sobota 29. prosince 2012

Nahoď vestu!

Dovolte mi, abych Vám představila nového oblíbence ze své skříně, kterého se mi nechce vůbec sundávat a mám ho na sobě i právě teď, když smolím tyto řádky. Je jím krajková vestička, kterou mi ježíšek udělal velkou radost, a já se díky ní zase halím do světlých tónů společně s nějakými těmi dalšími zemitými, protože venku to vypadá jako uprostřed října a ne na konci prosince, že... Teda z okna, venku mě do toho správného políčka kalendáře opět vrátil štiplavý mráz (cha, ale na mě si nepřijde, já mám baret!... a vězte, že i kabát hnedle za zadkem fotografa) a pořádně mrazem ověnčené auto. No a to jsem si taky musela hezky oškrabat, pravil přítel, abych to focení neměla jen tak zdarma :-)))


No a já jdu otevřít další návštěvě.... Jak se svým odpolednem nakládáte Vy? :-)

10 komentářů:

  1. Vypadáš moc hezky. Neboj nebudu se ptát, zda ti nebyla zima...vše poctivě čtu. To je teď oblíbená otázka :-) ...přece nebudu pořád dokola ukazovat ten svrchník. Co bychom pro blog neudělaly? Třeba očistit auto. Je to stejně zábava.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za nepoložení otázky, právě se jím alespoň zmíněním se v závorce snažím předejít, protože jasně že nejsem blázen, abych si jen tak vyšla jako na motýli, že jo :-D

      Vymazat
  2. Kráska jako vždy, ta kulatá kabelčička v souladu s baretkem jsou krásně dívčí:))

    OdpovědětVymazat
  3. Přítel to má s autem dobře vymyšlené :DD
    ta kulatá kabelka je roztomilá:)

    OdpovědětVymazat
  4. Hezká čepice, taky by se mi taková hodila : ))

    OdpovědětVymazat
  5. Moc ti to sluší :), je opravdu krásná

    OdpovědětVymazat
  6. tyhle barvy miluju a mas krasny baretek:)
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Terezko, strašně krásná jsi. Tyhle něžné tóny, to ti prostě sedí ;) A závidím tu horkou čokoládu. To musela být dobrůtka.
    PS: Omlouvám se, že vždycky dorazím tři posty pozadu. Ten zatrachtilej google mi nějak ukazuje všechno, jen ty příspěvky, na které čekám a těším se ne :/

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!