úterý 9. října 2012

Téra s tatrou

Letošní podzim hodlám prolomit ledy, které pro mě až do teď přestavovala kombinace chladu a sukní či šatů (nedej bože letních). A pustila jsem se do toho skombinováním květovaných šatů (celé viděny zde) a nové bundy. Na nohy kecky, na krk oblíbený šátek a slaměná kabelka k tomu. Možná na první (a třeba i druhý) pohled divné, ale překvapivě jsem zjistila, že se v tom cítím skvěle. Takže v takovém duchu se se mnou budete potkávat dost určitě častěji :-)


A jak jste na tom se sukněmi na podzim Vy? :-)

37 komentářů:

  1. Outfit skvěle i vypadá :-)
    No já jsem si zrovna včera chtěla vzít sukni ale nakonec jsem to vzdala a vyhrály šortky. Zima mi byla jen trošku :DD
    Sluší Ti to Teráčku :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Ti, Anetko :-) Já jsem teda hrdina v sukni jen po odpolednech, ranní mrazíky mě tenhle týden od sukňového odhodlání vždycky odradí :-D

      Vymazat
  2. Ta kabelka je hrozně zvláštní,ale ladí ti to =) Jako vždy. Já moc sukně nenosím, necítím se v nich,ale tobě táák sluší. Občas si přeju být taky více holčičí,ale nějak mi to nejde.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kabelka je taková asi spíš na léto, ale nějak se jí pořád nedokážu vzdát, hrozně jsem si ji oblíbila :-D Jinak Ti moc děkuju :-) A myslím, že holčičí můžeš vypadat i bez sukně, hlavně když se v tom cítíš dobře :-)

      Vymazat
  3. moc pěkná tatra :DDD ale i téra :)

    OdpovědětVymazat
  4. Není divu, že se v tom cítíš skvěle, když i skvěle vypadáš :) Moc ti tahle ženská kombinace sluší a ta zima už se mi vůbec nelíbí, na sukně už to moc není :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, dííík :-) Není, no :-( Ale pořád si říkám, že si navrstvím silonky a nějak to vykoumám několika dalšíma vrstvama, ale nikdy se mi ve shonu ráno do školy nechce...

      Vymazat
  5. včera jsem taky měla nějaký šatový záchvat a dneska jsem skončila s "rýmečkou" (ale nejsem chlap, tak to zvládnu) :D tobě to opět moc sluší, teri! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ať Ti netrvá neléčená týden a léčená 7 dní a zbavíš se jí mnohem rychleji! Díky, Luci :-)

      Vymazat
  6. byla by škoda tak pěkné šaty uložit do skříně, jen proto že se trochu ochladilo :)
    já chodím nabalená jak sněhulák, protože když je mi zima, jsem neskutečně protivná :D přítel mi vždycky ještě připomíná, ať se teple obleču, protože nechce poslouchat ty moje řeči :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To joo, člověku je pěkně zachumlanému mnohem líp, já už musím přestat být frajerka a uvědomit si, že ten svetr prostě POTŘEBUJU :-D

      Vymazat
  7. já měla včera náladu na sukni, ale když jsem koukla na teploměr, hned mě to přešlo :D
    moc ti to teri sluší!!
    Tereza♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo no, to dokáže dobře odradit, taky se mi dneska při oblékání v pět ráno nechtělo moc odhalovat nohy :-D

      Vymazat
  8. Asi jsem divná, ale já nosím sukně ráda i na podzim a v zimě. Vloni jsem v sukni nebo šatech přečkala i ty hrozné mrazy (mínus 20 apod.). Kalhoty sice nosím, ale jaksi "z povinnosti"... Baví mě kombinovat barevné punčocháče, pohrát si s módou i v zimě. Existují i termo punčocháče nebo akrylové a v těch je (aspoň mě) teplíčko. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je dobře :-) Já jsem si už taky zase nakoupila pořádnou zásobu punčocháčů, tak snad to s nimi přečkám pěkně v teploučku :-)

