sobota 18. srpna 2012

Čuchám, čuchám velkou slevu!

Dnes se tu bude zase "vokazovat", čím si mě nabídka obchodů opět získala. Ještě teď, i s odstupem pár dní od koupě, se nesmírně raduji z příznivých cen aneb ne všude jsou slevové stojany zcela přebrané! :-)

Peplumuju, peplumuješ, peplumujeme už skoro všichni a já objevila ve slevách skvělé kousky tohoto střihu.

puntíky - Orsay 100 Kč, zelené - Lindex 79 Kč

Mé vysněné Beatlesácké tričko. Jak dlouho jsem se ho nahledala... Sice není s klasickou fotkou z přechodu, ale ta mi visí stejně už několik let nad postelí, tak to chtělo stejně nějakou změnu. No dočkala jsem se tam, kde bych to nečekala, a to v pánském oddělení Terranovy, kdy jsem se jen tak znuděně prohrabovala zlevněnými svršky s přítelem a bylo tam! Dokonce bílé i černé, ve všech velikostech a zlevněné na 99 Kč. No mé rockerské já zajásalo. Nejen že v něm vypadám jako starý punker, ale také jsem se mohla vrhnout do malého ničení - za poslechu Let it be jsem ho mírně obstřihla....

pánská Terranova 99 Kč

Proč si nepořídit plavky skoro na konci léta, že? Nejen že jsou střiženy i zabarveny přesně tak, jak prahlo mé srdce, ale v Camaieu jsem je koupila s tááák velkou slevou... Navíc předpověď počasí vypadá dost slibně, takže do podzimu už je nechci sundat.

Camaieu 249 Kč

Ale až se třeba i trochu ochladí, mám v záloze parádní gatě, ve kterých mě snad podzimní sychravo nezaskočí. Béžové platěné kaťata jsem objevila v Lindexu, ač tam příliš často nechodím.

Lindex 119 Kč

A začínáme s doplňky - mé ponožkové úchyláctví se zase plnohodnotně projevilo, takže do nových tenisek od vietnamců za stovku si můžu prostřídat další barevné fusky.

kecky vietnamci 100 Kč, černorůžové Gate 32 Kč, mentolové vietnamci 20 Kč

Plastový srdíčkový prstýnek z House, který je jako stvořený pro mé prstíky, které většinu bižutérie nesnesou a odmění mě za ně virážkou či černým obtiskem.

House 19 Kč
 
Černé samodržící punčochy z Marks&Spencer za 29 Kč (v balení jsou dokonce dvoje) neudivují nejen mě, ale i našeho čápa...

Marks&Spencer 29 Kč

A brzy asi otevřeme i kosmetické okénko, protože jsem si do něj zase pořídila pár kousků, se kterými jsem už za dobu používání moc spokojená, svou cenu většina z nich převyšují svými účinky.

balzám na rty Alverde Dm 40 Kč, lak minicolorama Rossmann 19 Kč, stíny essence Rossmann 30 Kč, mycí gel Cien Lidl 30 Kč, hydratační tonik Lirene Rossmann 60 Kč (probíhá sleva 25% na veškerou pleťovou kosmetiku), peeling Cien Lidl 30 Kč
A jaký úlovek udělal za poslední dny radost Vám? :-)

28 komentářů:

  1. Terezko, ty teda umíš nakupovat! Když čtu ty ceny, nemůžu tomu uvěřit, že za tak málo peněz tak pěkné věci! :))
    Beatlesácké tričko mám taky, v bílé barvě z Pull and Bear, ale v Terranově by mě nenapadlo ho hledat...asi tam zajdu, protože takových triček není nikdy dost! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho viděla ještě v HMku, ale vždycky jsem si řekla, že třeba ho najdu ještě levněji než za čtyři stovky nebo kolik tam stálo, ale nenapadlo mě, že to bude v Terranově, protože tam moc nechodím a do pánské ještě míň :-D

      Vymazat
  2. ty jo, Terezko, takových krásných věcí a za takové příznivé ceny. jen to musím zase rychle vyhnat z hlavy, protože bych zase utrácela. a to nesmím. alespoň do konce měsíce ne. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě že už se konec měsíce kvapem blíží, viď? :-D Alespoň důvod k radosti začátkem září :-)

      Vymazat
  3. To beatlsácký tričko chci taky a moc ! Myslíš že ho tam ještě budou mít ? :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No asi jak kde, nevím... Já ho kupovala asi před dvěma týdny a měli jich tam ještě kupu...

