sobota 7. července 2012

Co slevy daly (a kolik vzaly)

... aneb ukázka pokoupení z minulých dní, ať už zaběhnutí do Gatu při poslední návštěvě školy nebo čtvrteční výlet do Prahy. Vše ověnčeno křiklavými visačkami hlásající snížení ceny a tomu se těžko odolává. I když jsem se snažila držet a kupovat si pouze věci, které jsem měla předem rozmyšlené a nepodléhat nějakým svým chvilkovým nadšením.

Na návštěvu Topshopu jsem se těšila asi nejvíc, měla jsem totiž za zkoušky od přítele přislíbeno, že tam mě odměna nemine. Byla jsem zvědavá, jestli se tam vůbec dostaly slevy po tom, co jsem nad nimi na internetu tak slintala. No sice v dost menší míře, ale přece a pár pěkných kousků jsem tam objevila. I když cena byla nižší často i o polovinu, tak to na můj vkus bylo stále málo a některé i třeba obyčejné věci bych si za tu cenu nekoupila. Ale naopak jsem našla spoustu i krásných a originálních kousků. Celkově se ceny za kraťasy, kalhoty nebo sukně pohybovala něco málo nad pětistovkou, šatů byla taky různá škála cenově od čtyř stovek do tisícovky a tak, to jen tak informačně. Já si nakonec vybrala sukni, na kterou jsem měla zálusk už delší dobu, nešlo jí odolat, protože vážně krásně sedí.

V Zaře jsem sice hledala urputně, ale nakonec si vybrala jen tohle průsvitné tílko v pudrové za dvě stovky. Je to moc příjemný materiál, lehoučký a na léto bude určitě moc fajn. Tam si ale na své přišel přítel, objevil tam totiž svou vysněnou košili, o které básní už asi půl roku poté, co podobnou zahlédl v nějakém filmu....

Zlákaly mě i slevy v Tezenis, tenhle obchod mám moc ráda a teď jsem přišla bohužel později, než bych chtěla, hodně věcí už bylo přebraných, ale ukořistila jsem alespoň tenhle podprsenkový pás, který určitě oživí i obyčejné tílko.

Zacíleno jsem měla také na nějaké páskové botky, nejlépe v hnědé barvě a světe div se, po urputném hledání a obcházení všech obuví jsem ty své objevila až v úplně posledním krámě, který jsem navštívila, a to v Camaieu na hlaváku.

V Gatu jsem měla už od jara vybraných pár věcí, kolem kterých jsem chodila jako horké kaše a stále vyčkávala snížení jejich ceny. Prvním kouskem, který mě už dávno upoutal, byly tyhle puntíkaté kraťasy s vysokým pasem. Cena byla snížená sice jen o trochu, ale vyšly mě na 148 Kč, což mě určitě potěšilo, a navíc krásně padnou, jako kdyby je v té Číně šili přímo na mě...

Dalším obhlíženým kouskem byla tahle proutěná kabelka. Zaplatila jsem za ní pouhou necelou stovku a to je paráda. Dlouho jsem se nemohla rozhodnout, jestli vzít tuhle hnědou nebo světlou s červeným lemováním...

A posledním kouskem je už jen obyčejný overal, který jsem si pořídila spíš jen tak na kolo nebo jiné letní poletování, protože jsem si tenhle kousek oblečení v horkém počasí moc oblíbila a tady mě opět upoutala ta nízká cena, stál totiž zase ani ne stovku.

Toť vše, není to nic převratného, ale já mám radost a těším se, až všechny oblečky vyvětrám. Jaké jsou Vaše poslední úlovky? :-)

16 komentářů:

  1. krásné věci! obzvlášť ta sukně - moc se těším na outfit post :-) - a kraťásky! a taška za necelou stovku taky nemá chybu ;-)
    sakryš, nejradši bych teď taky vyrazila nakupovat :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Strašně pěkný věci. Ta sukně a ty kraťasy u mě vedou! Já se chystám do Prahy až v pondělí..ale mám trochu obavy, abych ještě něco sehnala! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Sandálky a šortky jsou vážně nádherné :) Topshop je strašná věc, to znám... :D

    OdpovědětVymazat
  4. Jee taky potřebuju sehnat nejake sandály. Koukala jsem včera na jedny v Mixeru tak se pro ne možna vrátím :) a pak musím sehnat malou kabelku jen na mobil a drobnosti.. Bohužel nikde nic nemají :( .. Zato jsem ale sehnala tři trička dve v Zaře o polovinu levnější takze mám hroznou radost a taky se těším az je vyvětrám :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ach ta sukně je úžasná!! Moc se těším až ji na tobě uvidím! A koukám, že už i sandálky si k tobě našly cestu, povedený nákupy! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Sandály a overal jsou úžasný!!!!

    OdpovědětVymazat
  7. Ten overal je krásný, taky bych si nějaký chtěla pořídit, ale sundavat ho celý pokaždé když chci jít na záchod..?! na to bych asi neměla nervy :D

    OdpovědětVymazat
  8. Sukýnka je super (jo, jsem úchyl na volány:D)

    OdpovědětVymazat
  9. Já prostě v těch obchodech neumím hledat! :D Sakra, ty boty Camaieu mám vyhlídlé už kdovíjak dlouho a na slevy jsem se tam podívat nešla! :( Jsou nádherný! A v Gatu jsem ani jednu z těch věcí neviděla, jsem asi slepá! :D Každopádně moc povedené úlovky!

    OdpovědětVymazat
  10. pěkné, nejvíc se mi líbí botičky! :))

    OdpovědětVymazat
  11. krásně jsi nakoupila, nejvíc se mi líbí ty šortky z Gatu :) a slevy jsou nebezpečné, taky vždycky utratím víc, než bylo v plánu :D ale letos se mi to zdá nějaké slabé, hlavně v zaře to byly spíš parodie na slevy:/

    OdpovědětVymazat
  12. Sukně užasná ♥
    A taky se mi moc libi ty sandálky, ty vypadají skvěle.

    OdpovědětVymazat
  13. Ty kraťasy z gatu jsou krásný!♥

    OdpovědětVymazat
  14. Krásné věci, ta peplum sukně z Topshopu je dokonalá! Těším se na outfity! :)

    OdpovědětVymazat
  15. Moc se mi líbí ty věcičky co máš z Gate a sama vím, že tam mají levné a fakt super věci. Minule jsem tam snad nakoupila troje pěkné sluneční brýle celkově za 99Kč, takže tam to taky vždy každému doporučuju. Jinak ráda nakupuju i přes internet a to zase doporučuju tento web http://www.topsleva.cz/ kde mají hromadné slevy snad na cokoliv:)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!