neděle 22. července 2012

Merci! aneb přijměte můj malý dík

Moji drazí!

Po pěti krásných dnech se mezi Vás šťastně navracím, abych Vám povyprávěla o svém pařížském putování. Foťák napěchovaný fotkami, nohy nateklé jako báně a hlava plná úžasných vzpomínek značí, že tu bude dlouho o čem vyprávět. Ale ještě než jsem odjela, jsem se tu jen nepatrně zmínila, že bych nerada, abyste i Vy, moji milí čtenáři a navštěvovatelé, nepřišli zkrátka, takže jsem usilovně přemýšlela, čím Vás asi tak potěšit.... No a zvítězila ta parádivá stránka Téry, však mě znáte :-) Už z dálky se na mě totiž smály jedny moc pěkné šatky, neodolala jsem a jedny pro Vás až z Parisu dovezla.

Světlé, krémové, vzdušné, pružné, pohodlné a přizpůsobivé hned několika velikostem najednou, tak to jsou přesně ony. Snad by jednu z Vás, mých věrných čtenářek, které mi děláte každodenně obrovskou radost svými milými komentáři, zájmem nebo jen pouhým nahlédnutím, mohly potěšit. Na takovou vycházku okolo Eifelky (ať už to bude ta pravá, či o trochu menší pro jistotu přibalená k šatům) se totiž docela dobře hodí, však můžete vidět sami...


Takže pokud chcete, můžete se stát jejich majitelkou jen a jen Vy! Nechci klást žádná složitá pravidla, zapojit se může každý, bez rozdílu pokud má nebo nemá účet. Jen bych ráda potěšila někoho, kdo se sem vrací a rozhodně to nedělám kvůli nárůstu počtu pravidelných čtenářů...

Takže shrňme to - pokud si chcete vykračovat kolem malé či velké Eifelovky nebo někdo úplně jinde v těhlech světlých šatech, není nic jednoduššího, než když mi napíšete komentář pod tenhle článek. Přidejte kontaktní emailovou adresu a třeba i zmínku o tom, kdy sem vlastně zavítáte. Zapojit se můžete po dobu následujících 4 dnů, kdy tu ještě budu pařížsky rozjímat a postupně budu přidávat všechny své zážitky, dojmy a postřehy.

(a mimochodem šaty ke své budoucí majitelce poputují s malým překvapením)

52 komentářů:

  1. na všechny pařížské články se moc těším, na všechny fotky i Tvoje zážitky, Paříže není nikdy dost! :)
    a tyhle bílé šaty bych velice ráda ubytovala ve svém skromném šatníku :) můj mail je : marketa.zvolska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. tak na fotky z Paříže se ráda kouknu :) šatičky jsou skvělé, přesně by se mi hodily! chodím sem vždy, když přidáš článek a i když zas tak moc nekomentuju, tak mám moc ráda tvé outfity a recepty, které zkouším :)

    cant.be.perfect@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, taky giveaway:)) Tak ty šaty jsou skvělé! I ta Eifelovka, zlatou ještě nemám a k těm šatům na nějaké kabelce jako přívešek by byla super:)) Už se těším na fotky z paříže:)
    terezakreuselle@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Šaty jsou krásné! Nejvíce se mi líbí jejich barva, miluji nude, tělové a krémové odstíny. :) Chodím jsem už nějaký ten pátek, ale na komentáře moc nejsem, to je fakt. :/

    blazejovska.barbora@klikni.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem dlouhodobá sledovačka přes bloglovin a trapně nadšeně komentuju všechno, co přidáš, zejména u receptů se už skoro stydím, protože doma vařím "podle Téry". Do soutěží se obvykle moc nezapojuju, ale šaty a Francie jsou moje úchylka, a tak si budu sugerovat, že v těchto šatičkách by mi šla francouzština lépe, abych si tak přitáhla výhru :o) mail je mrsausten@seznam.cz, děkuji a přeji hezký den ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Ježiš, já chcí šaty z Paříže! Asi bych se zbláznila radostí Tery:-) Moc se těším na nějaký články a fotky o Paříži, určitě sis to moc užila:-)
    jahranst@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Páni tak to jsi hodně štědrá.. šaty až z Paříže, kdo by je nechtěl?! :-) Jsem ráda, že sis Paříž užila a jsi v pořádku zpátky mezi námi! Teď to bude chtít zase nějaký sraz! ;) :*
    klariska.skodulka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Já se tak těším na všechny pařížské články, kterýma nás teď jistojistě zahrneš!
    A zmínka o tom, kdy "sem" vlastně zavítáte...teď nevím, jestli "sem" znamená do Paříže nebo na tvůj blog. Ta druhá možnost je jasná - vždycky, když na mým blogu vpravo zabliká tvůj nový příspěvek, jsem tu jako na koni. A ta první možnost...za pár týdnů jedu za tetou, a protože teta (jaká skvělá tetička Jarmila!) žije už 40 let v Paříži, budu chodit přesně po tvých pařížských stopách ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  9. Ty jsi prostě skvělá! :) Už jsem se těšila na tvé dojmy a hlavně fotky z Paříže a tys mě ještě víc překvapila a potěšila! Ty šaty jsi vybrala krásně, jsou fakt skvělý, no prostě Pařížský. Strašně moc se těším na fotky, Paříž, to je můj sen a ty jí mě i ostatním čtenářkám určitě krásně a vtipně přiblížíš.
    Měj se hezky, piš pořád tak skvěle a buď taková jaká jsi. :)
    Tereza♥
    mikulova.tereza@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. Ty jsi prostě úžasná! Nejen že se s námi podělíš o to, jak skvěle si se měla ale ještě chceš potěšit některou z nás, no kolik takových je :)

