středa 8. února 2012

Pomóoooc!

Snad mi odpustíte, že Vás prachsprostě využiji, ale sama se prostě nedokážu rozhodnout. V pátek mě čeká ples a takže nastává každoroční dilema.... Vehementně jsem po všemožných obchodech obhlížela, ale nic vhodného nenašla. Takže jsem zase musela vzít za vděk s tím, co nabízí má skříň. Už několikátý den ale zkouším, obměňuji a suptím. Některé varianty jsem dokázala vyloučit sama, ale stále zbývají tři adepti, mezi kterými se prostě nedokážu rozhodnout a s výběrem mi nepomohl ani nikdo doma. Takže se obracím na Vás, mé milé a doufám, že Vy mi dokážete správně poradit. Prosím přimhouřete oči nad sejratými nohami bez silonek (bytostně je nesnáším a pravidelně je při oblékání roztrhnu!), provizorním rozcuchanými vlasy a absencí doplňků. Není to žádná hitparáda, spíš černá nuda, ale není zbytí...


Vpravo už netrpělivě čekají zaškrtávací políčka, takže pokud jste s téhle nuzné nabídky vybrali, budu ráda, když pro některé z šatů budete hlasovat a ulehčíte mi tak výběr :-) Předem Vám děkuji! :-)

18 komentářů:

  1. Také jde o to, jaký ples Tě čeká. Třeba šaty č. 3 mi nepříjdou dvakrát plesové, ale spíš takové na normální nošení. Ovšem pokud by to byl třeba vesnický ples, tak by se určitě použít daly.
    Ale pokud je to nějký "lepší" ples, tak jsem pro šaty č. 2 =) Už jsem i hlasovala =) Dělají Ti moc hezkou postavu, což se o č. 1 říct nedá. Ty Ti dělají trošku boky, ale to taky záleží na fotce, žejo.. =)) Každopádně šatů doma máš jak nas.. a ještě lítáš po obchodech? Achjo =D

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som za trojku, sú najzaujímavejšie z týchto troch aj keď je škoda že všetky sú v čiernej farbe, dala by som na teba niečo veselšie, farebnejšie :) dúfam že aspoň botky dáš nejaké pekné veselé ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Mě se líbí všechny! Nedivím se, že se nemůžeš rozhodnout a až ti tady budou přibývat komentáře s rozdílnými názory, budeš nerozhodná ještě více :D Přikláním se k tomu, že ty poslední šaty nevypadají moc plesově. Mezi jedničkou a dvojkou se nemůžu fakt rozhodnout, prostě ti sluší všechno :D Tak tedy asi budu hlasovat pro jedničku :)))

    OdpovědětVymazat
  4. Všetky sú pekné :)

    http://www.lovebookbysarah.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. mně se na tobě nejvíc líbí ty první! :) kdybych měla říct pořadí, tak 1,2,3 ..třetí jsou sice zajímavé zezadu, ale zepředu dost obyč. Ty první jsou prostě super!!

    OdpovědětVymazat
  6. Ahojky, rozhodně bych být tebou zvolila dvojku :-) máš v nich nejlepší postavu(dle mého):-)

    OdpovědětVymazat
  7. mě se nejvíc líbíš ve 3, ale chce to vyšperkovat doplňky a higheels, aby to vypadalo opravdu plesově - ale to se určitě zadaří. jedničky, dle mého, moc nelichotí postavě a dvojky vypadají spíš do společnosti, ale prostě mi k tobě nějak nesedí...a 3 mají navíc krásnou ozdobu na zádech! ;) :) tak šťastnou ruku!
    www.kavarenskapovalecka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. já bych si vzala ten outfit č. 3....ty šaty mají krásný detail na zádech, ale tím, že jsou ve předu tak jednoduché, tak bych k tomu dala ještě nějaké náramky (hodně náramků =))

    OdpovědětVymazat
  9. Tak máš to na dvojce! ;-) Líbí se mi nejvíce.. možná třetí kdyby jsi stáhla nějakým barevným páskem nebo tak, tak by to také nebylo špatné.. ;)

    OdpovědětVymazat
  10. mne osobne sa najviac páči trojka, ale napriek tomu by som ju zvolila skôr na iné príležitosti, pretože si myslím, že na ples sa hodia slávnostnejšie šaty, takže na ples by som určite zvolila šaty číslo 2:)

    OdpovědětVymazat
  11. Milá Téro,
    přijmi přímluvy za atraktivní kousek na fotce č. 2. Jsi v něm jemná, ale zároveň půvabně ženská a navíc myslím, že plesové šaty by měly zářit. A v těhle - dle mého skromného soudu (i když ve "společenské módní branži" se pohybuju už pět let) - zářit rozhodně budeš!!!
    Dej pak vědět, jak ses rozhodla ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  12. Tééro, rozhodně ty druhý=o) Moc ti sluší=o))

    OdpovědětVymazat
  13. Za mě rozhodně číslo 2, když je to na ples! Třetí jsou podle mě spíše na nějakou party a chtělo by to k nim hříšně vyoské jehly. První nejsou úplně můj šálek kávy, ale sluší ti.

    OdpovědětVymazat
  14. mě se tedy vůbec nelíbí ty druhé, které vyhrávají! byla bych pro jedna nebo 3 a rudým psaníčkem- to je skvělé! :)

    OdpovědětVymazat
  15. Určitě nejpěknější jsou č. 2, nebo pak č. 1. Hlasovala jsem.

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!