neděle 12. srpna 2012

Červená mě prostě baví...

Včerejší den byl dokonale naplánován - příjemné povinnosti nás zavanuli směrem k Jihlavě, a tak jsme se s přítelem těšili, jak strávíme den v zoo. Ale počasí bylo jiného názoru a zvířátka nám dopřát nechtělo. Povím Vám, že nás ten déšť zase jednou vyšel pěkně draho, protože jsme čas, který byl dán tak, že přes něj nejel vlak, museli strávit v nákupním centru. Takže jsme namísto s fotkami s opičáky a medvědy odjížděli s autem plným nákupních tašek. Ale zvířecího výletu se nevzdáme a riskneme snad v brzké době druhý pokus, který bude snad už slunečnější...

A měla jsem zrovna takovou hravou náladu, kdy nejsem líná si připravit oblečení předem, takže se vyhnu tomu typickému zbrklému naházení prvních věcí, které přijdou pod ruku, v běhu po ránu. Když je venku sychravo, tak nevím z jakého důvodu, ale mám prostě náladu na červenou. Zvolila jsem proto své oblíbené sako, na tričku pak všem dávala najevo, jaké město je mi blízké a hanbatě si kráčela v těch proklatě malých kraťasech. Obula jsem se pak do těch nejlevnějších bot, které jsem si nedávno pořídila a srdce prahnoucí po Paříži doplnila i srdíčkem na fusaklích, tohle mě totiž ohromně baví. Až jsem se z toho roztrojila samou radostí :-))))


A stále mě nepřestane udivovat, jakou svatou trpělivost se mnou to mé zlato má, tentokrát mě totiž bez okolků fotil v takovém lijáku a ještě jsem mu k tomu zabavila deštník. On by si zasloužil mít čerstvě upečený dortík každý den :-)

Jak jste deštivou sobotu trávili Vy? :-)

29 komentářů:

  1. Moc ti to sluší :) Taky jsem včera byla na nákupech, ale nepršelo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Eli :-) Ono se to taky začalo pomalu rozhánět, když jsme byli na cestě domů, zákon schválnosti totiž zafungoval bezpečně :-D

      Vymazat
  2. no jako vždy Ti to sekne! :)
    včera jsem si toho deště na festivalu na Veveří taky užila dost, bylo to 13 hodin mrznutí v tenkých šatičkách s tenkou mikinou, ještě že mi to zpříjemňovaly všechny ty kapely:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak zase to hradovské prokletí... Tak to věřím, že to muselo být protivné, ale aspoň, že si měla něco z těch písniček :-)

      Vymazat
  3. Jů, City Park, místo odkud už jsem taky párkrát nechtěně odcházela s nákupními taškami :D Červená Ti moc sluší, krásně si všechno sladila :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherná Terezko a ty proklatě krátké kraťásky ti hrozně sluší ;) Trpělivost tvého Fíly je vážně obdivuhodná. Kdykoliv já chci, aby mě ten můj vyfotil, ozve se jen: Už zaseeee?! :D My jsme sobotu trávili při výuce práce v excellu, angličitně a dvou dílech Dextera :)
    Zdraví Evule

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Evi! Že jo! I když "už zaseee?!" se taky někdy ozve :-)

      Vymazat
  5. Teda Terísku ta červená ti ohromně sluší! Sáčko mě úplně okouzlilo, něco takového by se mi taky líbilo. Já se červené pořád ještě docela bojím, ale mám stále častěji chuť ji vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je mé šťastné a oblíbené maturitní, nosím ho vždycky hrozně ráda :-) Děkuju Klári :-)

      Vymazat
  6. City Park Jihlava forever - trávíme zde čas na naší každoroční dámské dovči! :D A tahle kombinace je opravdu hodně vyvedená! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo to je potřeba si takhle kulturně zpestřit dovolenou :-D :-) A děkuju :-)

      Vymazat
  7. krásny outfit:)

    pozývam ťa k sebe na moju F&F giveaway
    littlecurlykate.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  8. Tohle je perfektní! Tričko, sako, veselé ponožky na černém základu. Vypadáš úžasně! :)
    Já měla sobotu spíše pracovní - připravovali jsme bydlení na nastěhování nábytku a večer relaxovali. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Veru! Tak to už bude asi brzy velké stěhování, že? :-)

      Vymazat
  9. To je rásná kombinace, od té doby, co mám taky červené sako, moje nejčastější :) černé kratasy, bílé tílko, červené sako. akorat doma nemám jediné tenisky, tudíž k tomuto beru černé lodičky a hotovka :D ale to voje sako je o mooooc hezčí, chci ho taky :) a ten tvůj smysl pro detail mám ráda , mám na mysli ty ponožky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujů! Já mám tohle sako už dlouho, kupovala jsem si ho k maturitě a ukázalo se, že je to šťastné sako, mimochodem je z HMka ... A taky ho ráda kombinuji s hodně věcmi - elegantnějšími nebo i keckami (tyhle jsou mimochodem od vietnamců za stovku)...

      Vymazat
  10. Páni moc ti sluší :) Hrozně se mi líbí jak jsi to všechno krásně zkombinovala :) Opravdu moc povedený outfit :)

    OdpovědětVymazat
  11. jsi jako sluníčko :)) krásný sako!
    my ty kluky nemít viď :D ♥

    OdpovědětVymazat
  12. Super kombinace, přijde mi to takové hravé, výrazné a čučavé :) Hodně by se mi k tomu líbil třeba rybí cop nebo něco takového "náročnějšího", ale i s culíkem je to fajne ;))
    Přítele si važ, můj by včera nějakej morous a když jsem chtěla, ať mě na zastávce vyfotí aspoň mobilem, tak mi řekl, že se mu nechce vytahovat!!! :D :D :D Drzoun!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za Tvůj čučavý komentář :-) Souhlasím, že culík je docela fádní, ale vyjížděli jsme po šesté, což znamená vstávat po páté a to nejsem dostatečně kreativní, natož zvládnout rybí cop (ten mi totiž nejde ani normálně :-D)... Ale přeci jen vyfotil, tak to je hlavní :-D :-)

      Vymazat
  13. Ahoj, pekný blog, pekný outfit, a možno budem drzá ale mohla si sa s tou prvou fotkou pohrať viac... Je to môj názor... Len a len môj... Ja tvoj blog navštevujem dlhšie, ale aj tak... Prepáč, keď som drzá, ale asi sa mám strčiť :DD Nie, sorry ak sa ťa to dotklo, a kľudne ten koment vymaž, ja len tak...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale né, co bych ho mazala, já to beru :-) Hlavně vím, že to má svoje mouchy (a že to jsou pořádný masařky :-D), nejsem v úpravě fotek nijak kovaná a moc mě to neba, zvlášť když chvátám, jen jsem chtěla trochu změnit klasickou slepovačku, která je asi mým maximem v úpravě fotek :-D Díky za koment :-)

      Vymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!