čtvrtek 6. prosince 2012

Volně školně

Musím uznat, že ač džíny moc v lásce nemám, tak lenost a počasí posledních dní mě nutí po nich sahat častěji a častěji. V kombinaci s punčochami si v nich totiž moje nohy hoví pěkně v teple a po ránu mívám stále větší kombinační krizi - stejně jako s každým přechodem ročního období, takže nemám ani moc fantazie na něco "lepšejšího". Nejspíš prostě potřebuji čas na rozkoukání a rozmyšlení se, co vlastně mám sakra nosit :-D Fotky, které dnes můžete vidět, jsou sice už někdy z minulého týdne, takže okolí ještě není přikryto sněhovou peřinou a já nejsem také ještě nakulená jako sněhulák, jak také bývám v posledních dnech, ale nu což... 

džíny - H&M, boty, kabát - Gate, rukavice - House, kabelka - Takko, šálka - půjčená od mé hodné maminky

A jsem ráda, že se prostřednictvím dnešního článku mohu setkat se všemi svými hodnými čtenáři, které nepropadli do spáru pekelných a přeji Vám krásný čtvrtek! :-)

12 komentářů:

  1. Moc ti to ale sluší. Já nenosím skoro nic jiného než džíny, i když ted mám problém si nějaké vybrat. Dělají pořád jen "roury" a já je nemám moc ráda, necítím se v nich. Takže krize,ale trochu jinak než u tebe. Nojo, je už kosa a bude to horší.

    OdpovědětVymazat
  2. Zajímavý kabátek, moc ti to sluší :) taky mám krizi a nevím co ráno na sebe, nejhorší je že už nosím několik vrtev oblečení a stejně mrznu. Jsem zvědavá co budu dělat až bude -20.

    OdpovědětVymazat
  3. Já od té doby, co jsem přišla na chuť takovým "pevným" legínám tak už džíny nechci moc nosit. :D Oproti legínám mě totiž škrtí, tlačí. A když pod nima nemám punčochy, jak říkáš, tak mi je v nich hrozná zima. :)

    OdpovědětVymazat
  4. no tie rifle su take obycajne na tebe inak som u teba zvyknuta ze vyzeras viac ako mlada dama :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já poslední dobou nosim jenom legíny, jsou tisíckrát pohodlnější :) a džíny moc studí v tomhle počasí :D

    OdpovědětVymazat
  6. Jsem na tom po ránu stejně, i když oblečení mám spousty. Bez přemýšlení sáhnu po džinách ještě rozespalá a pak později se převléknu a dám dohromady včetně snídaně - ještě že to mám tak zařízené.

    OdpovědětVymazat
  7. Ten kabátek je prostě bezvadný! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já sahám většinou po černých skinny, takže jsem na tom skoro stejně jako ty. :)
    Jinak ta pelerína je báječná a moc ti sluší!

    OdpovědětVymazat
  9. propadnout do spáru pekelných? ani náhodou, mně si chtěli nechat jako andělíčka v nebi :DD
    kabátek je perfektní, jen by mi v něm byla zima na ruce, protože jsem hrozná zmrzlina:D

    OdpovědětVymazat
  10. Džíny jsou v téhle kose moje spása, pak už leda jen vrstvit punčocháče a pořádně teplé podkolenky do kozaček navrch... Ten kabátek je super, Terezko, už jsem určitě chválila :)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!