čtvrtek 18. října 2012

Nohy v bílém

Pondělní podvečer, tedy ten den, kdy se v kalendáři zubilo mé jméno, byl plný překvapení. Já měla v plánu zalézt si do tepláků, teplých fusaklí, maximálně si nalít dvojku bílého a přijmout společnost pouze referátu z geografie. Ale to jsem se trochu sekla, můj milý mi totiž oznámil,že za chvíli odjíždíme na večeři, takže referát se musel spokojit s mým letmým setkáním a já na sebe už už házela první, co přišlo pod ruku a alespoň trochu by se hodilo pro takový nečekaný milý plán. Takže jsem se ani v tom cuku letu nestačila zhrozit, že jsem se konečně odhodlala k bílým punčochám, kterých jsem se tak zdráhala. Jsou totiž trochu retro a já se při jejich zkoušení vždycky vžila do malé Téry, která si to v podobných štráduje do školky a obléká se do bačkůrek s medvídky. No tak teď, o pár let později už jen s puntíky, ale nakonec jsem těm bělochům docela přišla na chuť :-)


Nosili jste je jako malé parádnice taky? :-))

15 komentářů:

  1. S peplum je to moc hezký! :) Já právě od školky nemůžu bílé punčochy ani vidět, jak jsem je neměla ráda! :D Ale tobě sluší, takže se jich určitě neboj! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krááása, s peplatem naprosto výtečné:)

    OdpovědětVymazat
  3. já v tom pořád mám tu školku, ale ten zbytek se mi moooc líbí! :)

    OdpovědětVymazat
  4. S tím červeným sáčkem to vypadá bezvadně :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Bezva kombinace a peplum top je skvělý! :)
    Já bílé punčochy nosila ve školce a loni jsem si jedny pořídila.

    OdpovědětVymazat
  6. Když jsem byla malá, měla jsem podobné a na kotníčku byla barbínka. Byla jsem na ně hrozně pyšná. A vlastně ani nevím, co se s nimi stalo. Mám dojem, že jsem si je zničila ( ušpinila a nešlo to dolů) na autodromu o autíčko. Ale to nevím jistě. Pak si taky vzpomínám, že jsem dostala takový světr po mamce, byl krásný..růžovo modrý s těmi volnějšími rukávy do zvonu. Líbil se mi, připadala jsem si v něm jako princezna. No a pak jsem si ho přivezla domu a mamka mi ho zcvrkla v pračce. Jak já tehy byla smutná a plakala...=(
    Jinak, obdivuju tě, jak to všechno stíháš. Ouha..večeře s přítelem, to muselo být hezké.=) Opožděně gratuluju!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není za co obdivovat :-) Každopádně moc díky :-)

      Vymazat
  7. No jejda, punčocháčků jsem měla... Nepočítaně a dokonce i růžové, které bych už dneska na sebe nevzala. :D Uff, ještě, že už jsem velká. Strašně ti to seklo, puntíky jsou na tebe jak dělané a Fílovi dávám jedničku s hvězdičkou, že tě vytáhl ;)

    OdpovědětVymazat
  8. musela som ich nosit stale ked som bola mala a odvtedy som ich nemala rada teraz si ich obcas obleciem tak 3-4 krat do roka hlavne v lete ked su velke horucavy nad 30°C lebo vtedy mi v nich je prijemne :))) ty nosis pancuchy alebo silonky aj v lete?

    AndreaZ

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nene, v létě si užívám, že můžu chodit konečně na boso :-)

      Vymazat
    2. Fakt??? Mne to nevyhovuje ked mam hole nohy :D sa citim ze mi nieco chyba a som moc naha :D minimalne samosrzky aj v lete stale :D asi aom fakt divna nemyslis? :D

      Vymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!