úterý 7. srpna 2012

Sladké lakování

V letních dnech stříhám podle nálady nátěr na svých nehtech nejčastěji mezi tělovými a výraznějšími barevnými odstíny. A právě ty odstíny hrající všemi barvami bych Vám dnes ukázala - všechny jsou to takové sladké odstíny a pojí je i to, že jsem je nakoupila za cenu kolem 30 Kč.

Mezi už celkem početnou sbírku laků od Maybelline MiniColorama se zařadil odstín 06 Bubblicious. To je vám panečku sladká barva až mě z toho málem zprvu začly zuby bolet. Nakonec se mi ale moc zalíbil. Tyhle laky mají ale celkem dlouhý štěteček, se kterým se mi nepřacuje dvakrát nejlépe, zvládnu si s ním zapatlat celé prsty, ale to jen, že jsem takový šikula. Snese dvě vrstvy, ale kryje dobře. Jinak si i na výdrž nemůžu stěžovat, přežil pěkných pár dní.



Je libo meruněk? Tohle ovoce mi totiž odstín číslo 35 Miss sporty Clubbing hrozně připomíná. Tenhle lak tak trochu klame tělem - tedy lahvičkou, podle jeho barvy v ní jsem se těšila na pastelový odstín a nějak mě zaskočilo, když na nehtech ve výsledku docela zářil, ale zalíbilo se mi to. Co se týče výdrže, tak k němu nemám výhrad, držel dobře skoro pět dní, jen mám menší námitky k lakování. Má totiž na můj vkus hrozně široký štěteček, na což jsem si musela chvíli zvykat. V první vrstvě dělá sice trochu rýhy, ale už v druhé kryje pěkně. Jinak je to moc příjemný letní lak. Navíc by teď tenhle týden měly být všechny laky Miss sporty v Rossmannu k dostání za 30 Kč.



A dalším žvýkačkovým odstínem je lak od NYC s roztodivným názvem 264 Lincon Square Lavender. Při pohledu na něj dostávám okamžitě chuť na Hubba bubba! I když názory na NYC laky jsou různorodé, já proti nim nemůžu říct jediné slovo, i tenhle mě nezklamal. Za 30 Kč jsem se od něj dočkala dobrého krytí už první vrstvou, jeho štětečkem se mi lakovalo bez problémů, konzistenci má sice tekutější, ale barva nikde nestéká a o to lépe se nanáší. A hlavně mi drží na nehtech už pátým dnem bez větších úhon, jen s drobnými odrbáním konečků asi na dvou nehtech. Jeho stav po takové době vidíte i na fotce. A navíc ladí s naší Eifelkou :-)


A jaký lak zdobí teď Vaše nehty (jestli vůbec nějaký)?

19 komentářů:

  1. Krásné barvičky, mému srdci je nejbližší ta první... já teď momentálně nemám výjimečně nalakováno nic, ale po dobu léta mám na nehtech permanentně všemožné odstíny růžové :)

    OdpovědětVymazat
  2. Všechny tři barvy jsou pěkné...mně zaujal ten druhý :))

    OdpovědětVymazat
  3. Ten první a poslední se mi líbí nejvíce, jinak všechny barvy jsou podle mého gusta. :) Momentálně mám na rukou nude barvičku od Sephory a na konečcích Essence Circus Confetti, dnes ale budu přelakovávat.

    OdpovědětVymazat
  4. Všechny jsou pěkné, ale nejvíc se mi líbí ten druhý :)

    OdpovědětVymazat
  5. taky se ted lakuju takovýmahle barvičkama - ten od miss sporty mám ve fialkové a na mě teda nevydrží slušně ani dva dny :( hrozně me to štve, lakuje se skvěle, ale ta výdrž je fakt děsná (asi mám nějaký divný nehty...) :(

    OdpovědětVymazat
  6. ten druhý se mi líbí nejvíc :)) já zrovna teď nemam nehty nalakované žádnym lakem, ale nejradši mam buď tělové barvy laků, nebo všelijaké fialové ;)

    OdpovědětVymazat
  7. AAAA TO JSOU NEJLEPSI BARVY, OKAMZITE BYCH JE BRALA! :)

    OdpovědětVymazat
  8. No jejda jejda, to vypadá na úplnou lakovou cukrárnu :) Jinak se moc těším pozítří naviděnou ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Pěkný, hezký, nejhezčí a nejlepší je, že ti ladí s Eifelovkou, to mě dostalo :-) PS Zrovna jsem udělala švestkovou bublaninu podle Téry a jenom slysím mlaskani z kuchyně.. běžím tam, aby na mě zbylo :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéééé tak to mě nejvíc těší! Přeji dobrou chuť a dej vědět, jak Ti chutnala :-))))

      Vymazat
  10. ten prví, ta barvička je opravdu kouzelná :) já nehty nelakuji, mám už nějakou dobu gelovky (ale poue přírodní nehet potažen gelem, žádné nalepené nehty, fuj) :D a mám na nich poslední měsíce už jen klasickou fancouzskou manikru, zjistila jsem, že když už mám mít nehty stejné na ten celý měsíc, než zase zajdu k nehtařce, tak at se mi aspon hodí ke všemu :)

    OdpovědětVymazat
  11. já teď lak nemám žádný, určitě bych si ho zničila hned po několika minutách jak je mým zvykem. ale ty Tvé jsou super. ;)

    OdpovědětVymazat
  12. Krásné barvy na krásných nehtech,pak je to hnedka mnohem půvabnější :)

    OdpovědětVymazat
  13. Já mám na nehtech právě MiniColoramu - Dark Plum, nádherná barva! Tyto laky jsou asi moje nejoblíbenější, mám všechny jejich výrazné odstíny (všechny nemám jenom proto, že nesnáším nude nebo světlé nehty :))

    OdpovědětVymazat
  14. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  15. Choose me od essencu :) ten oranžový je super

    OdpovědětVymazat
  16. Tyjo..ta merunková je příjemná :) Začíná se mi u tebe na blogu opravdu líbit =)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!