úterý 6. září 2011

Nech ty nehty

Prázdniny jsou oficiálně za námi, ale ještě aspoň chvíli se k nim budu vracet. Ty letošní jsem měla dost času a věnovala se různým zbytečnostem. Jednou z nich bylo lakování nehtů. Určitě to znáte, při návštěvě drogerie vás jeden odstín tak nadchne, že bez něj nemůžete odejít. A tímhle stylem se mi doma nakupilo pár barev, a tak jsem drápy zdobila o sto šest.

A tady jich pár mám

První z pokusů

Další se známou Mini Coloramou

Pak mě ale zdobičky přestaly bavit a koupila jsem si razítko

Po prvních hodinách strávených se základní destičkou jsem stejně nebyla uplně spokojená..

.. a tak jsem si koupila novou destičku


 Občas jsem se nemohla rozhodnout, jakou barvu zvolit


Samotnou by mě zajímalo, za jak dlouho mě přestane bavit se s tím piplat. Ale zítra si každopádně svůj už celkem oprýskaný nátěr musím nahradit novým :-)



2 komentáře:

  1. Páni jsi šikovná!!! :D Já sem ráda, když si nalakuju nehty jednobarevným a neotřu to při první příležitosti! :D Fakt nádhera! :) Jo a kde si sehnala tu krásnou barvu Mini Coloramy? Já vždycky seženu jenom tu oranžovou co už mám nebo nějaké vybledlé.. :( a ta šachovnice... úžasné!

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju :-) Musim teda říct, že mě to stálo prvně pořádnou chvíli cviku, ale už to zvládám aniž bych si zamatlala půlku pokoje a sebe celou. A těžko říct, odkud mám zrovna tuhle barvu, ale byla to první, kterou jsem si koupila a tuším, že ve Vysokým Mýtě, ale bylo to nějak z kraje, jak je začli prodávat, teď už se všude fakt válej jen takový zbytky

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!