pondělí 14. ledna 2013

Zadek ve zlatě

S udeřením sobotního podvečera si navléct něco blyštivého, vyfoukat vlasy do hřívy, na make-up přitlačit třeba o trochu víc než obvykle, nazout úsměv od ucha k uchu, vyrazit do baru, usrkávat různě barevné míchaniny, okusovat brčko, smát se příteli, který věřil, že Bloody Mary mu bude opravdu chutnat, bavit se, vypnout mozek (což fakt bodne), zaplatit skoro jako za dobrou večeři, navléct několik nemódních a pořádně hřejivých svršků na dlouhou cestu dom (z města na vesnici je to hold kus a bez kulicha to nejde), cestou si ksicht zmazat modrou Niveou proti omrzlinám (a že to bylo fakt jediné, čím jsme se za celý večer zmazali) a ulehat s vlasy smradlavými od kouře (hanba kuřákům) smotanými ve srandovním drdolu - tak takhle vypadal náš sobotní večer, už se těším na nějaký takový další podobný aneb zkoušky se musí slavit už s předstihem, když jich je tolik, že jo! :-))))

kraťasy - New Yorker, vínové silonky - Calzedonie, černý netopýří svetr - House, zlatá kabelka - Orsay, náhrdelník "límeček" - Promod (ale normálně patří opačně, jen se mi teď hodilo, že je naruby zlatý)

A vzhledem k tomu, že bych našemu foťáku nejradši dala nějakou výchovnou za uši (nebo třeba za čudlíky, to je fuk), tak prosím opět nehleďte na tu neblahou kvalitu, já Vám jen mermomocí chtěla ukázat své nové kraťasy zlaťouše (které jsem ukořistila ve slevách za nějakou stovku a kousek, jupíííí) společně s dalšími blyštivými kousky se zlatavými odlesky.


Tak zkouškám zdar a na Vaše! :-)

15 komentářů:

  1. tady ti to sluší ještě víc než obvykle, a to je co říct- koktejly ti asi svědčí! :D
    taky už musím někam vyrazit na nějakou tu barevnou skleničku, dloooouho jsem nebyla, a jak říkáš, slavit je potřeba....i preventivně:D

    OdpovědětVymazat
  2. Ó, sobotní večery ti moooc sluší. ;-)
    Oslav zkrátka není nikdy dost (každá zkouška se musí oslavit s předstihem a pak ještě jednou nebo dvakrát "po"...když už v indexu září slovo "výborně"). ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  3. Super outfit, vše se mi moc líbí, ale ty kraťásky jsou úžasný. Máš to vychytané. Je třeba si někam vyrazit a slavit, i když už na zkoušky nechodím.

    PS: Mně by se líbily takové kalhoty, v těch bych snad mohla ještě i já.

    OdpovědětVymazat
  4. teda tady ti to sluší ještě víc než jindy :) oslavovat se musí všechno a pořádně :D

    OdpovědětVymazat
  5. Zlatavá kočka ;) Mně se moc líbí ten náhrdelník alias límeček :) Jinak s těmi oslavami je to fakt, člověk se musí odměňovat průběžně ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělá kombinace, hlavně ty kraťásky jsou tedy parádní! :) Jsi prostě naše zlatá Téra. :)
    A slavit se má, vždyky se nějaký důvod najde. ;)

    OdpovědětVymazat
  7. skvelé skvelé skvelé, zlatá ti moc pristane :)

    OdpovědětVymazat
  8. tak to je vážně super!!! šperk i kraťasy naprosto ultimátní a ty jsi velká kráska!!!!

    OdpovědětVymazat
  9. Páni! hrozně moc Ti to sluší Téro :-)
    ten lak na nehty má úžasnou barvu :)

    OdpovědětVymazat
  10. opět krásná jako hvězda jasná (a jestli znáš ten dovětek k téhle říkance, tak to si nemyslím ani za nic na světě!), ty kratasky a kabelka, och a ách! :)

    OdpovědětVymazat
  11. ten náhrdelník je kouzelný :))

    OdpovědětVymazat
  12. krásný náhrdelník! :-)

    http://amomentoflifestyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!