sobota 28. července 2012

Včelka

Ve skříni mi hoví i jedny šaty, ve kterých už jen zabzučet a vylétnout si ze svého úlu. Mám je už pořádně dlouho, koupila jsem je za pár korun někde u Vietnamců, ale jsou mými velkými oblíbenci pořád a pořád, i když mají takovou pitomou délku.


Mimo to jsou ale i úžasně vzdušné, takže se s nimi dá točit, až se sukně nadzvedá či dělat pukrlata.

























A zrovna včera bylo oblečení do nich celkem příhodné. Jsem totiž taková šikulka, že jsem si při nedávné návštěvě koupaliště šlápla na včelku, takže mi teď chodilo zdobí pěkná opuchlina a já si cvičím skoky po jedné. Takže slunné odpoledne jsem trávila na medovém lehátku s hňackou v lavoru s ledovou vodou....



Tak a já vyrážím na festival České hrady na Kunětickou horu... Snad i Vy trávíte sobotu nějakým příjemným způsobem :-)

18 komentářů:

  1. Šaty se mi moc líbí, i ta délka, je to naopak originální a neokoukané :) Ta nožka v lavoru - nejdřív jsem myslela, že je to nějaký nový opalovací fígl :D A Kuňku závidím, málem jsem tam už taky s kamarády jela ale nevyšlo mi to :(
    http://game-of-shorts.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Ivet :-) No dá se to tak brát, v tom horku to i příjemně osvěžilo. Na jednu stranu škoda, že ti Kuňka nevyšla, mohly jsme si ťuknout plastovým pulitrem, ale na druhou si alespoň nezmokla :-)

      Vymazat
  2. Nedivím se, že je máš oblíbené. Jde vidět, že se v nich cítíš dobře :) Nožky je mi líto... Je to protivný, když tě štípne nějakej neřád.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No nejsou to žádné velké štramandy, ale po vsi ještě parády nadělají :-D Děkuji Evi :-)

      Vymazat
  3. šaty jsou pěkné, ale já bych je zkrátila. :)

    a pro příště pozor na včely! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to mě se zase nechce, už jsem si na tu zvláštní délku do půl lýtek zvykla a s kratšími bych byla zase moc necudná včela :-D Ale díky Luci :-) A to si piš, už budu pod nohy čučet jako ostříž :-)

      Vymazat
  4. jůůů, melky! :) šatky nejsou zrovna můj šálek kávy, ale sdílím s tebou nadšení pro Hrady, za 14 dní vyrážím na Moravské :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jsou to jedny z mála bot, které se daly ohnout tak, abych si v nich nešlapala na štípanec, takže i když mě tlačí, tak na včelí píchnutí jsou to boty skvělé :-D Doufám, že Tvé hrady se vydaří líp než ty naše a odejdeš z nich suchou nohou :-)

      Vymazat
  5. Tyy šat mi přijdou strašně vtipné :D

    http://svetpodles.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Šaty ti moc sluší, co do délky v pohodě, já fandím zejména klobouku. S nohou tě lituju, taky se mi to jednou stalo. A ta fotka v plavkách je vtipná, nejdřív jsem měla pocit, že žádný nemáš :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Jani :-) A jo viď, ty plavky jsou totiž skoro stejně bílé jako já :-D

      Vymazat
  7. šaty jsou super, až na tu dýlku, no... to by mi asi vadilo... ale sluší ti! :-)
    užij si hrady :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem si zvykla, zase žádné jiné podobně dlouhé nemám a můžu v nich alespoň jet na kole, aniž bych celému světu ukazovala zadek a zamotala se mi sukně do řetězu, když už nenadělají tolik parády :-D Díky :-)

      Vymazat
  8. Šaty jsou pěkné a s kloboukem v nich vypadáš skvěle! :)
    Užij si festival, já letos tento festival vynechala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Veru, klóbrc je fajn, ale zase se mi v něm hrozně paří šiška :-D

      Vymazat
  9. Šaty jsou skvělé, ta délka mi ani nevadí. No to ti teda tu "vosu v noze" nezávidím, ale ty HRADY teda jo! :) Nechceš nám o nich napsat něco víc? :) J8 se chystám příští sobotu za Check Czech Fashion na Rožmberk a tak bych chtěla "vysondovat", jaká byla alespoň atmosféra na Kunětické hoře! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teri, Ty mi čteš myšlenky, že jo? :-) Dnešní článek bude přesně o nich, tak snad se Ti zavděčím :-)

      Vymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!