středa 22. srpna 2012

Laděna do modro-hněda

I když se to třeba někdy nezdá (no kdo se čas od času neoblékne stylem "každý pes, jiná ves"), mám ráda, když to ladí. Proto jsem tuhle kombinaci skoro zapomenutého tílka hrajícími všemi krásnými barvami měla ve svém poznámkovém blogu načrtnutou už dlouho, ale pořád nějak neměla čas ji obléknout přes stále nové kousky proudící do mé skříně. A když jsem si mohla vzít naušnice i náramek v barvách proužků a stejná barva se objevila i na botách, mé ladící já zájásalo. Uznávám, že klobouk s barvou proutěné kabelky zase tak úplně neštimuje, ale víte jaké bylo parno? Chtěla jsem si chránit lebku, i když z toho sluníčka se stejně cítím pořád stejně nablblá.... Těžko říct, jestli za to ale může sluníčko :-))) O vedru taky svědčí krk ničím neověšený, protože netoužím po opálených korálích a opalovací krém se přes cingrlátka taky špatně roztírá.

 

Co Vy, máte také rádi vzájemnou barevnou sehranost kousků? Čímž netvrdím, že tahle kombinace patří k mým nejsladěnějším - chápejte to jen jako nutné zahalení co nejmenších částí těla jednoho víkendového parného odpoledne, kdy jsem zkrátka jela popřát pravicí svému dědovi.

26 komentářů:

  1. V tomhle vedru to ani jinak než jednoduše nejde. Mám moc ráda, pokud se povede sladit "tohle s tímhle". Takže za mě jednozančně ano :) Ten klóbrc ti moc sluší, Terezko ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Super!!! krásně letní, taky mám ráda sladěnost:))a když to zrovna z nějakých důvodů nejde tak trpím:D (ne, že bych byla sladěna 24 hodin, ale když to jde tak ladím ráda.))Kabelka i klobouk jsou jednoduše "amazing"!!! a tobě s tím copem hrozně sluší...no já si letos koupila dva klobouky, ale jsou dost elegantní a nemám k nim ty správné kousky, což chci do příštího léta napravit, aby mi jen nechytaly prach:)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mě to většinou drásá nervy, jak má kabelka jiný odstín než cokoli jiného, co mám na sobě :-D Klobouky určitě vyvětrej, bylo by jich na prach škoda, i když já mám co říkat - mě se tu práší na takových věcí..... Děkuju za komentář! :-)

      Vymazat
  3. Tý jo, i gumička je sladěná!:)) Klobouk je super, ladí k vlasům:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No joo, to mě ani nenapadlo, takže můžu být spokojená :-D Díky Teri :-)

      Vymazat
  4. V horku to ani jinak než jednoduše nejde. Kdyby to bylo na mě, tak jdu do práce v tílku a krátkých kraťasech případně v plavkách a v pareu, ale nějaký dress code se musí dodržovat, že jo. :D
    Náhodou ti to podle mě pěkně ladí a ten floppy klobouk ti moc sluší! :) A proužky jsou super, říkám to pořád a v barevném provedení jsou na léto jako dělané. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Navíc zbytečným kombinováním se výsledek může akorád zbabrat, viď... :-) Díky Veru :-)

      Vymazat
    2. Přesně... Dnes jsem viděla slečnu (furt čumím, co má kdo na sobě:-)) a měla krásnou hnědou volánkovou sukni, klínové hnědé sandálky, béžové tílko a hnědozlatý pásek, na každé ruce náramky, tygrovaný šátek (do barvy), prsteny (tygrované), mašlové sponky ve vlasech (tygrované), tygrovanou gumičku, velké hnědé náušnice, a řetěz na krku...Uff...Každý kousek fakt pěknej,ale dohromady... jak vánoční stromek africkej (tygrovanej) :-D :-D Pet.

      Vymazat
  5. Naprosto ideální outfit do tohodle horkého počasí :) Máš úžasné botky .)

    OdpovědětVymazat
  6. Top a klobouček se mi moc líbí! Ideálně letní ohoz:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Práve dnes som vyskúšala ten tvoj "jogurtový dort s boruvkami" akurát som použila maliny pretože ich mám najradšej :) Naozaj super, tvoje recepty sa mi veľmi páčia a určite budem skúšať dalej !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super! A chutnal? :-) To mě ohromně těší, určitě budou nové a nové přibývat, už jich tu mám zase spoustu připravených :-)

      Vymazat
  8. Mě se to moc líbí, právě mi to přijde slazené ,,tak akorát´´ :) A klobouk pořádně vyvětrej, protože Ti moc sluší a krásně k Tobě sedí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrá, že jsi to Ty, budu v něm i spát! :-) Děkuju Ti Ivetko :-)

      Vymazat
  9. Teda, tak tohle je hodně dobrý! Úplně mě uchvátila ta modro-hnědá kombinace! Jdu hledat hnědou sukni, páč v něčem takovým musím taky vyrazit... růžová mi už leze krkem a tohle je takové svěží a neokoukané. Super a moc ti to sluší! Pet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pet, tak to jsem fakt překvapená, že Tě ta moje splácaná kombinace oslovila a mám z toho radost, určitě budeš ve své hnědé sukni ohromná kočka (a překombinovanou tygřici strčíš asi tak 100x do kapsy :-)))

      Vymazat
  10. jéé, zbožňuju tu kabelku! to je bomba :)
    Teri, děkuju moc za milý koemntář! <3

    OdpovědětVymazat
  11. mě to náhodou přijde naprosto bombastický! proč by všechno muselo ladit do přesného odstínu! takhle to vypadá svěže a stylově, opět jsi prostě veliká kočka! :)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!