pondělí 10. prosince 2012

Naražená

Takové zaopatřování blogu je teda věc tuze nebezpečná, to Vám povím. Nevěřili byste mi totiž, co se mi stalo a jak mě teď ukrutně bolí zadek.... To Vám takhle jednoho celkem hezkého slunečného pátečního odpoledne vyrazím z domu a jako tradičně čekám před domem na mamku, aby mě vyfotila. A že se tentokrát přesuneme na terasu. Dojdu tedy tam a že zaujmu pózu na místě neposkvrněném stopami jen uprostřed čerstvě napadaného sněhu. Tak se ještě kurážně rozběhnu a učiním jeden velký skok (který je možná malý pro člověka, ale velký pro lidstvo - no spíš pro mou zadnici)..... A následuje tak ukázkový držkopád - teda spíše zádopád, já se válím v záhonu, celá vyválená od sněhu, čepice mi stačila odlítnout na druhý konec zahrady a ani zvednout se nemůžu, jak se to proklatě klouže. Brečim a ani nevim jestli smíchy, vztekem nebo smutkem, jak velký šikula jsem. Mamka se chláme smíchy a když mi po ještě několikerém pokusu postavit se na vlastní nohy pomůže (i čerstvě narozenému hříběti to totiž jde lépe než mě), spočítám si končetiny a myslím, že mám kupodivu všechny (ani nechtějte vědět, jak jsem si již podobným způsobem v minulosti nejednou způsobila zlomeninu). Vážně doufám, že tuhle etýdu vidělo hodně sousedů a že si mě ještě přítel bude při každém mém požádání o vyfocení dlouho dobírat :-))))


Takže psát Vám něco ve smyslu, že jsem možná konečně našla způsob, jak bych mohla v zimě vytáhnout koženkové legíny společně s výpůjčkou od maminky v podobě bundy nebo cokoli jiného. Jen Vám snad popřeji, ať si nemusíte sbírat tělo z kluzké země.... Hezké pondělí :-))))

..... a to jen tak pro úplnost, kterak jsem se na vlastní koženkově oděné nohy snažila postavit a oprášit naražený zadek :-)

14 komentářů:

  1. To se stává i v lepších rodinách :) Jinak pěkný zimní zachumlaný look! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, něco podobnyho se stalo ségře a taky jsem se nemálo smála :D a tiše závidím, jak ti šíleně sluší čepice :) moc se mi na tobě líbí!

    OdpovědětVymazat
  3. :D Aha, tak vidím, že jsme na tom stejně. Já jsem včera v divadle chtěla být za lady a samozřejmě mi uklouzla bota na schodech, když jsme odcházeli ze sálu... Jinak jsi krásný zachumlánek, Terezko ;)

    OdpovědětVymazat
  4. sluší ti to i s naraženým zadkem! :DD
    taky občas v zimě padám na zadek, ale nebolí mě to, mám ho totiž vypolstrovaný tukovou vrstvou :D:D

    OdpovědětVymazat
  5. moc ti to sluší :) kamarádka minule upadla v bílé bundě přímo do bláta, takže myslím, že jsi na tom ještě dobře :D

    OdpovědětVymazat
  6. Jsem ráda, že ti nic není a sluší ti to. Já jsem divná, ale tomuto se nikdy nesměju, vždy mi zatrne a doufám, že to je jen ta naražená zadnice. Jednou jsem se už musela v životě naučit znovu chodit, takže já mám prostě strach. Představa, že bych nemohla mě straší dodnes. Hurá, můžu i na podpatcích!

    OdpovědětVymazat
  7. Moc pěkný a moc Ti to sluší!
    Ty botky jsou úúúžasný:)

    OdpovědětVymazat
  8. :-) Já jsem sebou švihla na veřejnosti jen jednou, ale taky jsem nemohla vstát, dovedu si představit... Měla bys na konci roku udělat top ten nadpisů :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý nápad :-D I když nevím, jestli bych to dokázala správně posoudit :-))

      Vymazat
  9. :D:D:D
    no co, hezká jsi i po pádu a než se vdáš, přestane to bolet :D :)
    já se letos ještě nikde nevyválela, já jen čekám, kdy sebou taky plácnu o zem...

    OdpovědětVymazat
  10. koukám, že pro nás nasazuješ vlastní život, to je od tebe milé, ale my bysme tě raději vcelku, tak na sebe dávej pozor! :-D
    jinak outfit se mi moooc líbí, skvělá kombinace!

    OdpovědětVymazat
  11. Krásný pondělní večer,

    stále nemáte nakoupeny všechny dárky a potřebujete inspiraci? Vstupte do našeho e-shopu a třeba najdete to, co podvědomě hledáte. :)

    Přejeme Vám příjemné prožití Vánoc, Comfort Shopping

    Odkaz: http://www.comfort-shopping.cz

    OdpovědětVymazat
  12. :D Nojo, zima je holt tady :D mohlo to dopadnout i hůř,ale zase je hezké, že ses o to s námi podělila :D

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!