čtvrtek 12. září 2013

láska na druhou


Na kdovíjaké potisky mě moc neužije. Většinou nějaké ty jejich pozůstatky z dob těžce pubertálních tahám na doma nebo v nich spím (pravila navlečená v tričku s Minnie), ale najdou se i výjimky potvrzující pravidlo, jak jinak. Třeba tohle tričko. Mám ho v šuplíku už kupu let. Na střední jsem si ho provokativně brala na sebe vždycky v den písemky z matiky. Asi jsem doufala, že mi ty závorky s mocninou dodají nevídanou matematickou moudrost. Ba ne... Ale i bez zázračných schopností osvítit mou blonďatou mysl se mu podařilo uspět v potiskové konkurenci a já ho sem tam navleču. Třeba k téhle prouhaté sukni, ke které se celkem šiklo, jak jsem tak na honem usoudila - hlavně ne nic komplikovaného :-)

sukně - Reserved, triko - Kenvelo, bunda - second hand, boty - Deichmann, kabelka - Gate

Také máte ve skříni takový kousek, ke kterému se vracíte s láskou (i na druhou klidně)? :-)

9 komentářů:

  1. Já jsem zase do školy nosila triko s nápisem "I´m naturally blonde, so please speak slowly", což je teda trochu trapný, to uznávam, ale občas si ho vezmu i teď :-D
    A sluší ti to!

    OdpovědětVymazat
  2. Tahle sukně je prostě úžasná a stejně tak i kabelka. :)
    Mám jeden takový top, který jsem si na gymplu dovezla z Francie a ještě teď ho občas vezmu na sebe. Pak to jsou ještě jedny šaty, které jsem kupovala později, ale nosím je ráda. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle je skvělý outfit včetně toho super trička. Moc se mi to líbí. Sluší ti to! Takhle bych se ráda hned oblékla, ale nemám takovou úžo sukni.

    OdpovědětVymazat
  4. skvělý! :) moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krasavice jako vždy, Terezko :)

    OdpovědětVymazat
  6. joooo, zase ta asexuální sukně! :D
    moc ti to sluší, a zdravím z Primarkového království :D

    OdpovědětVymazat
  7. Děkujuuuu Vám za komentáře! :-)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!