      Vymazat
  4. Peeling od Cienu mám taky a je super! To mi připomíná že už bych na něj konečně mohla udělat článek! :D Jinak mě vážně nepřestává udivovat jaké slevy jsi vychytala, ty prostě umíš hledat! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si na poprvé ve spěchu vzala omylem ten mycí gel, ale jsem ráda, protože ve finále mi snad vyhovuje ještě víc :-D

      Vymazat
  5. A jaké jsou ty peplum tričenka? Já mám lehkou skepsi ohledně toho kanýrku, aby mi netáhlo na záda...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si jen pořád dokola zkouším, ale ještě jsem v nich nikam nevyrazila, protože se mi tak líbí, že si je pořád šetřím, jak je mým dobrým zvykem :-D Ale plánuji je nosit třeba k sukním nebo kalhotám s vyšším pasem, tak mi snad na hrb nepotáhne a kdyžtak to nějaká neviditelná košilka jistí :-)

      Vymazat
  6. The Beatles milujem :) krásne tričko aj tie topánky

    OdpovědětVymazat
  7. No páni, ty první dvě trička a hlavně Beatles a i ty kalhoty ti beru! A za ty ceny? Ach:-) opravdu jeden z mála new in příspěvků, kdy fakt závidím:-D Ale tobě to bude určitě slušet, musím být přející:-P:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to abych si je pečlivě hlídala :-) Díky, že jsi přející, určitě nějaké skvělé kousky za pár kaček někde číhají i na Tebe :-)

      Vymazat
  8. opravdu skvělé kousky za úžasné ceny :-))

    OdpovědětVymazat
  9. Jé a já chodím jen okolo Lindexu a nikdy nejdu dovnitř! Vůbec jsem netušila, že tam mají takový super ceny ve slevách:D Peplum trika jsou super!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tam teda čas od času vlezu, ale většinou odcházím z prázdnou, až teda od toho jejich minulého slevového stojanu :-D

      Vymazat
  10. škoda že ty peplumy už u nás nějak neměli, jsou totiž tááák krásné!!! a to tričko s beatlesákama mi úplně vyvolává chut si je pustit! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Objevila jsem je spíš v takových zastrčenějších obchodech, no :-/ A s chutí do prozpěvování si Hey Jude či co je libo :-)

      Vymazat
  11. samodržící punčochy a tričko! :))♥ drží opravdu, nebo jsou to jenom sliby?:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyzkoušeno zatím jen zběžně, ještě jsem je plnohodnotně neoblékla, ale zatím jsem se samodržením spokojená, tak snad obstojí :-)

      Vymazat
  12. Krásně jsi nakoupila :) Plavky vypadají moc krásně. Taky nějaké potřebuju takže se určitě v Camaieu staví po nějakých podívat :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ty "peplata" jsou rozkošné!!! a vůbec vše co jsi nakoupila:) plavečky jsou taky supr. Oba výrobky od cienu mám a rozhodně splnují kriterium za málo peněz hodně muziky:)) no já jsem v posledních dnech nakupovala jako zběsila:D taky dneska "sesmolím" nějaký new in článek:))

    OdpovědětVymazat
  14. Teda teda!! :) Haha, naše stejný samodržky :P Dobře jsi zalovila, dravče! Ten peeling z Lidlu mám taky, nemá moc vábnou vůni ale jinak funguje úplně stejně jako Garnier Pure :)

    OdpovědětVymazat
  15. Zrovna mám tričko z Beatles na sobě, kamarádka mi ho minulý rok přivetla z Anglie =)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!