pátek 24. února 2012

Blondies

Brownies už jsou celkem profláknuté, ale co jsem objevila teprve nedávno jsou právě blondies. Představovala jsem si je jako obdobu jen se základem z bílé čokolády a hrozně jsem je chtěla také vyzkoušet. Pročítání receptů mě ale vyvedlo z omylu, bílá čokoláda tam totiž ani být nemusí. Nakonec jsem si vybrala recept podle Cataliny (určitě na její blog mrkněte, jen já tam okamžitě dostávám chuť na sladké :-) ). Postup jsem až na svou mírnou lenost a nechuť k odvažování, ubrání cukru asi na 200 g a použitím jen světlého třinového celkem dodržela.


Po netrpělivém očekávání výsledku musím uznat, že blondies chutnají jinak než jsem si původně představovala, ale to neznamená, že nejsou dobré. Naopak, je to taková sladká jednohubka, protože velké množství najednou jí opravdu sníst nedokážu. Vážně skvěle je doplní už jen sklenice mléka. A snad budou chutnat i brunetkám :-)


Už jste tuhle dobrotu ochutnaly? :-)

8 komentářů:

  1. Neochutnala, ale vzoreček mi můžeš poslat :-D Vypadá hezky :)

    OdpovědětVymazat
  2. A já si podle názvu říkala o co půjde.. a ono zase o jídlo! :D Téro, víš co sem ti říkala..! Mám po tvých postech furt jen chutě a hlad! :D

    OdpovědětVymazat
  3. To vůbec neznám.. mnam, potřebuju troubu!

    OdpovědětVymazat
  4. tohle chci k snídani, mňam! :)
    www.kavarenskapovalecka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Blondies :D To musím někdy upéct! No myslím, že nám brunetkám bude taky moc chutnat :P

    OdpovědětVymazat
  6. páni, ač nejsem blondýnka, tak si tohle určitě upeču. :)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!