neděle 8. prosince 2013

Jak jsem pařila v Praze

To mi takhle jednou přišel mail. A ne jen tak ledajaký. Od samotné Lucky z ZivotPodleLucie.com. A že mě zve na akci Pařba v Praze, kde si budeme moct dát s dalšíma holkama z blogů společně do nosu a ve 4 různých pražských klubech. Hohooo, tak to si teda nechám líbit. Navíc mamince a blogerce roku se neodmlouvá, ne? Takže jsem vehementně kývla. A záhy vehementně dumala, co si sakra obleču? No jedny nové šaty dilema rozlouskly, takže jsem mohla v pátek nasednout na vlak a o dvě hodiny později se nadechnout pražského vzduchu. Zajištěno mi jako silně mimopražské bylo i ubytování. Jen jsem se cestou dozvěděla, že na hostelu budu vlastně sama. Což byl teda fakt, co mě mírně znervóznil. Přeci jen velkoměsto dokáže samotné vesnické dívce trochu nahnat. A zvlášť takové, co je taková posera a streser. No nic, přeskočme část mých všemožných obav a katastrofických scénářů, prostě jsem se dokázala dopravit na pokoj a s třesem v rukou si klečíc u malého zrcadla nakreslit nějaký večerní obličej, učesat drdol a vyrazit.


Aby ta debilní sněhová vánice mohla tu snahu zbabrat. No nic. S holkama jsme se šťastně a zmrzle shledaly a vyrazili vstříc prvnímu baru Sky. A tam se konala ona magická hodina neomezená konzumace vína. A víte co? Já vyzunkla jen jednu skleničku. Taková škoda. No nic, aspoň se mi do dalšího klubu Nebe šlo jistým krokem a nezřítila jsem se tam hned po schodech jako zralá hruška. Jen jsem kultivovaně hrcla za další stůl a mohla pokračovat v tom holčičím švitoření (no to zní hrozně, jako bychom byly nějaký vlaštovky :-D). První dva kluby hodnotím jako ideál - relativní klid a tak vůbec. Když jsme se pošouply dál do třetího klubu už v mírně osekaném počtu, hlasivky dostaly na prdel. Ale asi jsem měla míň mluvit, víc pít a trsat a třeba bych pak neměla námitek. Váhala jsem, jestli už toho vlastně nemám plný vinty a nemám se odebrat bát na pokoj. Ale kousla jsem se a že teda ještě prubnu klub čtvrtý, co měl být hřebem večera. Mecca, kde měl taky vystoupit Rytmus. Ale když jsme dorazili na místo, zhodnotila jsem stav jako "nic pro mě", pobyla už jen chviličku, rozloučila se se zdravým jádrem, co vydrželo, a mazala na hostel. A že jsem ten strašpytel, tak jsem si cestou málem nadělala do vínových punčošek. Teda strachy myslím.... 


Ty, co už z mého vyprávění alá "vesničan ve městě" dřímají nudou, potěším - už budu končit. Chci totiž už jenom říct, že jsem ráda, že jsem do Prahy vyrazila. Že jsem poseděla s holkama. Že si mě Lucka vybrala, pozvala a já si mohla jen potvrdit, jaká je to čupr baba. A jestli si někdo ocenit zasloužil, tak právě ona.... I že jsem nakoukla do Kýblu, který celou akci pořádal. A taky že jsem toho nevypila tolik, abych do jiného kýblu musela strčit po ránu rovnou celou hlavu. Že jsem na skok omrkla vánoční Prahu. A že jsem v pátek večer neležela doma u televize v teplých ponožkách (i když teda při přesunech z baru do baru by se teda dost šikly!). Celému projektu Párty Kýblu fandím. Navíc kluci, co to všechno spískali, jsou velcí sympaťáci. A myslím, že jejich nápad třeba na Párty v Tatrách by se mohl mnohým z Vás taky zamlouvat.


Všechny zúčastněné holky z blogů: 

Závěrem poděkuji Martě, za to, že se táhla s foťákem a já jí takhle teda můžu čmajznout fotky. A taky Vám, že tu jste se mnou a Váš zrak doputoval třeba až sem. A taky přeju krásnou druhou adventní neděli!

