úterý 5. listopadu 2013

Hadrnice

A dnes se Vám hlásím v růžové. V neděli jsem totiž zaplula do těhlech nápadných šatků párkrát se cvakla, i když teda zrovna počasí zase moc nepřálo, lilo a já se usmívala jakoby mi na budku nekapalo... Ale pak už hned zase chvátala. Čekalo mě totiž odpoledne na bazaru oblečení.

šaty, kabelka - Orsay, puntíkaté punčochy - F&F, bolerko - Tesco, boty - Deichmann

A já výjimečně nejela na lov hadříků, ale stála jsem na druhé straně barikády - vyčlenila jsem ze své skříně velké kupy, navěšela je na ramínka a naskládala do komínků, ověnčila cenovkami a šla s kůží doslova na trh. A bylo to fajn :-) Něco se povedlo prodat, tak doufám, že novým majitelkám se budou nové oblečky hezky nosit... Já se dokonce udržela a dokázala si od ostatních prodávajících zhola nic nekoupit - i když to stálo velké přemáhání, holky tam měly moc hezké věci... A pak jsem taky hodně věcí věnovala na charitu a nějaké si zase odvezla domů.... A tak bez dalšího zdržování bych se měla už sakra vrhnout na jejich vybalení. Snad už jen poslat díky Monice Leové, místní Miss Earth, která celou akci pořádala - mimochodem je to nejen kočka, ale taky moc milá holka.... A těšit se třeba na další ročník :-) Jsem fakt ráda, že se něco podobného totiž děje i tady u nás, na východě Čech, protože o podobných akcích slýchám jen v Praze a tak jsem ráda, že i v zapadákově se něco prostě děje :-) A už jen pohled na můj poloprázdný stůl chvíli před tím, než jsme všechny saky paky zabalili a odfrčeli dom...



zdroj

A já už běžím, tak se mějte a můžete mi napsat, jestli se takových "hadrnických" akcí taky zúčastňujete :-)

12 komentářů:

  1. Velice ti to slušelo. Krásná jsi! Takových akcí se neúčastním, protože o nich vůbec nevím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O téhle akci bohužel taky spoustu lidí nevědělo, škoda, škoda... Děkuju :-)

      Vymazat
  2. jee tam příští rok musím taky, na půdě mám PYTLE starých věcí, které jsou supr, jenom je nenosím nebo i nejsou ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak joo, budu ti u vedlejšího stolu držet fleka :-)

      Vymazat
  3. Tá ružová farba vôbec nie je môj štýl, zato strih šiat je fantastický! A to bolerko je božské :) Veľmi ti to pristane :)

    OdpovědětVymazat
  4. krásné šaty, růžovou nos častěji! :)

    OdpovědětVymazat
  5. tak tieto šaty ti velmi pristanu. Uplne ta oživili. Inak na takéto trhy nechodim vobec.

    OdpovědětVymazat
  6. Jéé moc Ti to sluší :) na takové akci jsem ještě nikdy nebyla, ale musí to být super :) staré oblečení, které jsou mi a ségře malé, darujeme bud naší milé malé sousedce, sousedce od babičky nebo do těch boxů na oblečení :) máme jich v našem městě pár, tak to pokaždé střídáme :) ale jenom pěkné oblečky, které se dají ještě nosit :) A pokud to někomu udělá radost, tak mám obrovskou radost i já :) sama si pamatuji, jak jsem byla šťastná, když přišla teta s obrovskýma taškami plnými oblečení, které už má malé :)) To byly pro ěm a pro ségru vždycky druhé Vánoce :))

    OdpovědětVymazat
  7. ten nahrdelnik je krasny!!:)
    zvu te ke mne na blog na giveaway o kabelku:)
    pozdravy z Milana
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  8. Tie šaty sú nadherné! A puntíkaté punčochy taky tak, kráska :)

    Basha

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!