pátek 15. února 2013

V blond společnosti

Kdy jindy vytáhnout (a taky si samozřejmě jako největší hrudys i roztrhat) srdíčkové silonky, než včerejšího dne, který jsem trávila v samé báječné společnosti. Když jsem si to od samého poledne s mou milou  Markétkou uskrávala kafíčko (no a ten svůj svařák radši zatajím :-D), čímž je svět nakupování, jídla, vaření a též našich chlapů dokonale proprán. A následně se mi i přes snahy jednoho brněnského mladíka pozvat mě na další šálek, až jsem se musela červenat nejen díky kabátu, podařilo doběhnout za tím svým milovaným.... No a že se mi dostalo hned dvojího nafocení svého zjevu, můžete tedy porovnat ranní fotografie z české vesničky a poobědové z moravského velkoměsta :-)))

šaty - H&M, silonky - Gate, kabelka - Orsay, šála - Reserved, čepice, podkolenky - Primark, bokerko - secondhand, kabát - Promod

No a já se jdu věnovat pátečním povinnostem a Vám přeji krásný start zachumeleného víkendu :-)

22 komentářů:

  1. už jsem se bála, že zatajíš toho ctitele! :D
    a při příští návštěvě tě naučím pít Chai Laté, to by jinak nešlo! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak bych se jím mohla nechlubit, že jo :-D A dobrá, příště si mlíčko klidně objednám, šlofík po o to jistí :-D

      Vymazat
  2. Samozřejmě mně se líbíš v červeném kabátu víc, ale sluší ti to všude.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :-) Nechci ho sem zase cpát po každé, ať to není pořád stejné, no :-)

      Vymazat
  3. moc Ti to slušelo!!! těch punčoch je škoda :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :-) Stejně ale nemám to srdce je vyhodit :-D

      Vymazat
  4. sluší vám to:) a máš krásnou kabelku:)

    OdpovědětVymazat
  5. Jéje, Ty jsi zase fešanda! :) Ale nechápu, že jsi nezmrzla - včera jsem poprvé nechala doma vysoké kozačky a pěkně jsem se klepala, a to jsem měla kalhoty :O

    PS: To nové písmo v nadpisu je sice hezké, ale skoro nečitelné :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Nezmrzla jsem, bylo mi příjemně, protože jsem měla dvoje punčochy a pod šaty ještě jednu sukni a kabát hřeje fest :-) A s písmem jsem vůbec nic nedělala, je pořád stejné :-)

      Vymazat
  6. Teda Terko, tobě to moc slušelo! Ty šaty s punčochami se mi moc líbí, celkově je to moc povedé. :) Jen škoda těch punčošek...

    OdpovědětVymazat
  7. Potkala jsem tě ten den na Masaryčce a taky měla chuť si tě vyfotit, protože ti to neuvěřitelně slušelo. A hlavně jsi naprosto dokonale vysoká. Z fotek to tak nevyniká, ale live... moc slušelo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé tak to je dobrá náhoda :-) Děkuju moc, jsi milá :-) Už samotnou jsi mě potkala? A kde přesně? :-)(přemýšlím totiž, jestli vím kde je masaryčka :-D)

      Vymazat
    2. Nene, s nějakou slečnou, předpokládám, že tou druhou blondie z tohoto postu :) Ale přiznám se, že jsem si všimla hlavně tebe, především jsem zkoumala, jestli jsi to opravdu ty, ale srdíčkové punčocháče a červený kabát tě prozradily :) Noo... to je ta dlouhá ulice co vede od Hlavního nádraží k Náměstí Svobody. Potkala jsem tě někde na úrovni obchodu Adidas :))

      Vymazat
    3. Jo to ten můj kabát celkem svítí, ale bod pro Tebe za takovou všímavost :-) To je znát, že jsem v Brně sporadicky, tak příště si musíme řádně zamávat :-)

      Vymazat
    4. No můj psoun se k tobě už už vrhal, tak až příště uvidíš béžového buldočka, co se k tobě hrne jak blázen, budu nejspíš někde na konci jeho vodítka :)

      Vymazat
  8. Všem Vám moc děkuju za všechny komentáře nebo i samotné kliknutí na článek :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Není divu, já bejt chlap, tak se tě taky snažím minimálně na něco pozvat ;) Moc vám to oběma slušelo a doufám, že se při tvé příští návštěvě uvidíme :)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!