čtvrtek 20. prosince 2012

Předvánoční "vejcuc"

Moji drazí,

zatím co si dneska ještě odskočím napsat zápočet ze statistiky (třikrát fujtajbl!), tak Vám v podobě pár fotek naservíruji takový malý "vejcuc" posledních dní z období předvánočního juchání, narozeninového obdarovávání a podobných radostných chvil, kterých se mi hojně dostávalo.

Nasávám vánoční atmosféru se svým letitým mrňavým stromečkem nebo třeba svařák :-)))

Mám skvělého přítele, který mi k narozeninám nadělil samé skvělé dárky včetně vytoužené objednávky u Karol, ale i jinou kosmetiku nebo šátek posetý veveruškami a černého kulíška. Od rodičů jsem zase dostala pugét nebo kokosový olej od Saloosu, jupííí :-) A s pugétem mi pravicí třásla i babička s dědou, přítelovy rodiče mě zase obdarovaly plakátem, díky kterému mám New York jako na dlani a že znají mou punčochovou úchylku, přibyly i jedny další ve vínové....

A mám i príma kamarády ve škole, se kterými stavíme minisněhuláčka z prvního sněhu a zdobíme kousky mrkve z mé sváči. Jindy od nich zase dostávám třeba parádní fustičky či narozeninový pohled přímo do schránky (jen asi důkladněji nezkoumejte, co že zobrazuje :-D)

Z nedávného výletu do Prahy jsem si přivezla jen pár maličkostí - hlavně vlasové doplňky z Claire´s, kde na ně probíhala akce 2+1 zdarma a že jsem si plánovala koupit vycpávku do drdolu na patent, tak jsem si ho pořídila výhodněji přímo v celé sadě společně s pinetkami, vlásenkami, peříčkem a hřebínkem, která je momentálně jen za 130 Kč (oproti samostatné vycpávce, která vyjde paradoxně asi na 170 Kč). Dále jsem přihodila dvě čelenky. A konečně jsem se dostala ke svíčkám Yankee Candle a jen tak od cesty si pořídila jeden vosk do aroma lampy s vůní brusinek a mandarinek. No a že jsem žádnou lampu doma neměla (jak logické, že jo :-D), tak jsem si i jednu zaběhla koupit do Nanu Nana (tahle konkréně stále jen 60 Kč).

A konečně jsem se po dlouhé době zase viděla s mou skvělou kamarádkou Luckou, která byla na skoro rok a půl ve Skotsku a během našeho setkání jsme si předávaly dárečky dohromady ke všem promeškaným svátkům, narozeninám i Vánocům... No a že to byla spíše dárková smršť můžete vidět sami - na horní fotce jsou jen malé skromné dárky, které jsem jí darovala já, na spodní obří kupě zase spousta věcí, které jsem si rozbalila z té hromady balíčků od ní. A musím říct, že ona se prostě umí trefit do černého a ví, po čem toužím - vyplnila mi hned několik přání - třeba když mi koupila Carmex, další Yankee Candle, patery rozkošné ponožky, kosmetiku z Lush i odjinud, čepku, punčochy nebo kabelka - no je prostě skvělá....

A minulý týden jsem si i vesele trávila čas mezi otravnými přednáškami na vánočních trzích. A že jsem výjimečně ani neřídila, tak jsem se mohla zahřát i vánočním punčem, hned mi pak výklad na managementu i veřejné ekonomii utíkal veseleji :-)

Tak doufám, že i Vaše poslední dny jsou pohodové, poklidné a hlavně bez nějakého divokého běsnění a předvánočního šílenství!

15 komentářů:

  1. moc milý článek :) haha originální pohled ti přistál ve schránce:D
    taky si dneska dám svačáček na Vánočních trzích, a konečně jsem naložila ty hermelíny pro taťku -akorát jsem to dělala na dvakrát, protože jsem si vybrala špatnou sklenici které netěsnilo víko, a tak jsem potom musela uklízet kuchyňskou linku od oleje:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to je tedy nemilé, Emile... Tak snad budou o to víc chutnat! :-)

      Vymazat
  2. Krásné fotky!
    Dostala jsi krásné dárečky. :) A chci zpátky sníh, to, co je teď venku, není přece zima...
    A svařák bych si dala hned, protože kolega dnes pořád luftuje v kanceláří a cítím se tu už skoro jako na Sibiři. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Teda Terezko, to se máš teda přímo úžasně před těmi Vánocemi. ;) Hodně štěstí u zápočtu, je to od nich ale pěkná sprostota, takhle vás prudit těsně před svátky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. že jo! tak doufám, že jsem jim aspoň svým výkonem za to vytřela zrak :-D

      Vymazat
  4. Krásnej článek s vánoční atmosférou...;) škoda, že ty vánoce vždycky tak rychle utečou :(

    OdpovědětVymazat
  5. Páni to je dárečků :) koukni ke mě, zrovna jsem tam dala, čím jsem přítele obdarovala já.

    OdpovědětVymazat
  6. krásné fotky, hlavně ta z trhů :))
    užívej,užívej!

    OdpovědětVymazat
  7. Ty žluté ponožky se sovičkou jsou bezvadné :))
    krásný "výcuc" :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna je mám dneska na sobě, spoléhala jsem, že mi předají svou moudrost :-D

      Vymazat
  8. Moc hezke fotky!! A máš úžasné ho přítele!! Mrkni na naš blog❤

    OdpovědětVymazat
  9. ten pohled mě pobavil :D
    krásné dárečky :)) a svařák bych si dala hned!

    OdpovědětVymazat
  10. krásné věcičky, úplně jsem se začala těšit na Štědrý večer :-D (i když si rozbalím převážně to, co jsem si koupila :-))

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!