úterý 28. srpna 2012

Kalhoty s veeeelkými kapsami

Jsou veselé, jsou hravé, jsou to moje milované lacláče! S veeeelkými kapsami, že by mi je sám krteček mohl závidět. Je pravda, že v nich nechodím příliš často, vytáhnu je třeba, když jdu jako doprovod dětí na prolejzačky (jooo, houpe se mi v nich totiž fakt dobře), přece jen bych měla být ve svých dvaceti letech oblečená seriózněji, nebo ne? NE, klidně v nich vyrazím i mimo typicky dětské teritorium, protože já se jich prostě jen tak nevzdám, oni totiž rostou se mnou, fakt! Jinak si totiž nedovedu vysvětlit, že je pořád obleču už asi pátým rokem či jak je dlouho je mám. Jooo to se mému tatínkovi jednou povedl kup, když mi je přivezl jako dárek z Kanady. Veselé tričko společně s naušnicemi asi za 10 Kč (koupila jsem si je kdysi na nějakou retro párty a vážně jsem netušila, že si někdy vezmu i na jinou příležitost) už jen jako doplnění té bláznivé nálady, která mě donutila se tak obléct.


Jak ze svých kolejí občas vyjedete Vy? :-)

16 komentářů:

  1. Vypadají skvěle :) A ty naušničky jsou taky bezvadné ;)

    OdpovědětVymazat
  2. miluju lacláče a Ty v nich vypadáš báječně. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty lacláče jsou boží, moc ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ty kalhoty jsou jak na tebe šité! :) Moc se mi na tobě líbí! A ty naušnice jsou taky super! :)

    OdpovědětVymazat
  5. áááá naušnice jsou suproooš! a gate jsou vtipálkovské:)) když na to má člověk postavu, lacláče jsou parádní:)

    OdpovědětVymazat
  6. Kalhoty jsou fakt pecka a moc ti sluší! :) Byla by škoda nosit je jen na hrátky s dětmi.
    Já vybočuji ze svých kolejí většinou nějakou hodně pohodlnou kombinací. :)

    OdpovědětVymazat
  7. hahah krteček Ti přijde rozbít hubu, že mu bereš fandy :D

    OdpovědětVymazat
  8. teda, když jsem četla lacláče a neviděla fotky, tak se přiznám, že jsem se trochu lekla - vzpomněla jsem se na ty, které jsem kdysi měla já, jako vystřižené z takového toho retro rodinného seriálu z 80. let :D ale ty co máš ty, to je teda jiný kafe!!! ani ten krtek by se za ně stydět nemusel ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Zpátky od moře se můžu zabořit do mnou zmeškaných tvých úžasných článků, takže jenco sem napíši komentář, jdu pročítat starší příspěvky! :)
    ty lacláče ( u nás se jim ale říkají zahradničky ) jsou stejnak zpátky v módě, takže se vůbec nestyd a nos je, protože ti moc sluší!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vítej, jak bylo u móře? :-) Děkuju!

      Vymazat
    2. parádně, nebýt přítelova remcání že "už jsme tu jako pět let" a "to moře je moc slané, nemám ho rád, pojdme k bazénu" byloby jetšě lépe. Děkuji za optání.

      Vymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!