sobota 27. října 2012

Po roce zase "šopujeme" v noci

Včerejší noc patřila náááááákupům! V podvečerních hodinách jsme se totiž přítelem sebrali a vyrazili do víru pardubického nákupního centra, abychom se prodírajíc davem podívali po nějakých vánočních dárcích nebo s nějakou nepatrnou slevou ukořistili nějaký z dlouhou dobu vyhlídnutých kousků v rámci nočního nakupování, které startovalo osmou večerní. A zadařilo se! Nejen že jsem si koupila tu nejkrásnější kabelku na světě (však Vám ji taky jistě brzy ukážu), ale přihodila i báječné šaty a hlavně už máme více než polovinu vánočních dárků ukrytou vyčkávajíc zabalení (jooo, jsem prostě fakt posedlá, pokud je nemám s předstihem :-D). Fotky mého zjevu tentokrát svou kvalitou dost značně pokulhávají, protože včerejší vytrvalý déšť a šero netvořili zrovna ideální pár. Já navíc byla tak zoufalá, že jsem opět odcházela s vyházenou půlkou skříně, až jsem se nakonec oblékla skoro do toho samého odění jako vloni - můžete porovnat :-)


Musím teda říct, že to nakupování v noci zmáhá ještě mnohem víc než ve dne (no kdo by to byl řekl, že? :-D), takže když jsme kolem půlnoci dorazili domů, tak jsem zalehla a spala jako miminko. Jaký byl Váš včerejší večer? :-)

41 komentářů:

  1. Jé, to jsem ráda, že nejsem jediný "blázen", co nakupuje dárky s předstihem - jsem taky taková :-) Šatky jsou super, miluju proužky! A mooc ti sluší :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Většinou začínám už v září, hrozně mě to baví vymýšlet a vybírat, takže jsem byla jedině ve svým živlu :-D Děkuju :-)

      Vymazat
  2. těším se, až nám prozradíš, co sis koupila:)
    já mám pravidlo, že dárky začínám nakupovat až v prosinci, a už teď se na to moc těším:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrá, nebudu dlouho tajnůstkařit :-D U mě to většinou dopadá tak, že v prosinci už mám všechno nakoupené a tak začnu další kolo :-D

      Vymazat
  3. Stejně jako vloni Ti to moc slušelo! :) Já už pomalu začínám o dárcích přemýšlet a taky to začnu brzy dávat dokupy.. aby to pak nebylo všechno na rychlovku :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě - na rychlo to pak stejně nedokážu kloudně promyslet :-)

      Vymazat
  4. Moc ti to sluší, ta poslední fotka je super a závidím ti vlasy :) Jinak já byla včera taky nakupovat, ale zatím mám jen jeden dárek, spíš jsem obdarovala sebe :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to zrovna vlasy nechtěly moc poslouchat, mrchy :-D Tak mezi tím vším sháněním je třeba potěšit i sebe, taky to tak praktikuju :-D

      Vymazat
  5. Možná už bych taky mohla pokukovat po vánočních dárcích.. ještě jsem ani nezačala..:/
    Moc ti to sekne! :))

    ZVU TĚ NA MINI GIVEAWAY!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak pro normální nepoblázněné smrtelníky je ještě asi času dost :-)

      Vymazat
  6. Ty šaty jsou moc hezké!:) Sluší ti to! A kéž bych byla jako ty a dokázala dárky nakoupit v předstihu!:) Ušetřila bych si tak spousty starostí, když pak ty dárky sháním na poslední chvíli že :-D

    OdpovědětVymazat
  7. Moc ti to sluší :-)
    a taky dárky ráda nakupuji s předstihem...aby už ty Vánoce byly co? :)
    moc se těším na tu tvojí frajerku, kabelku! :-)
    Tereza♥

    OdpovědětVymazat
  8. Moc ti to slušelo! Ty proužkaté šaty nemají chybu. :)
    Určitě se pochlub, co jsi pěkného pořídila.
    Jinak já dárky na Vánoce zatím nemám a bohužel zatím nevím, co koupit mamině k narozeninám a navíc má jubileum... Jdeme zatím akorát na koncert. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje mamka je taky jedna z posledních, které ještě nic nemám.... Děkuju :-)

