středa 14. listopadu 2012

Sváča jako pro Shreka


Dnes jsem za Vámi přiběhla jen v rychlosti s malým tipem na snídani, svačinu či zahnání chuti na sladké. A je jím jedna zelená bašta, vzhledem připomínající pokrm připravený přímo od Fiony uprostřed zlobří bažiny, která může svou zelenou barvou mírně odpuzovat, ale nenechte se zmást, je to mňamka, fakt!


Postup je naprosto jednoduchý - prostě jsem si ve vyšší nádobě rozmixovala půlku zralého avokáda s trochou mléka a jedním banánem. Přidala jsem i pár kapek vanilkové esence a nakonec posypala trochou skořice.



Mňam! :-)

14 komentářů:

  1. Teda, to udělalo krásnou pěnu, viď? Přemýšlím, jestli jsem vůbec jedla avokádo - asi ne, musim napravit :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Konzistencí mi to trochu připomínalo třeba teplý pudink, ale teda chuťově ještě lepšejší :-)

      Vymazat
  2. Podle čeho kupuješ avokádo? Dle barvy, tvrdosti...? Já už po tom koukám dlouho, ale nikdy nevím, čím se řídit při koupi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No prostě když už je takové tmavé a zcrvklé, ale aby nebylo zase moc měkké, jako třeba když zaboříš prst do měkého másla, prostě když vypadá asi jako v tomhle článku :-) http://mujblondblog.blogspot.cz/search?q=avok%C3%A1do

      Vymazat
  3. Terezko, to by me nikdy nenapadlo!!diky za tip, urcite zksuim!
    a mas moc hezky blog, takze jsem tvoji novou pravidlenou ctenarkou:)
    muzes mrknout i ke mne:)
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě těší :-) Já jsem Tvojí čtenářkou už dlouuuuuuho :-)

      Vymazat
  4. Ty jo, avokado moc nemusim, ale zkusim experimentovat treba na nejake navsteve :D

    OdpovědětVymazat
  5. Jéé :) avokádo jsem snad měla jen jednou a moc mi, myslím nechutnalo, ale s banánem by to mohlo být dobré, musím někdy vyzkoušet! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho mám ráda na sladko i na slano, ono samo o sobě chutná tak neutrálně, řekla bych :-)

      Vymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!