    OdpovědětVymazat
  11. zavítám sem pokaždé, když je nový článek, ať žije bloglovin - můj věrný špehovatel :D! ty šaty jsou úžasné. těším se na pařížočlánky, miluju Paříž!

    martinetoquee@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Vítej zpět :) 5 dní určitě stačilo na vstřebání atmosféry módní a kulturní Paříže a teď se s námi musíš pořádně podělit o zážitky :)
    Posledné si u tebe na blogu čtu každý den, nejradši mám recepty!

    nakafickosivet@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. Určitě víš, že k tobě se vracím stále ! :))
    šaty vypadají krásně a já se moc těším na fotky z Paříže, protože jsem tam pořád nebyla, i když mě to město neskutečně láká.. ale nalákat na francouzskou romantiku i přítele, to se mi zatím nepovedlo :))

    marketka.pobudova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. Tak hlavně vítej nám zpátky a těším se moc moc na všechno, co jste v Paříži prožili a zažili. Na tvůj blog chodím pokaždé kdy mi google oznámí, že jsi přidala nový článek a vždycky si ho s chutí přečtu :)
    Evulinh@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. čtu si každý tvůj nový článek :) a závidím ti tu Paříž, byla jsem tam minulý rok se školou a bylo to celé takové uspěchané, chtěla bych tam jet tedy ještě jednou :) a bohužel jsem si z Paříže přivezla málo těchto malých eiffelovek,tak mi žádná pro sebe nezbyla:( tuhle bych tedy uvítala i s těmi šaty:)
    M.Prustomerska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Paříž je úžasné místo, pro které mám slabost :)
    Šaty jsou krásné a přívěšek taky :)
    lucie.martinakova@email.cz

    P.S. Ráda bych tě pozvala na svůj blog, snad se ti bude líbit :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. Terezko, je Ti jasné, že šaty jsou dělané přesně pro mě? :) Doufám, že se štěstí unaví a zastaví se u mě a šaty budou mé, jsou báječné. :)

    A když ne, tak se alespoň budu kochat články o mé milované Paříži. :) ♥

    můj mail znáš, ale přeci jen pravidla jsou pravidla: zajickova.lucie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  18. Jeeej, sú krásne :) a tvoj blog je super, som čitateľkou už dlho a vždy sa tu rada vraciam :) Hlavne sa teším na články o Paríži :)

    soninka11s@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  19. Do Paříže se chci někdy kouknout tak se těším na tvoje typy a zážitky a šaty jsou nádherný, snad se mi poštěstí! :)
    Misssha2@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Už se těším na tvé zážitky a hlavně fotky! :) Jednou bych se ráda také do Paříže podívala :) Tvé články čtu moc ráda.

    romca.prachfeldova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Máš perfektní blog a vždycky se moc těším na nové články :) Do Paríže bych se strašně ráda podívala a pokud to půjde chtěla bych ještě toto léto. Užij si Paříž i za mě :)

    chudobova.nicol@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. no ty blááho, ty šatky jsou úžasné, Teri, jsi neuvěřitelně štědrá :)

    Tvůj blog miluju a je to jeden z mých nejoblíbenějších blogů. Kdybychom bydlely v jednom městě, mám pocit, že bychom byly nejky :D.

    vejunka.007@gmail.com (držím palce sobě, ty šaty jsou fakt náááádherný :))

    OdpovědětVymazat
  23. Úžasné šatičky... už se mimochodem moc těším na články o Paříži... moc ráda bych se tam totiž znovu podívala, tak potřebuju nějaké tipy - co kde a jak :)

    spicedchocolate(at)seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Navštěvuji každý nový článek :)) Šatky jsou hezké- jednoduché, ale v jednoduchosti je přeci krása ;)
    Pipeta5@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Teda Téro, ty jsi ale milá! Šaty jsou úžasné, jedním slovem!!
    Já tvůj blog navštěvuju pravidelně, když publikuješ nějaký článek, občas i komentuju, možná sis všimla ;) Minule jsem se rozplývala nad palačinkovou bublaninou. Vážně jsem ji teda zkoušela dělat, ale ani nic, nepovedla se. Já to s tou cz moukou nějak neumím (možná mám ale jen špatný druh, protože jinak peču dobře (samochvála smrdí), ale s cz moukou mi to nikdy nevyjde..)

