pátek 3. srpna 2012

Samé sukně a ten zbytek - aneb Téra zase nakupuje

Tak jsem tu se slíbeným nahlédnutím do nákupních tašek. Slevy vrcholí a já musela často mnohokrát horko těžko odolávat tak krásným věcem, ale nechtěla jsem si příliš vyhazovat z kopýtka a bezhlavě nakupovat, takže jsem se snažila ovládnout a kupovat si věci, které budu moct unosit třeba i na podzim a nejen v horkém létě.

Nejvíce mě asi překvapili slevy v Orsay. Nevím jak Vy, ale já tam příliš často nechodím a když ano, tak si toho moc nevyberu, ale letošní jarní kolekce mě mile překvapila, líbilo se mi v ní tolik věcí, všechno hrálo krásnými pastelovými tóny a naopak tam bylo spoustu i neonových kousků. Tak tohle všechno jsem tam objevila ve velkých slevách. A jak jsem zajásala, když jsem ve slevovém stojanu našla i tuhle meruňkovou sukýnku, kterou jsem tam ve výloze asi dva měsíce okukovala, ale nechtělo se mi za ní dávat šest stovek. No a tradááá, poslední 38čka je za dvě stovky moje :-)



Klasikou je Gate, který mě vždycky těmi nejnižšími cenami zláká. A jinak tomu nebylo ani tentokrát, ale opět jsem šla na jisto po svých vyhlídnutých kouscích. Tuhle košíko-kabelku v podivném kulatém tvaru jsem si tam vyhlídla už dávno, zaujala mě na první pohled, ale stále jsem vyčkávala a vyplatilo se, cena totiž klesla až na 148 Kč.


A za stejnou cenu jsem ulovila i tuhle plisovanou sukni, přemýšlela jsem nad ní už dávno, když ještě stála čtyři stovky, ale opět se vyplatilo vyčkat a už se na ní moc těším.


Od cesty jsem si vzala i jedny oblíbené zdobené ponožky, do oxfordek jsem si je totiž náramně oblíbila a nikdy jich není dost.


V Calzedonii mají na většinu sortimentu 50% slevy, takže pokus máte zálusk na nějaké punčošky, tak je tam teď najdete za príma ceny, stejně jako legíny, kalhoty, šaty i plavky. Mě tyhle roztomile růžové vyšly na 59 Kč.


A Tally Weijl jsem prolétla jen tak letem světem a mrkla k doplňkům, kde na mě čekal tenhle kytičkovaný pásek na gumu, který bude jistě ideální ke spoustě šatů. No nekupte to za 29 Kč, za tu cenu jsem tam viděla většinu pásků.


Proběhla jsem i drogérie - v DMku jsem ve slevovém stojanu našla kolekci Ready for boarding nebo alespoň zbytky z ní, za 35 Kč jsem si vybrala tohle šikovné malovátko - tvářenku a "mazátko" na rty v jednom a po krátkém ozkoušení v extrémních včerejších vedrech jako tvářenka celkem obstálo, i když ze mě lilo jako z konve, tváře jako slabikáře vydržely asi půl dne, což hodnotím jako dobré skóre. Navíc dobře barví už v prvním tahu, což mě jako bleduli stačí, má příjemnou krémovou konzistenci a sladce voní. Na rtech sice nevydrží tak dlouho, ale vypadá celkem pěkně.


A nakonec jen pár "nezbytností" v Rossmanu - vlhčené ubrousky a sladký lak.


A teď už se s Vámi zase pro nějakou chvíli rozloučím, s přítelem odjíždíme na víkend do jednoho penzionu, takže už se moc těším. Vážně jsem se rozhodovala, jestli přednastavit článek - mám tu totiž nakupených receptů až běda, ale kdepak, dáme si je pěkně společně až se za nedlouho vrátím a ukážu Vám třeba i nějaké fotky z našeho výletu. Snad budete mít krásný víkend!

20 komentářů:

  1. Tak to jsi pořídila moc pěkně Terinko! Achjo, ten pásek ti fakt závidím! :D Proč tam neměli ty slevy na pásky minulý týden, když jsem tam byla? :D :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nejvíce se mi líbí ta sukně z Gatu, tenhle typ přesně miluji, krátká sukně a přes ní průsvitná maxi:)) Užijte si to:)

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych taky chtěla mít takový nos na slevy! Parádně jsi pokoupila, Terezko :) Přeju hezký víkend s přítelem ;)

    OdpovědětVymazat
  4. super nákupy :)) hlavně ta sukně z GATU mě dostala ♥
    moc si víkend užij!

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkné úlovky. Obě sukně (růžová i plisovaná) jsou skvělé a těším se až tě v nich uvidím. :)
    Užijte si víkend s přítelem!

    OdpovědětVymazat
  6. krásný nákup :-) obzvlášť ty sukně :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Včera jsem byla v drogerce a koupila si přesně ten samý lak a ubrousky:)))

    OdpovědětVymazat
  8. Moc pěkné! :) Letní slevy jsou nejlepší!

    OdpovědětVymazat
  9. Pěkné úlovky. Nad tou sukní z GATU jsem taky váhala, nakonec jsem si ji nevzala, protože bych ji asi neunosila. Snad nebudu litovat :D


    http://svetpodles.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Lak má krááááásnu farbu :)

    OdpovědětVymazat
  11. Dobře jsi pokoupila a hlavně moc nápaditě nafotila :)
    Já se chystám do víru slev příští víkend s mamčou, tak doufám, že taky něco ulovím :)

    OdpovědětVymazat
  12. pěkné kousky, asi zajdu do Calzedonie a Taily.. :))

    OdpovědětVymazat
  13. To "mazátko" jsem taky ulovila:-) Jinak ten pásek za 29? Boože, proč jsem si ho včera nevšimla nikde?:-( Krásný je a za tu cenu ještě hezčí:-D

    OdpovědětVymazat
  14. na tu kabelku z gate jsem se taky koukala (ještě za původní cenu) a ta sukně je eňoňůňo :D

    OdpovědětVymazat
  15. zase jsi hezky nakoupila...nejvíc se mi líbí ta plisovaná sukně, budeš v ní kočka:) taky teď u nakupování víc přemýšlím (konečně!) a snažím se kupovat jen to co se mi bude opravdu hodit:)
    a užij si výlet :) taky teď výletuju - včera jsem dojela z prahy a zítra odjíždím na Pálavu do Mikulova:)

    OdpovědětVymazat
  16. Téro, Téro, jak ty to děláš, že tak skvěle nakupuješ? :-) Já šla na tvůj popud včera, páč jsem se náhodou ocitla ve Foru v Liberci, hned do Calzedonie pro ty úúúžasné růžové punčocháčky!!! Já totiž úplně strašně miluju barevné punčocháče a mám jich asi bambilion + jedna :-)No, ale bohužell už to měli dost přebrané, tak jsem si odnesla akorát jedny hnědé se vzorkem kytiček. Ale i tak díky za info!!!! Pet. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pet, tak to jsme dvě! Já ty své musela vyhrabat úplně zezadu, kde se mi ty mršky schovávaly, škoda, že nečekaly i na Tebe... Ale určitě jsou skvělé i hnědé s kytičkami :-)

      Vymazat
  17. Všem Vám za komentáře moc děkujuuuuu :-)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!