čtvrtek 19. září 2013

Selkou do zelena

O víkendu, když počasí ničemu moc nepřálo (kromě povalování v teplých fusaklích), jsme vyrazili do kina. Ideální program na deštivou neděli. A zrovna je na plátnech tolik filmů, před které bych si ráda hrcla. To se mi zdá pokaždé - buď dávají jednoduše prdlajs, kdy mě neláká nic, nebo hned několik zajímavých kousků.... No ale ze všeho jsme si vybrali film nejméně náročný, naprosto nehlubokomyslný, a to Millerovi na tripu. Taková klasická komedie s očekávaným koncem, ale nám se prostě líbila. Navíc s krásnou Jennifer Aniston (no kdo by nechtěl mít její háro) v roli striptérky (no i její postavou bych nepohrdla :-D).... Co jste naposledy v kině viděli Vy? :-)

sukně - Lindex, triko - F&F, náhrdelník - Promod, kabelka - House, boty - Reserved

A že jsme si vezli zadky ve vytopeném autě, nemusela jsem naštěstí sahat po moc svršcích a jednoduše vzala jen sukni alá selka ze slev z Lindexu a doplnila ho - jak jinak - než milovanými proužky.... Jen se mi nechtělo ani nohy navlékat do punčoch, tak jsem vyrazila na boso, takže jsem v záplavě kozaček musela působit jako holý, nebo spíš bosý blázen :-)))

9 komentářů:

  1. Slušivý outfit! :)
    Naposled jsem byla v kině myslím, že na Babovřeskách. Ale v sobotu bych taky chtěla na něco vyrazit. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :-) Ty jsem ani neviděla... Tak hezkou podívanou :-)

      Vymazat
  2. Sluší ti to! Hezká sukýnka, krásná barva. Já s kozačkama ještě čekám, vždyť je budeme nosit tak hrozivě dlouho.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě! Chci si užít všeho ostatního-nezimního dokud to jde :-) Děkuju :-)

      Vymazat
  3. Já už jsem v kině nebyla ani nepamatuju, takže si ani nejsem schopná vybavit na čem jsem byla naposledy. A teď dost vážně koketuju s myšlenkou, že bych šla na ten film "Diana"...myslim, že to tady má mít zítra premiéru, je to na všech autobusech, tak uvidíme...
    A sluší ti to...tenhle styl se mi na tobě moc líbí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten mě taky láká! :-) A děkuju, já ho zase moc ráda nosím :-)

      Vymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!