čtvrtek 3. ledna 2013

Holka jako kyrysar

Jako ta mile oplácaná Natalie z Lásky nebeské, které neodolal ani největší britský fešák Hugh Grant, si poslední dva dny připadám. No pamatujete tu poslední scénu, kdy ona si to přes letištní halu upaluje vstříc svému premiérovi a vítá ho vyskočením do náruče? Má oblíbená :-) A díky tomu, že se pronesu dost možná podobně jako ona a do školy si to vykračuju ve stejné kombinaci nového červeného kabátu a bílého baretu (která mě tak nápadně cvrnkla do nosu až při posledním ze stopadesáti ostatních shlédnutí tohohle tradičního předvánočního filmu), si tak dost opovážlivě představuji, jak jednoho večera zaklepe i Hugh na naše dveře. Ale to já mu jen odvětím, že tady už žádná velká zadnice volná není a svého fešáka už dávno mám :-)

(a pokud nejste takovými pomatenými fanoušky tohoto filmu, tak se Vám omlouvám za dost možná nic neříkající odstavec :-))



(omluvte tu mrzkou kvalitu videa, ale bohužel se mi nepodařilo jinak kloudně vyobrazenou onu kombinaci)

Jinak kabát jsem si pořídila před pár dny v povánočních slevách v Promodu a jsem fakt hrozně ráda, že ho mám (jo a ten límeček k němu jen tak pro úplnost nepatří, ten mi jen vyčuhuje z trička pod ním). I když jsem z nároků na svůj vysněný kabát pro letošní rok musela trochu slevit, není totiž ani tmavě modrý ani lahvově zelený, ale červená je taky fajn oživení a navíc jsem prostě neodolala jeho střihu a velkému obsahu vlny (do sledování složení jsem mimochodem tak zblbla i přítele, který ve všech krámech tak zuřivě kontroloval všechny cedulky, až to bylo prodavačkám divné :-D)...

No a zkrátka a dobře, i když je dnešní počasí tak hnusně upršené až k dnešnímu článku skoro tématicky Londýnské, přeji Vám, ať Vaše nálada není v žádném případě tak podobně ponurá :-)

23 komentářů:

  1. Téra, skvele si nakúpila, ten kabátik vyzerá fakt úžasne :)

    OdpovědětVymazat
  2. Odstavec pro mě rozhodně nic neříkající nebyl! :D
    Natalie se mi ve filmu nijak extra oplácaná nezdála...ale jestli se pronesla i ona, tak ty ani náhodou! :) Hughovi by ses určitě líbila, ale ne kvůli neexistujícímu velkému zadku...za tím by musel k jedné blondýně do Brna :DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. TO není hezký mě takhle pomlouvat!! :D Protože o kom jiném může být řeč než o mně? Ty totiž žádný velký zadek nemáš!! :-P

      Térko, film jsem viděla poprvé v úterý a musím říct, že se mi moc líbil... Ale asi to chce více shlédnutí :o) Aby se to člověku více provázalo :o)

      Rozhodně ti kombinace červeného kabátu a blond vlasů velmi sluší (možná bych jen dala tmavý baret, který by ladil ke kabelce a botkám :o)

      Vymazat
    2. Ze nema, vid?! :-D Diky ti :-). Jen s cernou huckou uz by to nebylo tak lasko-nebeske :-)

      Vymazat
  3. Jsi moc sympatická a máš super blog! :) Máš novou čtenářku. :)

    OdpovědětVymazat
  4. krásný kabát, léta toužím po červeném:)) jinak láska nebeská = srdcová záležitost, Huga Granta sice nemusím ale o to víc miluju Liama Neesona a Colina Firtha, takže obliba zaručena!!! moc ti to sluší!!!.)

    OdpovědětVymazat
  5. krásne!!! sluší ti to.. Krásny červený kabát.

    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný kabátek! Ten límeček patří k němu nebo je od košile?:)

    Giveaway

    Vik Ladyla

    OdpovědětVymazat
  7. Ten kabát je parádní a hlavně ty v něm vypadáš krásně. Moc ti to sluší. Na film koukám dost často :-) Mám ho totiž na tabletu.

    OdpovědětVymazat
  8. Vážně existují lidé, kterým první odstavec nic neřekne? Unbelievable :)

    Moc Ti to sluší, kabát je super! Určitě se však neproneseš tak jako Natalie ;)

    L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pri psani te poznamky jsem myslela treba na sveho dedu nebo babicku, kteri jsou pravidelnymi ctenari :-)

      Vymazat
  9. Kombinace i jednotlivé kousky se mi moc líbí! Kabát ti moc sluší, pořídila jsi dobře.
    svet-podle-klary.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. ikdybys toho fešáka neměla, tak na velkou zadnici jsem u tebe taky nikdy nenarazila ;D a kombinace!? dost možná ještě lepší než než ve filmu, sluší ti extrémně! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Jsem pomatený fanoušek jako ty a moc ti to tu sluší :)

    OdpovědětVymazat
  12. Tohle je perfektní a sluší ti to!
    A ty se určitě neproneseš. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Zrovna jsem na to dneska koukala :-) Poznala jsem tě hned :-D

    OdpovědětVymazat
  14. Wow, on teda kabát na tom ma pramalou zásluhu, ale ty seš ale neskutečně sexy samice! A tu scénu mám taky ráda mimochodem :D

    OdpovědětVymazat
  15. krásny kabát :) a ten film milujem :)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!