pondělí 6. února 2012

Nedělní procházka

Je neděle odpoledne, už několikátý den jsem ukrytá v teplu domova a tak nabývám dojmu, že venku zas až tak velká zima není a klidně můžeme jít na procházku, abychom neseděli jen na zadku u televize nebo jsem nestála v kuchyni. Přítel mírně brblá, navleče tepláky, já zánovní secondhandový svetřík jakoby to nebylo šumabuřt, protože jdeme mezi pole, ale asi doufám, že zahřeje.


Slunce svítí, no není to idylka? "Drahý, vyfotíš mě?"

























Tak si jdeme naší vesničkou a tu ejhle: "Kde je slunce? A proč mě tak strašně bolí obličej? A proč nemůžu hýbat nohama?" Není čas na hrdinství, zapnout beranici a úprkem domů. Ještě po zbytek dne netřeba tvářenky neb tváře jsou jak slabikáře. Svetr nezahřál.


Takže pokud Vás v náhlém pomatení smyslů náhodou napadne dobrovolně vycházet ven, nedělejte to!

7 komentářů:

  1. :D Tak tenhle článek mě skutečně moc pobavil! :D Ale je to tak.. My včera vyrazili na brusle a jako taky celkem sebevražda.. :D chvíli to šlo, na chvíli jsme se i zahřáli, ale po chvíli... :D

    OdpovědětVymazat
  2. Jj, za oknem krása, ale ven raději nevylézat, pokud to není nezbytné...:-)

    OdpovědětVymazat
  3. No řekněme to asi takhle, já chodím ven jedině ve sněhulích, péřovém kabátu, zapnuté beranici rukavicích a ve spod kabátu mám ještě další tři vrstvy a světe div se - je mi zima.... Takže zcela chápu :D

    OdpovědětVymazat
  4. Já chodím do té zimy téměř denně. Místo tří svetru nosím spodní košilku nebo termotriko s dlouhým rukávem a na to normální oblečení a hlavně kožíškovou vestu. Mně tahle zima nevadí, konečně je tu pořádná zima a ne rádoby zima/jaro. .)
    Ten svetřík je super, sluší ti! :)

    OdpovědětVymazat
  5. nice burgundy sweater honey :) check out my new post and have an awesome day xoxo

    OdpovědětVymazat
  6. Tak k tomu make-upu - já si nehty koušu, takže mi za nehty nic "neulpívá" :D ale abych pravdu řekla, když jsem měla gelovky, byl to boj :D Je pravda, že i ke konci se ze stran do špatně dostává, ale já když nemám ty nehty tak s tím nemám problém :D Možná by to štětce jak píše ta slečna šlo dobře, kdo ví :)) Ale zase není vůbec mastní, je lehoučký :))

    Já jsem včera šla na procházku ze psem, vzala jsem si foťák, že udělám pár zimních fotech, po pár krocích jsem zjistila jaká je tam zima, tak jsme procházku urychlila a hurá domů pod peřinu :D Mimochodem moc ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  7. :D díky za pobavení, já ven vylézám jen v nejnutnějších chvílích a čekám na oteplení, už nemám tak vysoké nároky jako +25° a slunce, stačila by teplota kolem 0. :)

    jako vždy Ti to sluší. ;)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!