sobota 18. února 2012

Na Piña Coladu

Včera večer jsme měli v plánu jít oslavit alespoň konec pozkouškového volna, když už jsme se nestihli veselit při jeho začátku. Plán jít na zábavu padl, tak jsme alespoň vyrazili do baru na nějaký ten míchaný drink. Měli jsme štěstí a zabrali jsme úplně nejlepšejší místa, a to na fatboy a houpacím křesílku. Neměla jsem náladu oblékat si nějaké složité kreace, takže jsem nakonec vyrazila skoro jen ve dvou kusech oblečení - punčochách a svetru. Nejsem zrovna fanda koukajícího prádla, ale tahle prostá kombinace se mi docela zalíbila.


Užijte si víkend! My odpoledne vyrážíme do kina, co Vy? :-)

20 komentářů:

  1. A moc ti to sekne, i čouhající prádlo může být sexy, když se to umí ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Týbrďo! Seš kočka!! Plánuji si koupit takové velké korále, ale to bylo před rokem, či před dvouma všude, teď asi budu muset hledat =-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chceš říct tajemství? To je náramek jen uvázaný kolem krku :-D Taky jsem to dřív vídala v obchodech častěji, ale určitě ještě najdeš, kdyžtak víš, čím to nahradit :-D A díky moc :-)

      Vymazat
  3. Moc ti to slušelo a Piňa Coladu úplně zbožňuju :) Bohužel ne všude jí umí udělat takovou jaká má být...

    OdpovědětVymazat
  4. Páááni, ty jsi čím dál tím krásnější! Fífa musel žárlit na ty chlapy, co se za tebou otáčeli! :) Moc ti to sekne! Skvělá kombinace, ten svetr Ti strašně sluší! :) a kino si užijte! ;)

    OdpovědětVymazat
  5. červená s čiernou nikdy nesklame a tebe to veľmi sluší :) gratulujem ku koncu skúškového a veľa síl do nového semestra :) mňa dnes tiež čaká kino a nesmrteľná Marilyn :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak nám musíš potom poreferovat, jaké to bylo, ten film mě taky hrozně láká :-) A děkuju :-)

      Vymazat
  6. love your dress dear!!
    kisses pretty=)

    OdpovědětVymazat
  7. Terinko děkuji, Tvé komentáře mě vždycky taky moc potěší! Ty jsi taky takové zlatíčko :* a zítra snad už konečně článek o našem blogosrazu! ;) :D

    OdpovědětVymazat
  8. Milá Teri,
    je to překvapivá kombinace (punčochy a svetr), která se musí vidět na fotkách, protože jinak tak dobře nevyzní. Ale Ty jsi nám ten vizuální zážitek dopřála a já musím bez velkých okolků zajásat, protože je to tak jednoduché a přitom tak rafinovaně atraktivní. Moc se mi líbí řešení zad. S tak dlouhýma nohama si zkrátka podobný kousek můžeš dovolit a ještě si v klidu sednou na fatboy anebo do houpacího křesílka.
    Krásná. Moc.
    Vivi
    P.S. Můj víkend? Koukám na filmy, bloguju, piju pořád to samé rybízové víno a snědla jsem už dvě Studentské pečetě a jednu Geishu ;-)).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vivinko, zase je ten večer o něco lepčejší než jiný sobotní večer, který mám už tak nejradši ze všech večerů, když čtu Tvá milá slova :-) Tvůj víkendový harmonogram se mi moc zamlouvá, studenstvou taky můžu, hlavně z ní nejradši vyždibuju želé :-)

      Vymazat
    2. Teri,
      jejdanáčku, dneska ani nemusím topit, protože mě tvoje slova tak hřejou, že fungují prakticky jako sálající krb ;-). Děkuju ;-).
      Ale víš, že už ta Studentská pečeť není co bývala?! Nějak nám ji šidí (anebo jsem se jí přecpala a už mi nechutná) ;-).
      Měj se krásně, papa.
      Vivi

      Vymazat
  9. Jsi skvělá! Prostě z mála vytvoříš nádherné modely, moc Ti to sluší. :)

    Můj víkend je plný francouzštiny, přítele, filmů, hry Evropy a dobrot. :)

    P.S.:Piňa Coladu miluju. ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To nezní taky tak špatně, pokud Ti zas tak ta francouzština to ostatní nekazí, ale snad ne :-) A za Tvá slova moc děkuju, těší mě to, i když to žádný zázrak není :-)

      Vymazat
  10. Ten svetr je úžasný! Můžu vědět odkud je nebo pokud je DIY, uděláš tutorial? :) Moc ti to slušelo a v jednoduchosti je krása. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, do DIY bych se svetrem nepouštěla, měla bych strach, že se mi celý rozpáře, navíc když jsem taková "šikula" :-D Mám ho už z loňských zimních slev z Housu :-)

      Vymazat
  11. Slušelo ti to! Ten svetr se mi šíleně zalíbil - já zbožňuju svetry. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :-) To já taky, ale ještě o jeden svetr víc a rozsype se mi skříň :-D

      Vymazat
  12. a fantastic read

    Feel free to surf to my webpage :: leads for lawyers
    Also visit my blog post : leads for lawyers

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!