Zhruba na dvě porce jsem použila: 3 malé brambory, cca 300 g dýně hokaido, 2 vejce, stroužek česneku, majoránku, sůl, pepř
Brambory a dýni jsem nastrouhala nahrubo, přidala vejce, utřený česnek a koření a smažila na rýžovém oleji dozlatova.
A musím říct, že ač jsou bramboráky velkou stálicí, tak takhle dýňová varianta jim dost slibně šlape na paty. Já si na nich totiž parádně pošmákla a to nejen, když jsem je nenasytně užírala už při smažení, ale i druhý den, kdy jsem si je v krabičce vesele nesla do školy.
tak to vyzera super,ja som skusala cuketove placky a boli super takze ked ma napadne kupit tekvicu tak to vyskusam,akurat predvcerom mi moj priatel pripravil obycajne zemiakove placky..uplne to zboznujem
OdpovědětVymazatnevieš si predstaviť akú veľku chuť som na ne dostala :)
OdpovědětVymazatBramboráky jsou skoro moje nejoblíbenější jídlo! Takže už jenom, že to vypadá stejně, mě hrozně láká!:) Určitě i s dýněmi budou výborné!:)
OdpovědětVymazathm a já jdu asi dělat bramboráky!!! :D
OdpovědětVymazatMnam :-) vypadají luxusně!
OdpovědětVymazatMňam, dala bych si hned. :)
OdpovědětVymazatJsi dobrá. Ja se poprvé odvážila dýní koupit a uvařit polévku. Byla výborná, takže se nebudu bát a zkusím tvé dýňáky.
OdpovědětVymazat