čtvrtek 2. února 2012

Co si koupím znovu I.

Zdravím Vás,

rozhodla jsem se, že vedle klasických recenzích většinou poskládaných ze stejné značky nebo produktů stejného typu, zařadím i článek se shrnutím věcí, jejichž používání se mi osvědčilo natolik, že si je neváhám koupit znovu. A i když o některých jsem se zmiňovala nebo zmiňovat teprve budu, tak snad by takové shrnutí jednou za čas pro někoho mohlo být přínosem.... Pro tentokrát jsem vybrala šest kosmetických pomocníků, které jsem si za poslední dobu dost oblíbila.

Cien šampon - o kosmetice z Lidlu jsem psala už tady a nemůžu než o ní psát zase, protože tenhle šampon se mi vážně osvědčil, jsem s ním naprosto spokojená. Používám proti lupům a jeho účinky jsou viditelné. Takže za 29 Kč, za kterých je k dostání, si určitě brzy pořídím další.


Synergen peeling pro citlivou pokožku - o něm jsem se taky zmiňovala už zde, ale taktéž se stal mým velkým oblíbencem. Používám ho 3-4x týdně, po použití mám svěží pocit vyčištěné pleti a prostě si ho zase za 29 Kč při další návštěvě Rossmannu koupím znovu.


Odličovat očí Dermacol - najít odličovač, který by mě neštípal a zároveň solidně odlíčil je pro mě kumšt. Ale nedávno jsem objevila ve slevě v DM drogerii tenhle a zase nemůžu jinak než chválit. Stál mě kolem 90 Kč a nedávno jsem koukala, že je stále k dostání za stejnou cenu. Odlíčí solidně i voděodolnou řasenku, stíny i tužku, neštípe, nevysušuje. Jediné, co mi zprvu vadilo, byla nezvyklá vůně, ale to mu dokážu odpustit.


Nivea krém - není nic, co bych Vám musela dlouze představovat. Pro mě je to teď v mrazivých dnech nepostradatelný pomocník, kterým chráním svůj obličej, s mou suchou pokožkou se báječně snese, nedráždí a skvěle hydratuje. Co víc dodat, jen že za malé balení 30 ml jsem zaplatila směšných 24 Kč.


Aknestop roll-on Ryor - o něm bylo na ostatních blozích řečeno tolik, že mu nebudu věnovat samostatný článek, ale nemůžu se o něm nezmínit. Skvěle totiž zatočí s jakýmkoli pupínkem, po kterém za chvíli nebude ani vidu, ani slechu. K dostání v drogeriích Rossmann nebo Teta za cenu do 100 Kč, nevím teď bohužel přesně.


Lak NYC - 165 Carrie´d Away - a trochu z jiného soudku přidám i můj nejoblíbenější lak na nehty. Je to má jediná zkušenost s laky NYC, ale do tohohle jsem se zamilovala hlavně kvůli odstínu, který na nehtech prostě miluju. Samostatný článek o něm už byl taky tady. Je to jeden z mála laků, ke kterému se ráda vracím a neváhala bych koupit si další, stál mě 49 Kč.



Toť krátké shrnutí oblíbených kosmetických přípravků, brzy bude určitě následovat další. A Vás bych se ráda zeptala, jestli něco z těchto produktů používáte taky, případně jak jste spokojené? A nebo pro co se neváháte vrátit Vy? :-)

14 komentářů:

  1. Ten lak na nehty vypadá velice zajímavě.. :) Já z tohoto používám akorát Nivea krém.. ten je v tomto období vážně nepostradatelný! :) a na Aknestop od Ryoru se chystám, tak uvidíme, kdy se k tomu dostanu.. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Téro, šampon Cien používám pořáád a je skvělej!=o)

    OdpovědětVymazat
  3. Cien na objem není žádnej zázrak... Ale co je, že jo...
    Já mám doma asi dvacet šamponu různých cenových kategorií a nevidím v nich žádný rozdíl:-D

    OdpovědětVymazat
  4. S Aknestop souhlasím, sehnala jsem ho tuším za 75,-. A kde jsi prosím, koupila ten lak NYC? :)

    OdpovědětVymazat
  5. ahoj, jakou výšku studuješ?:)Kristýna.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, v Pardubicích obor veřejná ekonomika a správa, pročpak? :-)

      Vymazat
  6. můj nejoblíbenější lak je taky od NYC ale rudý, červený :)

    OdpovědětVymazat
  7. That's a very nice post, thanks for sharing with us!
    Nice products <3

    OdpovědětVymazat
  8. Ten šampon vyzkoušim :)
    Zrovna dneska jsem koukala na laky od NYC, žádný od týhle značky zatim nemám,ale některý barvy mají fakt povedený
    A little bit of fashion

    OdpovědětVymazat
  9. Já používám jen roll-on od Ryoru. Z těch levných šamponů mám trochu strach, i když jsem na ně četla chválu. Z těch levnějších asi jen Baleu Professional. Ale láka mě tělové mléko z Lidlu. :)

    OdpovědětVymazat
  10. dobré přípravky, zkusím něco z Lidlu, i když šampon to asi přímo nebude nebo určitě jiný druh. ;)

    jinak Ryor je skvělá značka naprosto se všemi výrobky. ;) řada Aknestop pomáhá i mě. ;)

    OdpovědětVymazat
  11. Už si hodně lidí všimlo, že já ráda kaši :D Jinak jsem si tak nějak už navykla cvičit denně, mám už na to vyhrazenou svoji dobu a je to fajnové :)) Cookies jsem dělala úplně obyčejné s tvého oblíbeného Apetitu. Jen s čokoládou, ale byly luxusní, teď se musím držet, abych se do nich nepustila.

    OdpovědětVymazat
  12. cien sa odhodlavam uz dlhsie kupit..asi ho teda predsa len kupim, ked ma take dobre ohlasy

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!