    Držím (si) palce a těším se na tvoje fotky a pařížské články!!!


    sabina.spalkova@seznam.cz - http://svetpodles.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  26. Téra je nejlepší v pravidelných dávkách, ideálně po každém novém článku! A protože jsem na tyhle soutěže smolař, tak mi nezbývá než o Paříži a krásných šatech jen a jen snít a kochat se tvými fotkami a zážitky! :)
    kavarenskapovalecka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  27. Téru čtu, jakmile je nový článek a mám čas. :) Hlavně tady vždy achám nad tvými outfity a občas mi ukápne slina (snažím se ale ovládat) nad tvými dobrotami. :)
    Poslední dobou se do soutěží moc nezapojuji, protože je to sledovat tady a tam a ještě támhle, ale tady se mi líbí, že nemusím nic "lajkovat", já sem chodím ráda a jak je vidno, tak celkem i pravidelně (ano, občas vynechám, ale je to z toho dlvodu, že ráda žiji i reálný život a nebo, že toho mám hodně v práci), ale tyto šaty jsou tak krásné, že mi tto nedá a zapojím se. ;)
    už se těším na další várky fotek a zážitků z Paříže!
    stylebyveronika(at)gmail.com

    OdpovědětVymazat
  28. Ty si aka skvela .... :) satky by ma potesili, bol by to moj krasny narodeninovy darcek, kedze.o tyzden oslavujem....rada sa k tebe vraciam, bavi ma styl akym pises a tie tvoje recepty...no dufam ze raz.zo mna bude aspon spolovice taka kucharka ako si ty....pariz by som chcela vidiet v septembri(zari) ...dufm ze mi to vyjde :)
    mail:lerosep4@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  29. Čtu (a mám ráda) všechny tvé příspěvky, takže i na ty pařížské se moc těším.
    Luci.He@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. sice moc nekomentuju, ale musím říct, že od tebe poctivě čtu skoro všechny články a na ty zážitkový z Paříže se fakt těšim, Paříž je můj dávnej sen, kterej se mi splní snad na podzim:)
    zoliee@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. tiež sa sem vždy rada vraciam a tvoje recepty sú úžasné, si veľmi šikovná:).šatičky si vybrala nádherné:)
    glamourwall@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  32. Jelikož mám tvůj blog v záložkách, tak sem chodím víceméně každý den a musím říct, že je to jeden z mých nejoblíbenějších blogů. :) hedvika.ruzickova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  33. tvoj blog svoj objavila asi pred dvoma mesiacmi a som z neho úprimne úplne nadšená :-). veľmi sa mi páčia tvoje recepty a keďže sa začínam učiť variť pre svojho drahého :-), tvoje recepty mi veľmi pomáhajú...čo však beriem ako najväčšie plus na tvojom blogu v porovnaní s ostatnými je ten, že z tvojho je cítiť tú milotu aj na ďialku :-)
    monika.tomikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  34. jé, vítej zpátky!:) tyjo ani mi neuvěříš, jak moc jsem teď záviděla, že jsi ty šaty vyfotila s pozadím Eiffelovky...áá...:D věřím, že se ti odtamtud nechtělo! Šíleně se těším na všechny fotky, zážitky atd..:)
    na tvůj blog chodím pokaždé, když přidáš článek, pak si jím listuju nazpátek a jelikož už mám vše přečtené a shlédnuté :D tak to všechno beru znovu..:) pořád mě to baví!
    Mon-coeur@email.cz