Mimochodem jakou večerní zábavu upřednostňujete Vy? Chodíte rádi do klubů? Jaký třeba nevynecháte v Praze? A nebo máte radši jiný program? :-)

23 komentářů:

  1. Dost dobré! :) Všem vám to náramně slušelo, kočky! A fakt věřím, že to mohl být solidní odvaz, takhle prubnout několik barů naráz! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Klári :-) No rozhodně to bylo něco jinčího než tady u nás, jako třeba na pyžamové párty, že :-D

      Vymazat
  2. Já jsem hrozně ráda, že jsi to přežila v pořádku. Docela jsme na tebe s Lucy myslely, jestli jsi to nevzala rovnou na vlak :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No pelášila jsem si to rovnou na pokoj a kdyby mi jel nějakej vlak, tak se na něj asi vydám, ale musela jsem počkat do rána, ale hned po šestý jsem už mazala dom :-)

      Vymazat
  3. Mě tak strašně mrzí, že jsem kvůli tomu pitomýmo močáku nemohla :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Příště si to vynahradíme ;-)

      Vymazat
    2. Evelinko, škoda, no, mohly jsme se na hostelu bát spolu :-)

      Vymazat
  4. Já jsem tak trochu nůďo, mě klub prostě nebavěj ... mnohem radši sedím s partou svých milých někde v klidu nebo s nimi chodím venku a "řádíme" ... nemám ráda velké množství lidí a už vůbec ne opilých a zpocených ^^ ale jednou za čas ráda vyrazím i do nějakého podniku, abych se ujistila, že mě to stále nebere :DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi jsem stejně nůďo a na tenhle typ zábavy nejsem taky moc zvyklá, radši jsem někde, kde se slyším a vidím na krok :-D

      Vymazat
  5. Jsi statečná, taky by se mi nechtělo do cizího města a sama na hotelu a pak ještě zpět :-) Vypadá to na super akci, ale 4 kluby bych nedala.. J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ke statečnosti je to teda daleko, žádné hrdinství to nebylo, ale nejsem zvyklá někde moc cestovat sama, tak to pro mě byl docela nezvyk, no :) Jo 4 jsou i na mě dost :-)

      Vymazat
  6. Jelikož mám všechny zážitky z první ruky (hohooo cítím se teď důležitě! :D), tak dodám jen, jak vám to sluší!
    a taky si zasloužíš zlatého bludišťáka za statečnost!

    OdpovědětVymazat
  7. Moc vam to sluselo.
    Ja jsem se zucastnit bohuzel nemohla, protoze uz od ctrvtka jsem byla pryc, urco to byla super akce! Takze pokud bude nejake priste, tak snad to vyjde. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, to jsem nevěděla, že si tam měla být taky, Veru, tak to je škoda :-)

      Vymazat
  8. Tolik vám to slušelo. Úplně závidím. Mne nikdo nikam nikdy na nic nezve. Čím to je? Asi už jsem moc stará. Budu muset něco podniknout :-) nebo asi už nic nepomůže...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já si teda postupem večera připadala, že jsem už buď stará nebo divná, uťáplá :-)))

      Vymazat
  9. Tak já doufám, že jste si holky ten prďácký večer řádně užily. :) Lucku bych taky někdy ráda potkala na živo. Moc ti to slušelo, Terezko a věř mi, že pocit "holka z lontu ve velkoměstě" znám dost dobře a vím, že to vůbec není příjemné.
    Zdraví Eve.h

    OdpovědětVymazat
  10. ty si měla dvě vrstvy punčošek? :-O

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo měla, proč ten údiv? :-)

      Vymazat
    2. to tak běžne nosíš? Ja totiž neznám nikoho krom mně kto to tak nosí :-) Jak tě to napadlo?

      Vymazat
    3. Nosím, aby mi nebyla zima...

      Vymazat
    4. Já taky :) Někdy i troje :D Mě se hlavně líbi když máš dvoje tak se dělá taká tá struktura vlnek :) to je boží :)

      Vymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!