      Vymazat
  9. Já se těším až uvidím tu kabelku! :D Jinak co se týče dárků, jsem stále ledově klidná a ,,mám času dost´´, tak uvidíme, kdy a kde budu letos shánět poslední dárek :).
    A moc se mi líbí nové záhlaví!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivetkooo, děkujuu :-) Ani nevíš, kolikrát jsem ho sem už dala a pak zase vyměnila za nudné staré :-D Kabelku teď uvidíš asi až podezřele často, až v ní budu nosit denně narvaný skoro celý svět :-)

      Vymazat
    2. Wow, nějaká "černá díra"? Tak to s oblibou nazývá přítel. :D

      Vymazat
    3. Asi tak, už teď se bojím, kolik mi toho navěky pohltí :-D

      Vymazat
  10. Ach ty jsi taková kočka! Jste s Fílou dobří, já zase budu honit dárky až někdy týden před Vánoci. :D

    OdpovědětVymazat
  11. To bych asi už taky měla vyrazit na nějaké ty vánoční nákupy :/....taky jsem radši, když to mám nakoupené dřív, jinak začnu vyšilovat :) a to noční nakupovaní bych chtěla zkusit, je to zase úplně jiný dobrodrůžo :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No dobrodrůžo bylo někdy prodírat se tolika slevchtivými lidmi :-D

      Vymazat
  12. Děkuji za rozšíření obzorů, Teri. Vůbec jsem netušila, že existuje něco jako noční nakupování. To bude možná tím, že v místě, kde bydlím žádný obchoďák není (jedno velké FŇUK) a tak si musím na nákupy dojíždět. Akorát se to pak zase pere s mou leností, protože mě nebaví sedět déle,jak půl hodiny v autě nebo ve vlaku :) No, dneska ale možná padnou za oběť Letňany :-D Pet.

    OdpovědětVymazat
  13. u nás teda je noční nakupování leda tak v nonstop tescu, ale i tam se dá koupit spousta věcí - včera kupříkladu jsme tam strávili asi tak dvě hodiny (ikdyž většinu si pak odnesl přítel) a dalších několik hodin ve vankovce :D takže únavu i radost z nákupů sdílím a těším se na tu kabelku! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já koukala, že to má být i u Vás :-) Tak hlavně jestli jste pořídili :-)

      Vymazat
  14. Ty se tak hezky usmíváš :).
    Moc Ti to sluší.

    OdpovědětVymazat
  15. tu sa ti trochu rysuju pancusky pod tymi satami. Ja odkedy nosim to stahovacie body cez ne tak to nevidno :)))

    AndreaZ

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bych neřekla, přesně kde mi končili punčochy jsem měla ten pásek, to co vidíš, je asi můj pupek :-D

      Vymazat
    2. to si mala ten typ ktory sa da nosit namiesto podprsenky? :DDD tak to vidim asi len trochu ohnute saty :DD

      AndreaZ

      Vymazat
    3. No prostě si je vytáhnu vysoko, aby nesjížděly :-)

      Vymazat
    4. ved aj ja ale vzdy sa smejem ked si kupim moje cislo a namiesto pasu mi skoncia pod pazuchami :DDD a aj ked si kupim o dve cisla mensie tak ich mozem vytiahnut az po prsia :DDD

      AndreaZ

      Vymazat
    5. mě to zas tak nevadí, nesnáším, když mi táhne na cemr :-D

      Vymazat
    6. tak teraz som sa stratila v preklade a neviem co je cemr :DDD ale aj ja si ich radsej vzdy vytiahnem co najvyssie :DDD je to tak pohodlnejsie

      AndreaZ

      Vymazat
  16. Sluší ti to, krásné vlasy <3 !

    OdpovědětVymazat
  17. Tmavě modrá ti hrozně sluší :) Já už taky nakupuju vánoční dárky :D líbí se mi že před vánocemi nejsem tak ve stresu a víc si je užiju. Navíc pěněženku to tolik nebolí, když dárky nakupuju postupně :D

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!