sobota 5. ledna 2013

Kouzelné gatě

Vážně obřím zázrakem je, že se po Vánocích narvu do těhlech kalhot! Už když jsem si je na konci léta kupovala, byly mi dost fest, ale řekla jsem si, že jako takové "motivační" si je přeci jen vezmu. A skoro celý podzim jsem je neměla na sobě, protože s nečistým mlsacím svědomím jsem se prostě bála, že do nich ten zadek prostě nenacpu. A ono světe div se - nacpu. Takže buď rostou se mnou nebo naše cukroví má zázračné netloustnucí následky - neuvěřitelné :-))))


A vážně si venku nepoletuju jako bosorka, takže Vám proto i dnes přikládám důkaz místo slibů, aneb můj ohraný kabát hnědák :-) Hezkou sobotu, já jdu šrotovat skripta, pááááá :-)

15 komentářů:

  1. Jůůů, tobě to ale moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  2. Kalhoty, které by rostly se mnou bych brala, skoro všechny mi teď padají:D Ta halenka má super vzor!:)

    OdpovědětVymazat
  3. no mě to teda jako překvapení nepřijde, že ses do nich vlezla - ty hubeňoure!:)
    já si motivační kalhoty radši ani nekupuju...:D

    OdpovědětVymazat
  4. Tak na dnešek pasuje jedině refrén jedné ohrané písně skupiny Elán aneb jsi kočka, jsi kočka, jsi kočka ;) A to hubnoucí cukroví vám závidím, mně už na Silvestra bylo dost netaktně vpáleno, že jsem přibrala :/ Ať se ti skripta dobře šrotí, držím palce ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, díky Ti za popěvek, jsi milá! :-) A ono to s tím naším cukrovím taky nebude tak horké, já na váhu teda ještě nějaký ten pátek radši vůbec nepůjdu :-D A Ty jsi z nařčení nic nedělej, řekla bych, že dotyčný měl asi moc bublinek :-)

      Vymazat
  5. Ahoj Terezko, už to trvá nějakou dobu, kdy semtam zajdu na Tvůj web. Ani pořádně neznám svoji motivaci, ale možná to bude tím, že mám snahu mít přehled i v tom, co mi není blízké, tedy i v módě. A musím přiznat, že Ty se přesně trefuješ do mého vkusu. Fakt Ti to často opravdu sluší a děláš dobře, že to dáváš takhle do světa, aby takových jako Ty bylo víc. A to, že jsi kočka v krásném věku si nechám pro sebe, tomu Tvému by se to nemuselo líbit :-)
    Každopádně pokračuj a přeju mnoho čtenářek a následovnic.
    Btw: Když budeš chtít, můžu někdy přidat svůj názor "z druhého břehu" :-)
    Martin, Plzeň

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milý Martine z "druhého břehu" :-) Děkuji za moc milý komentář, vážně mě moc těší, že tohle dost možná ryze holčičí území navštíví i nějaké to mužské oko (samozřejmě když nepočítám všechny své mužské následovatele z řad rodinných :-)) a co dokonce, že mě chválí! No dmu se samou pýchou :-)
      A to si piš, že za každý názor budu moc ráda :-)

      Vymazat
  6. Sakra, kouzelné gatě by se mi taky hodily! :) Po Vánocích jsem koule ještě větší než obvykle :D Ale na tobě to teda vůbec není znát Terunko, vypadáš skvěle jako vždycky! ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Terko, vždyť jsi pořád stejná, tak se nediv, že ti kalhoty sedí. :) Mně se tedy moc líbí top a kabát hnědák. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tahle kombince je suprová. Že už se těšíš, že budeš moci vyrazit bez toho kabátu, i když je velmi pěkný? Sluší ti to a přesně tato barva mi chybí v šatníku.

    OdpovědětVymazat
  9. mne se libi ta halenka!!:)
    preji hezky den.)
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!