pondělí 18. února 2013

Flákačovo vykecávání

Konec povalování, letní semestr začíná. Ne že bych z toho zrovna radostí hopkala bůhvíjak vysoko, ale ani si v kalendáři neznačím dnešní datum černými křížky. Za sebou mám navíc celkem dlouhé volné chvilky plné lelkování, flákání a okounění. A pokud jste Vy jste třeba takové štěstí na dlouhé pozkouškové volno neměli, zvu Vás alespoň na taková malé pondělní polehávání prostřednictvím několika odpočívacích cvaknutích foťáku.

Co jiného byste tu mohli očekávat než nějaké to vyváření, že jo... Ale někdy je třeba si ku příkladu to dlouhé čekání na uvaření brambor trochu zkrátit a zpříjemnit :-) / Ne vždy se to úplně ideálně povede, aneb když panna cotta vypadá už jako jednou pozřená / Kterak vypadají mé snahy naučit drahého milovat kuskus (oooo jak bláhové...) / Daleko víc se mu totiž zamlouvá, když mu dělám radost třeba chlupatými knedlíky 

Miluju dlouhé vyvalování v posteli, ke kterému si pouštím třeba ranní Ulici (abych pak vyslýchala, jak se na to můžu dívat, žejoo) / No a základ je samozřejmě zůstat v pyžamu nejmíň do oběda! Navíc povoleny jen teplé fusky a župan, víc ani ň / A k tomu si třeba ksicht zmatlat nějakou mrtvolnou maskou (nejlépe příznačně z mrtvého moře) / A k pyžamovému povalování patří co? Jooo, talíř plný teplých lívanců k snídani (která je jen převlečeným obědem vzhledem k pozdnímu načasování)

Při odpoledním kafíčku potkávám známé hokejisty a "nenápadným" focením s Petrem Koukalem se pak musím samozřejmě chlubit rozesíláním MMSek / Po večer si to zase štráduju do bááru na sklenku "martini, bejby" / Nemějte mě za násosku, ale jindy si zase dopřávám vychlazeného lahváčového řezaného společně u Sexu ve městě s Carrie i Božským / A ozobávám krásné valentýnský perníčky od maminky

A s bráškou stavíme hokejového "huhulála" - jupíííí, zimní povinnost splněna! / Rodině zase peču dortíčky s čepičkou, když je venku přece taková klendra... / A o samotných nákupech Vám snad ani nebudu vyprávět (protože jsem si toho koupila dost a nechci to radši ani vidět vše po kupě), ale pořídila jsem si i velmi užitečného hadříkového pomocníka - ramínko na sukně s rovnou čtyřmi řadami v Tchibu. A hned je víc místa na nové sukýnky / Nehty si patlám v ryze sladkém duchu - nebýt únor, jistě je na nich plno včel...

No a další z nic neříkajících článků máme opět za sebou. Já teď nejspíš někde vysedávám u dávno vypitého kafe, protože mě čeká pekelně dlouhá sedmihodinová pauza mezi předměty (ooo, jak boží) a doufám, že z toho samého čekání nemám zadek přesezelý. Jak se máte při pondělku Vy??? :-)

16 komentářů:

  1. takové články mám nejradši :) dneska jsem taky byla poprvé ve škole, a za 4 hodiny jdu zase ( oklikou přes Zaru, ten svetr tam na mě čeká! ), zítra vůbec, ve středu až večer....no je to těžký studenstký život :D
    Když jsem zvládla já mého muže naučit jíst kuskus, zvládneš to i ty! bylo to lehčí než jsem myslela :D
    Pozdní lívancovou snídani bych si taky dala, ale bohužel jsem nespavec a i když nemusím, vstávám před osmou :D
    Fotku s hokejistou bych jistě ocenila, kdybych alespoň věděla kdo to je...ale to po blondýně chtít nemůžeš!:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No naučit ho to jíst není takovej velkej problém, ale naučit ho kuskus milovat se mi asi fakt nepovede :-D Svetru fandím, snad už si ho čapla :-)

      Vymazat
  2. Nejlepší článek ;) Taky mi těch 14 dní volna hrozně uteklo a teď už je třeba se začít soustředit na diplomku... Chjo... Ať ti ta dlouhatánská pauza rychle utíká ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Evi :-) Moc neutíkala, za to se pěkně prodraží :-D

      Vymazat
  3. Poslední dobou taky poměrně často praktikuji pyžamo, teplé fusky a župan až do oběda, ještě aby mi někdo udělal ty lívance a bylo by to super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, nějakej "lívanista" chybí ještě k úplné idylce :-D

      Vymazat
  4. Takové fotkové články jsou skvělé :-) taky bych si nechala líbit po ránu lívanečky, otázkou je, kdo mi je udělá :D
    krásně nalakované nehty! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Znáš to, bez práce prý že nejsou koláče, ale myslím, že na lívance to platí stejně, bohužel :-D

      Vymazat
  5. Taky jsem dnes začínala ve škole... po třech týdnech flákání, které, jak koukám, probíhalo ve stejném duchu jako u tebe. :)
    Ty perníčky jsou krásně nazdobené! ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad máš bezbolestný návrat :-) Mě po takové pohodičce vždycky jen trochu "zabolí" to ranní vstávání :-D

      Vymazat
  6. Já tyhlety články mám moc ráda. Svělé fotky, ta s maskou nemá chybu a opět úžasné mňaminky. :)
    Jinak já na kuskus přítele naučila, ale chce to vytunit, na druhou stranu stačí mu tak 2x do měsíce. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Veru :-) On to taky sní, jen zrovna nejásá, no :-D

      Vymazat
  7. krásné random fotky, mjamii perníčky
    a ty nehty vypadají moc hezky)

    OdpovědětVymazat
  8. to se tak krasne cetlo...paradni clanek:-)krasny nehtiky..a zupan a teply ponozky??joo,palec nahoru!:-)

    OdpovědětVymazat
  9. Máš krásný blog !:-) budu moc ráda, když se budeme navzájem sledovat :-)

    http://my-dream-lifestyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Úžasný článek, sice "o ničem", ale milý a plný pohody :) To ramínko budu muset sehnat, zrovna jsem si stěžovala, že to má skříň už moc nezvládá.. Ale asi se poohlédnu po nějaké cenově příjemnější variantě :)

    Já jsem zase naopak ráda, že u nás chlapi kuskus nejí, pak by se mi mohlo stát, že bych byla bez oběda, protože si ho často "vařím" na poslední chvíli a většina věcí je doma vyžraná.. Jen kuskus to jistí ;)

    L.

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!