pondělí 21. ledna 2013

Když neboulím ani nekoulím

Pěkné pondělí, vážení!

Přítmí, mráz, že by se skoro rampouchy od nosu daly odlamovat a k tomu pocit silně nestíhací... Takhle rovnice má jen jediné řešení - jo, už ze skříně tahám velký svetr, kolem krku motám teploučkou šálu a soukám se do několika vrstev teplých punčoch. Jako třeba tuhle sobotu, když mě domácí osazenstvo vylákalo od učení ke spoluúčasti na bowlingu. Že jsem ale zarytý neboulař (nějak mě to prostě neba), jen jsem si hrcla a čučela, ale potom jsem si dosytosti vymáchala zmrzlý frňák a pochodující nervy v šálku pořádně husté horké čokolády...

svetr - seconhand, punčochy - Primark, podkolenky, sukně - H&M, šála - Deichmann, kabelka - Calliope, boty - CCC, haircuff - House, náušnice peříčka - Orsay

A teď už na holej pupek slibuju, že tu nebudu víc oxidovat a půjdu se učit a kdyby ne, máte svolení vytahat mě za ucho :-)

14 komentářů:

  1. Tak ať ti učení jde a občasné odreagování je také potřeba, tak to nepřeháněj :-) Já taky musím šprtat, zítra si kvůli tomu beru den dovči - tak snad to dáme! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, budu Ti též fandit! :-) A přehánění mi nějak opravdu nejde, no :-D

      Vymazat
  2. ten svetr hřeje už od pohledu a je ukrutně fešáckej! S učením fandím - já mám dnes na programu dvě seminárky (přičemž jednu zakládám na experimentu, který jsem nikdy neuskutečnila a budu se modlit, že mi to projde :D)

    OdpovědětVymazat
  3. za uši tě tahat nebudu, protože si od tebe ráda přečtu cokoliv:))

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkně si se zachumlala a za uši nedostaneš, protože jsme rádi, že na nás myslíš a přidáváš nám sem nějaké to počtení a pokoukání. kéž bych já byla tak svědomitá ;)

    OdpovědětVymazat
  5. mě se moc líbí šála, skvělá barva :) tak držím palce s učením!

    OdpovědětVymazat
  6. moc ti to sluší, nerváku! a já se jdu teda taky učit.. :D

    OdpovědětVymazat
  7. Taky bych se měla spíš učit, než tady oxidovat :D
    Moc ti to sluší, strašně se mi líbí tvé vlasy :)
    Na bowling bych si zas já zašla hned.. letos jsme chodili docela často a kupodivu mě to chytlo :)

    OdpovědětVymazat
  8. Taky mě ta zima a tma ničí, celý víkend jsem byla jak po nemoci. Dnes jsem se chtěla taky teple obléct, zkusila jsem zateplené legíny pod kalhoty, ale moc to nepomohlo. Kolik vrstev těch punčoch nosíš? Možná to taky zkusím, jinak tuhle zimu nepřežiju..
    Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady mam zrovna jedny silne silonky a na tom pletene puncochy, ale byla takova kosa, ze asi budu muset pridat vrstvy :-D

      Vymazat
  9. pekna gumicka, poridila jsem si podobnou:)
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  10. Hezká kombinace, na koulení super a moc ti to sluší! :)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!