středa 29. května 2013

Dávám šanci cvokům...

Mohlo by se zdát, že už se stanu tou správnou blogerkou, když už jsem si pořídila slavné mokasíny se zlatými pimprlaty navrch. Ale teda nevím, nevím, nějak se v nich necítím. Pořídila jsem si je už v třeskutých mrazech v zimních slevách v nějaké bláhové představě, že budou pro mě tím pravých ořechovým. Ale já zapomněla, že ořechy moc nemusím. Nějak jim nemůžu pořád přijít na chuť, přijde mi, že dělají takovou "kachní" nohu a tak vůbec se mi zdá, že tohle zlaté ozubení se ke mně moc nehodí. Ale kdo ví, třeba jim přijdu časem na chuť a ještě se mnou projdou kus světa - uvidíme... Každopádně první (a snad ne poslední) šanci jsem jim dala v kombinaci červených pidišatů s prouhatým bolerkem, která na mě působí tak nějak cirkusově (už jen proskočit hořící obručí do šapitó nebo strčit svou blonďatou kštici do lví tlamy...).

boty - Camaieu, šaty - House, silonky, kabelka - H&M, bolerko - Jennifer Taylor (koupeno v Tescu)

Ale jelikož mi jich je chuděr malých líto jak si tam smutně nevyužité už dlouho leží mezi ostatními škrpály, vyrážím v nich dneska po druhé a třeba se v nich budu cítit líp, uvidíme... :-) Co vy a trend těchto bot? 

18 komentářů:

  1. A já nepůjdu s davem a nekoupím si je :) Už jsem taková:D Jsou krásné, nic proti nim..Ale jakmile vykouklo sluníčko, v metru jsem jich potkala až na můj vkus moc:) Takže já si najdu nějaké, které žádná nemá:)
    A asi jsem ti to psala už mockrát, ale..máš nádherný vlasy!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se líbí a žádnou kachní nohu nevidím :D Ale znám ten pocit, když to není úplně ono.. moc se mi líbí ty silonky s ťuplíčkama :))

    OdpovědětVymazat
  3. Já už dlouho uvažuju, že si je pořídím, ale nějak se k tomu nemůžu odhodlat, když vidím, že je má každý druhý :-D A i když se v nich necítíš, líbí se mi na tobě :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Možná by byly lepší bez toho podpatečku, ale nejsou špatné.

    OdpovědětVymazat
  5. jsou docela fajn, ale spíš by mi přišly lepší možná k nečemu nebarevnému (černá, bílá, šedá)...

    OdpovědětVymazat
  6. ja taketo vybijane teda moc nemusim, ale nohu skaredu nerobia, a zda sa mi ze sa nehodia moc k tomu pruhovanemu bolerku ani k satom.

    OdpovědětVymazat
  7. Mně se cvočky nelíbí, a když už některý toleruju, příjdou mi, že musí zavazet, např. ramena triček, chtěla bych vidět tu propíchanou bundu=P

    OdpovědětVymazat
  8. Asi ani nemusím psát, jaký názor mám na tyhle boty, když v obchodě skáču po všem pocvočkovaném (jak sis asi všimla:D)....jak hladový lev co spatří antilopu :DD

    OdpovědětVymazat
  9. Přesně tyhle mokasíny jsem si koupila v Camaieu taky, ale už jsem je prodala na votočvohoz. Ne kvůli tomu, že by se mi nelíbily, ale bohužel mi byly malé. No nevím co jsem si myslela, když normálně mám velikost 39 a tyhle byly 38 :D

    OdpovědětVymazat
  10. Kočka si a super topánočky :)

    OdpovědětVymazat
  11. Kachní nohu podle mě nedělají a naopak ti sluší a s červenou vypadají moc pěkně. :)
    Tohle tvé sako/bolerko obdivuji u po několikáté, co ho tu vidím.

    Já si pořídila ve slevách v zimě balerínky do špičky se cvočky a nosím je ráda. "Bačkůrky" jsem měla původně v plánu, ale žádné mi neseděly...

    OdpovědětVymazat
  12. Mně se tenhle tvar bot také moc nezdá. Nemůžu si pomoct, ale přijdou mi trochu důchodcovské...:)) A ty cvočky to nezachrání.:D Zbytek outfitu je super! Možná škoda nutit se do něčeho, co pro tebe, jak sama říkáš, není to pravé. Protože spousta jiných věcí ti skvěle sedí.

    OdpovědětVymazat
  13. A ty jsi ze všech cvoků ten nejstylovější a nejmilejší! Vypadá to, že nějakého toho cvoka (asi na botkách nebo bundě) si taky budu muset pustit do šatníku ;-).

    OdpovědětVymazat
  14. Terezko, tahle kombinace barev je na tobě zatraceně sexy! Moc ti to sluší ;) Já tenhle tvar bot tak nějak obecně nemusím.
    PS: Moc děkuji za pozitivní komentář, sedím doma už tak dlouho, že mě depka div nezabila a tak jsem ráda za jakoukoliv podporu ;)

    OdpovědětVymazat
  15. Super , bomba , bezva , cool ! :D :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Vypadáš sexy,jsi hezká!

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!