    OdpovědětVymazat
  35. pecka :) já si tehdy žádné šaty z Paříže nedovezla, tak zkusím bojovat tady :)
    sikorovatana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. nejkrasnejsi blog, ktery navstevuji temer kazdy den a pokazde se tesim na nove prispevky, hlavne recepty. Za saticky bych byla moc rada :-)
    j.lusi@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. myslím, že jsi zlatá, je to strašně roztomilé:-)) já byla ve francii jednou s rodičema a bylo tam šíleně moc turistůůůů, všude:-)) s přítelem mi to přijde romantičtější, takže to někdy navrhnu.. je to těžká romantika chodit kolem seiny ruku v ruce za vlahého podvečera v takových super šatech. dala bych si líbit:-)) wnela@post.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Byla jsem v Paříži 14 dní před Tebou a určitě se tam vrátím. Byli jsem tam též od čtvrtka do neděle a jak sama musíš uznat, všechno se za těch pár dní vidět nedá. Určitě se tam ještě někdy vrátím. Já si přivezla krásný kašmírový svetřík, který jsem koupila v Galerii Lafayette. Nesmírně by se mi však pod něj nebo i bez hodily tyto šatičky...
    barapolach@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  39. Panebožeeee tak ty jsou, milá Terezko, nádherný!!!Kdy k Tobě zavítám? Však to sama víš, jak moc ráda čtu Tvoje články, protože je skvěle píšeš a jsi úžasná. ♥ Jsem ráda že jsi se nám vrátila celá a šťastná, a moc se těším až nás zahrneš spoustou fotek. V Paříži jsem sice nebyla, ale Francie je nádherná. Posílám pusu a obejmutí!:*
    InsaneAnne@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Ty šaty jsou opravdu nádherné a jak je vidět tak i vzdušně , takže na léto jasná paráda:)Ve Francii jsem byla asi před třemi lety a bylo to tam nádherné(veliká závist:).Už se těším na fotečky a na pěkné věcičky co sis přivezla.Tvůj blog sleduji už dlouho ,ale nikdy jsem nic nekomentovala a také jsem se bohužel nikdy nepřihlásila(anonym):(
    patulka10@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  41. jéé ty šaty jsou úžasný, doufám, že si si výlet užila :) tvůj blog sleduji pravidelně, i když nemám zavedený účet. chodím sem většinou večer a někdy i ráno :D a když mi to nedá, tak někdy i víckrát denně, jak už se těším na další článek ;) Věrča (vecra.malk@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  42. jéj :) krásne vecičky :) ten paríž ti velmi závidím :)
    k.malatinova@gmail.com
    máš super blog :)

    OdpovědětVymazat
  43. krásne veci :) tvoj blog najštevujem raz za čas keď si len tak pozerám články a väčšinou ma niečo zaujme tak sa pozriem :) blog pekný a tak nejak všetko. Teraz oddychujem v Moskve ale do Paríža by som tiež išla
    natasa.findrova@gmail.com ;)

    OdpovědětVymazat
  44. No, klobouk dolů, že nevyžaduješ 100 + 1 podmínku. V téhle Vaší blogové sféře si to povlávám už nějaký ten pátek, ale po sledovacím účtu jsem ještě nezatoužila - těch pár adres, co za to stojí, si raději pamatuji :)
    Každopádně se těším na zbylé zážitky z Paříže, já ji navštívila jen jednou (bohužel) a organizovaně (bohužel) a stejně to pro mě bylo perfektní!

    E

    (evik.v13_seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  45. páááni Terko, ty jsou úžasné! Ty jsi úžasná! :-*
    a však Ty víš, že já sem chodím - pravidelně a moc ráda! :-)
    těším se na fotky z Paříže!!!!
    mujfialovysvet@hotmail.cz

    OdpovědětVymazat
  46. Jéj ty šaty jsou úplně úžasný:)
    Tu Paříž ti závidim, jednou sem tam byla a hned bych se vrátila:) A ti Francouzi ♥
    Každopádně si to v Paříži užij, těšim se na další fotky:)
    Tvůj blog jsem objevila nedávno a od té doby jsem pravidelnou čtenářkou:)
    snopy303@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  47. Vždycky se moc těším, až si s tebou něco dobrého uvařím a doufám, že po návratu bude zase něco po česku :-) Šatičky jsou nádherný a je to od tebe moc hezký, že tam na nás stále myslíš :-)
    michaela.hubingerova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  48. Šatičky nádherný, ale jsem taková že bych si je nikdy sama v obchodě ani nevzala do kabinky :D i přes to,že bych je ve své skříni uvítala..:) jinak Paříž je můj sen,snad se mi v nejbližší době poštěstí ;) jinak miluji tvůj blog, mám ho v internetu v mobilu v záložkách a každý den na ni kliknu, jestli se tu náhodou neobjevil nějaky nový článek.. takže jen tak dál, A přeji hodně inspirace
    AnnaCervenkova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  49. na tvoj blog om narazila akurat dnes a posobis strasne milo:), pokial sa da este zapojit tak aroundmylife@gmail.com. Satky by ma potesili, pretoze tento rok som sa zacala odhodlvat a nosit ich:)a mas krasne fotky z Pariza.

    OdpovědětVymazat
  50. Na Tvůj blog chodím téměř denně, moc se mi tu líbí!♥ Vždy se těším na nové články a krásné fotky:) Jen tak dál! :))
    martina.kyrychova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  51. To je teda škoda, že jsem to prošvihla :(

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!