pondělí 19. září 2011

Víkend

Tenhle víkend jsem byla pěkná ostuda, ale bylo to nezvykle nabité. Tak alespoň ve zkratce, co jsem dělala a proč jsem to tu tak flákala...

V pátek jsem vytáhla přítele na procházku. Bylo příjemně teplo, slunce zapadalo, červánky, no romantika jako blázen :-) Procházeli jsme se v polích, měla jsem vymyšlenou speciální trasu, ale do cesty se nám postavily kopřivy vysoké tak, že by svou výškou splňovaly limit pro sezení na přední sedačce auta. A kromě kopřiv obřích rozměrů jsme objevili i obří kukuřici.
Tudy cesta opravdu nevedla :-D



 V sobotu jsme vyrazili za příbuznými do mého rodného města na svatováclavský jarmark, je to už taková tradice. Ale je to jen pár stánků vietnamců, sladkostí, houpačky, řetízák a skákací hrad. Takže za pět minut bylo hotovo, vyřízeno a šli jsme poobědvat. Bylo ještě pořád krásné počasí a já si oblékla své nové modré legíny. A musím zhodnotit, že je to důstojná náhrada modrých kalhot, po kterých jsem toužila celé léto.


Večer jsme potom vyrazili na venkovní ples do přítelovy dědiny :-D Byla to spíš jen taková klasická zábava, jen chlapi vyměnili "džísky" za sako a ženský si udělali nový hlavy. Popili jsme, zatancovali si a vyfotili spoustu příšerných fotek, ze kterých můžu uveřejnit snad jen dvě :-D 


V neděli
byl budíček už časně ráno a vyrazili jsme na hokej. Přežila jsem jen díky ibalginu a velkýmu kafi na zimáku, tak omluvte mou značnou nesvěžest na fotce. Na sebe jsem si vzala svůj oblíbený kabátek do áčka, který přítel považuje za pončo. Doma na nás pak čekala svíčková a já se konečně po dvou měsících vyrazila opět na zumbu! :-) Ale o ní až někdy příště.



Jaký víkend jste měli vy? :-)




5 komentářů:

  1. Ty modrý legíny vypadají pěkně - na to,jak já skoro nikdy legíny nenosim, tak tohle se mi líbí, krásně ti to rozzářilo ten outfit :)
    A little bit of fashion

    OdpovědětVymazat
  2. Měla si to pěkně nabitý..! :D A nevěřila bych, že ty legíny budou vypadat tak úžasně!! Jsou skvělé!!! :) A strašně ti to v nich sekne! Ale to vlastně všude, jsi kočka! ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty modré leginy jsou super . )
    I když na takových pěkný nožkách aby nebyly co ? : )

    OdpovědětVymazat
  4. Teri, se budu červenat :-D dík holky :-)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!