      Vymazat
  9. Se sukněma bojuju i v létě :D Takže sukně na podzim? Asi nic pro mě, i když pořád si říkám, že bych se měla víc snažit, být trošku víc ženská a taky na sebe tu sukni občas navléknout. Takže kdo ví, třebas o tom ještě zauvažuju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě teď docela dává zabrat to všechno nějak sladit s vhodnýma botama, barvou punčoch, kabátem a ještě třeba vhodnou kabelkou, abych nakonec neskončila celá černá :-D

      Vymazat
  10. Též si to dávám za podzimní i zimní cíl! :) A zkombinovala jsi to opět parádně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mi připomíná, že Ti zítra musím konečně donést ty punčochy, kurňafix :-D

      Vymazat
  11. Terko, tohle je super kombinace! Ta sukýnka je skvělá a moc ti sluší, takže se přimlouvám za její častější nošení. :)
    A já sukně nosila loni i v -20 stupních, punčochy 100 DEN to jistily a bylo mi tepleji než v kalhotech. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No uvidím, kdy budu mít zase letní náladu a po šatech šáhnu znova :-)

      Vymazat
  12. Moc Ti to sluší, ten šátek je bezvadnej, má krásnou barvu ;)
    btw, super název článku! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo? Já si hned byla tátou upozorněna, že je to prý Liazka, takže ještě ke všemu kecám :-D

      Vymazat
  13. Hlavní je, že se v tom ty sama cítíš dobře! :) A šaténky moc hezké!

    OdpovědětVymazat
  14. Dokud nejsou třekuté mrazy tak sukně a šaty nosím nejčastěji :-)

    OdpovědětVymazat
  15. ja som v sukni stale! nohavice mam asi iba jedny v celom satniku :D zato siloniek a pancuch mam hadam aj 100 :D ked silonky dobre navrstvis tak ti vobec nie je zima! staci si dat aspon 3-4 a je to lepsie ako v nohaviciach :))) ty kolko nosis ked vrstvis teraz a v zime? :D

    AndreaZ

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si všimla, že Ty jsi věrná komentátorka všeho punčochového :-) Zrovna dneska jsem měla na sobě dvoje silnější punčochy a bylo mi krásně, v zimě to většinou řeším nějakými silnými silonky a na to bavlněné punčochy a když mám vysoké kozačky a delší kabát, tak to taky jde :-)

      Vymazat
    2. ahoj :) no ja som strasne zatazena na pancuchy a silonky nic ineho ani nenosim a dokonca aj v lete :D ale s tou velkostou mam stale problem :-/ co sa mna a bavlnenych pancuchy tyka tak s nimi si moc nerozumiem lebo mi pripadaju take detske takze ja iba silonky. Preto v zime bezne nosim 3-4 naraz ale je mi tak nadherne :)))
      cize tu na tej fotke mas dvoje puncochy? :) ci to si este na blog nedala? :D no a schvalne kolko si mala najviac vrstiev pancuch zatial na sebe?

      AndreaZ

      Vymazat
    3. Nene, dnešní fotky tu ještě nejsou, tohle je focené už před nějakou dobou, kdy jsem měla pouhé jedny :-D No nejvíc jsem měla asi maximálně troje, nejsem takový velký vrstvič, spíš přes ně natáhnu třeba ještě návleky nebo podkolenky :-) Já ale vím, že Ty o dost víc :-D

      Vymazat
    4. no tak to som zvedava ked sem das fotky z dneska :-D ja som mala troje dnes uz :-D akasi zima mi je po tom horucom lete :-D asi budem dost vrstvit v zime :-D hej to som ti pisala, ze najviac som mala asi 7 :-D a mozno aj 8 ale to uz ma aj celkom tlacilo :-D ale najviac sa mi paci ta textura ktoru ti silonky vytvoria ked mas dvoje a viac :)))

      AndreaZ

      Vymazat
  16. To jsem ráda, že jsem Tě pobavila :-D

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!