pátek 24. srpna 2012

Bílá na Méďu

Včerejší odpoledne bylo ve znamení koumání, co s načatým dnem, s přítelem jsme chtěli někam vyrazit. Nakonec jsme se rozhodli jet do kina a volba padla na film Méďa. Četla jsem na tenhle snímek totiž samou chválu, a tak nás to oba hodně nalákalo. Možná jsem právě díky tomu byla až moc namlsaná a čekala jsem od filmu o trochu víc, ale to neznamená, že by se mi nelíbil. Pokud máte rádi peprné komedie, můžu Vám ho i za sebe doporučit. Nenechte se zmást názvem, Méďa není žádná roztomilá hračka, ale velkej medvěd s pořádně prořízlou pusou a nemravnými zvyky.

A jelikož začínám mít ve stále větší oblibě šaty, zvolila jsem je i tentokrát. Jsou sice světlé, ale kupodivu jsem vyvázla bez začunění, ale hlavně dost průsvitné, takže přítel koulel očima, ale na převlékání už naštěstí nedošlo. Doplnila jsem je černou i v podobě mých nevyužívaných bot. Koupila jsem si je ještě před létem, ale po tom, co jsem se v nich málem přizabila, když se mi z nich vyvlékala noha, jsem je šoupla na skříň, kde se na ně akorát prášilo. Ale ještě že mám tak šikovnou maminku, která mi je trochu vytunila pentlí, kterou si je k noze přivážu a už se ty mrchy ani nehnou. Třikrát hurá, už v nich totiž zase můžu mít skoro dva metry :-)


Jaký byl Vás poslední film v kině? :-)

29 komentářů:

  1. ooooo to je krááásné a tak elegantní!!a ve spojení s drdolem prostě bomba! a botky jste pořešily výborně, vůbec by to nebylo poznat, že to tak nemá být:))dávám jedničku s milionem hvězdiček:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milionkrát díky za takovou chválu! :-) Drdol měl vypadat trochu jinak, mám v něm dokonce narvanou ponožku, ale hodlám se v jeho zhotovování zlepšit :-D

      Vymazat
    2. Hihi, no do správného drdolu klasicky ponožka patří, takže jsi na dobré cestě:))

      Vymazat
  2. Kočka! A myslím, že tuning bot se vydařil na jedničku a vypadají i líp než předtím ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Noo sice to není na žádné velké túry, ale určitě se v nich dá aspoň o 100% líp chodit :-) Děkuju :-)

      Vymazat
  3. My jsme se s kamarádkou taky vypravily na Méďu, bohužel bylo plno, tak jsme musely vzít zavděk vedlejším sálem s filmem Bez kalhot. Taky nebyl špatný :-) a jinak tobě to jako vždy moc sluší :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na to jsem se chtěla taky mrknout, ale toho je teď v kině víc, takže to všechno asi nestihnu... Děkuju :-)

      Vymazat
  4. Wow moc ti to sekne :)Boty vypadají jako kdyby jsi je takhle koupila. Tvoje mamka je šikovná :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné šaty :) jojo, Méďa byl skvělý, šla bych ještě jednou :D

    OdpovědětVymazat
  6. Tohohle je do kina škoda!!! Všichni přítomní museli naprosto slintat, tohle je totiž naprosto geniální outfit, trochu jako MM! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Potěmnělý sál je ideální místo, kam vzít tyhle fakt hodně průsvitný šaty, fakt :-D Ale díky Ti, Luci :-) Po dlouhém přemýšlení, jestli Ti připomínám MM reality či co, mi to cvaklo (prostě blond :-D), jooo, s větrem jsem zápasila stejně :-D

      Vymazat
  7. Krásný, hrozně Ti to slušelo!!! :) To psaníčko je taková třešinka na dortu :) Já byla včera opět na letním kině, tentokrát na Muži, kteří nenávidí ženy a líbilo se mi to, i když drsný filmy nějak extra nevyhledávám :)

    OdpovědětVymazat
  8. No tebe to ale pristane ... téda

    OdpovědětVymazat
  9. Hmm, ty šaty odněkud znám!:D Moc ti sluší:)

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné šatčk, moc ti sluší! To museli chlapi v kině místo filmu koukat na tebe. :) A boty jsou skvělé! Já jsem chtěla s třešněmi, ale neměli už mojí velikost...

    OdpovědětVymazat
  11. Ty šaty jsou super, tyhle střih se mi už dlouho líbí =)
    V kině jsem byla naposledy někdy v zimě. Ale včera jsem koukala na film Beastly, ten se mi moc líbil =)

    http://anesagill.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  12. bílá kočka!:)
    v kině jsem nebyla už asi půl roku, protože s přítelem se na filmu nikdy nemůžeme shodnout:D

    OdpovědětVymazat
  13. Tak tyhle šaty jsou opravdu hodně sexy...

    OdpovědětVymazat
  14. To jsi tak vysoká? :)) Já mám 183 cm a podpatky jsem si nevzala ani na maturiťák, takže tě obdivuju! :D Moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  15. Šaty jsou skvělý, ale boty snad ještě lepší, fantazie! Jak jsi vysoká? Já myslela, žes prcek :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Holky, měřím 180 cm, takže v podpadcích už jsem pak solidní žirafka :-D Ale ještě že mám dvoumetrovýho chlapa, tak si to můžu dovolit :-) Fakt vypadám jako prďola, jo? :-D

      Vymazat
  16. Sluší ti to:)...a pěkné botičky blondýnko:P

    OdpovědětVymazat
  17. Krásné šaty, opravdu :) Můžu se zeptat na nějaké podrobnosti ohledně toho vylepšení bot? Jak to tam maminka přidělala? Mám je totiž taky a zjistila jsem, že se v nich nedá moc chodit taky (taky cestou na zkoušku, samozřejmě :P).

    E

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :-) Jo a zkouška v nich byla vážně zábavná, když jsem si tam doklopýtala jako pako :-D Jinak tam jen přišila obyčejnou černou stužku po stranách pod kotníky - šlo to teda hůř, protože to je tvrdší, ale jen jehlou to zmákla :-)

      Vymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!