhla do krámu pro smetanu, abych si mohla uvařit kuře na paprice.. Až na to, že jsme doma neměli ani papriku, no dobrý... :-D Ale trocha improvizace vše zachránila a já měla oběd, který se dal jíst. První hotovka, dá se říct, co jsem kdy uvařila - už se můžu normálně vdávat :-D

Odpoledne, když jsme vyrazili na obyčejný nákup zásob, jsem se snažila rozjasnit den svým starým dobrý červeným kabátkem. Nevím, kde se stala chyba, ale mě to náladu nezvedlo. A jak jsem byla nakrknutá, tak jsem zašla do DMka a kupodivu koupila hned několik věcí najednou (normálně jsem totiž děsnej skrblík a jdu tam třeba několikrát týdně, ale pokaždé si kupuju jen jednu věc - mám pocit, že nakupuji míň :-D).


A to by v tom byl čert, aby mi tahle kombinace koupele s voňavým mýdlem (popravně nevím, jestli voní, jen se mi líbil infantilní obal), nalakování nehtů cappuccinem a sklenka bílého nezvedly náladu.


Co děláte vy, když váš celý svět děsně vytáčí?

3 komentáře:

  1. myslím že kožešina je nejlepší věc na zahřání ;)
    sprcháč mám taky a je suprový! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jůů ten červený kabátek je boží ! :)) Supr blog :)

    http://myfashionforall.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!