neděle 12. února 2012

Velký dík

Je to vůbec možné? Blogy kolují různá ocenění a ke mě, nechápu jakým způsobem, doputovalo tohle od mé milé slečny L.. Jsem moc vděčná právě Tobě, Luci, ale i Vám ostatním, kteří čtete, co ze sebe vypotím, komentujete, radíte, chválíte nebo třeba i nechválíte a hlavně mi děláte takovou radost. Často si kladu otázku, jestli to má vůbec nějaký smysl, ale jste to Vy, co mi na dává odpověď. A za to Vám děkuji! Nejde o nějaké ocenění, o počet čtenářů nebo pochvalných komentářů, ale mě těší hlavně to, že díky blogu jsem měla možnost poznat nové báječné lidi. Blogový svět může pro někoho znamenat bandu holek, které se navzájem zahrnují lichotkami a rozplývají se nad pitomostmi. Ale pro mě je to plno inspirace, nových učitečných rad, pobavení, nové informace, zamyšlení a kupa bezva bab :-)

A vybrat právě z takového množství skvělých slečen některé další, kterým bych alespoň jako malé poděkování poslala dál tohle ocenění, je vážně těžké. Takže jsem se rozhodla, že ocenění posílám dál těmhle slečnám:
Snad se na mě nebudou zlobit ty, které jsem tu nezmínila, ale všechny blogy, které sleduji mám tolik ráda! 

Takže ještě jednou díky Vám všem!

    8 komentářů:

    1. Gratuluji:) Zasloužíš si ho:)

      OdpovědětVymazat
    2. Na účel blogu mám naprosto stejný názor! :)

      OdpovědětVymazat
    3. Gratluji! A moc hezky jsi to napsala. :)

      OdpovědětVymazat
    4. Takhle hezky bych to nikdy nepopsala! :) Určitě si to zasloužíš, je vidět, že do blogu dáváš obrovský kus sebe! :) A děkuji za ocenění! Moc si toho vážím! :*

      OdpovědětVymazat
    5. gratulujem tym co si vybrala:)
      http://cookieswardrobe.blogspot.com/

      OdpovědětVymazat
    6. jé, to je moc hezký nápad:)

      OdpovědětVymazat
    7. ..díky za milá slova, těším se na další články!! :)

      OdpovědětVymazat
    8. Já moc děkuju tobě, nejen za návrh, ale za to, že jsi napsala, že jsem přirozeně krásná... Já si to o sobě totiž vůbec nemyslím. Děkuju moc, Terezko ;) Jsi skvělá :)

      OdpovědětVymazat

    Za každý komentář přijmi můj dík!