pátek 17. února 2012

Oranžovka dvakrát jinak

Krásné páteční odpoledne!

Taky Vás to někdy tak chytne a v jeden den nakupujete třeba skoro i identické věci v téže barvě? Mě teda dost často, co kdyby jedna z toho byla nepoužitelná, že... A to je přesně ten případ jako když jsem minulý týden byla na skok ve městě a v drogérii se mi zalíbil lak neznámé značky, stál kolem dvacky, tak jsem si ho na zkoušku vzala. A hned po tom jsem u vietnamců objevila skoro stejný odstín a vzala si ho taktéž. Vše jsem vyzkoušela a tady je verdikt:

Vietnamský lak značky Opoola (zřejmě podobná značka jako tak oblíbené Abibas, Mike, Deebok a Puna), za který jsem zaplatila asi 25 Kč za poměrně velké balení, mě hrozně překvapil. Krémová oranžová barva mě upoutala hned na první pohled a kupodivu na nehtech nevypadala o nic hůř. Lak má kratší štěteček, takže se s ním celkem obstojně lakovalo a stačila by mu pouze jedna vrstva, pro jistotu jsem dala dvě. Nevím, jestli se stejně dát spolehnout i na další odstíny, ale to hodlám vyzkoušet.

















Co zase ale tak skvělé nebylo, je drogérkový lak značky Single. Odstín je o něco tmavší než výše zmiňovaný, ale celý lak je pro mě naprosto nepoužitelný. Po nalakování prvních pár nehtů jsem ani neměla chuť si dokončit všechny prsty. Konzistence je sice docela obstojná, nijak řídká, ale každý tah štětečkem je hrozně vidět a nějak i hrudkovatěl nebo co. Za tak nízkou cenu jsem žádné zázraky nečekala a alespoň vím, jaké značce se budu vyhýbat.
























Máte někdo s nějakou z těchto dvou značek laků zkušenost?

12 komentářů:

  1. Ke "stánkům" nakupovat nechodím, bojím se, že budu mít na něco alergii, ale uplně chápu, že drogerkový výrobek může být mnohem horší. Barva pěkná!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám docela strach si tam kupovat kosmetiku, určitě bych si netroufla třeba na stíny nebo rtěnku, ale lak ještě risknu, na nebude o nic moc horšího než v těch levných drogérkových, no :-)

      Vymazat
  2. Kočko, krásná barva!
    A to moje růžovka je prosím Tě miss sporty a dole je vyraženo ve skle číslo 24. Snad jsem Ti pomohla - byť trochu se zpožděním! ;-) PS: Dávám 2 vrstvy, to ta malinovka vynikne víc. ;) páá <3

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jo Terko, teď jsem znejistěla s tím lakem. Takovou ampulku má miss sporty, ale podle mě i She, pošli na sebe mailík, já ti tu nádobičku vyfotím a pošlu radši. :-) Ta 24 může taky znamenat jako rychleschnoucí, není tam žádná cedulka, buď jsem jí sloupla nebo tam nebyla. :) ale byl určitě kolem 69 Kč

    OdpovědětVymazat
  4. na laky jsem maniak, ale těch levných se docela bojím :D Hlavně jsem pak naštvaná, že se to hned druhý den sloupe :/ :)

    http://3-mka.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No žádná velká kvalita to nebývá, no... Ale tenhle zatím drží jako přibitý :-)

      Vymazat
    2. Já se moc nelakuju, ale nejdéle mi vždy drží obyč Miss Sporty :-)

      Vymazat
  5. ta první fotka je super =))...jinak moc hezký lak =)

    OdpovědětVymazat
  6. Ta barva je super, ale já raději koupím dražší nebo v drogérce. i když některé laky z DM nebo Rosmanna nestojí za nic. ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Ten první lak vypadá dobře. I když bych si ho u vietnamců nekoupila...přece jenom bych měla strach, jestli na to nebudu mít alergii nebo něco takovýho. Na mém blogu právě probíhá giveaway, kdyby ses chtěla zúčastnit:)

    http://stylewithoutlimits.blogspot.com/2012/02/first-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  8. Vietnamci překvapili! :D Sice to budou asi pěkný jedy (bála bych se abych se při lakování neotrávila těmi výpary), ale jako barvu to má pěknou! A jestli drží, tak je to tuplem fajn! :)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!