úterý 31. července 2012

Na žranici v kůži

Jsou tomu už dva týdny, kdy vznikly fotky, které Vám dnes ukážu. Bouřilo, pršelo a nebyl ani žádný hic a my vyrazili na grilovačku k našim skvělým přátelům. Sice nebylo nejlepší počasí, ale tak příjemná společnost, výborné jídlo a víno dokáží zázraky, bylo nám totiž báječně a mraků jsme si ani nevšimli, jen si vzali o svetr navíc. A jelikož jsem tušila, že nás čeká pěkná žranice, oblékla jsem si půlené legíny (mají totiž v pase gumu) a samé jiné válecí svršky, ve kterých bych mohla spořádat tolik jídla. No vážně samé dobroty - má skvělá kamarádka připravila scones, špenátový závin, dva druhy salátů, grilované kuřecí maso, zeleninu a houby nebo skvělý dezert banoffee pie a spoustu dalších pamlsků.


Takže příště jedeme asi ještě s prázdnějšími žaludky, abychom už nic z těch skvělých jídel nemuseli nechávat . Také užíváte léta pořádnými grilovacími hody? :-)

12 komentářů:

  1. tohle léto jsem byla na grilovačce u přítele zatím třikrát, vždycky si dávám kuřecí křidýlka:) a scones mám taky mooc ráda, občas je peče sestra, já jsem zatím neměla odvahu, protože to prý hrozně lepí...ale asi se do nich taky někdy pustím:)

    OdpovědětVymazat
  2. mňam! a skvělý šátek :)

    zvu tě na HereJ Giveaway ;)

    http://theblondetime.blogspot.cz/2012/07/herej-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. Mňam, takové dobrůtky! :) Jinak pohodlné oblečení je na "žranice" podle mě povinnost. Tobě to opět moc slušelo a ty legíny ti ohromně sluší. :)

    OdpovědětVymazat
  4. I přesto, že jsem před chvilkou obědvala mám hlad a hlavně chuť na takové dobrůtky!
    Miluju grilování a toto léto si ho i pěkně užívám! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já bych si taky dala, ale co jsem byla nemocná mám ke grilovaným věcem spíš respekt aa odstup... :/ Ale je dobře, že ty nemusíš ;) Grilování bývají vždycky fajn a pokud je i společnost příjemná tak z toho obvykle kouká příjemný večer, jako byl určitě i ten váš :)

    OdpovědětVymazat
  6. moc povedeny outfit! :) libi se mi i tvoje taska

    OdpovědětVymazat
  7. Moc pěkné fotky a z toho jííídla se mi sbíhaj sliny :) u mě probíhá giveaway :-) www.michelbook.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. To jo, uplně jsi mě navnadila na víkend, kdy jedem do sklípku na jižní moravu :)))
    Ty legíny jsou ohromě slušivé:)

    OdpovědětVymazat
  9. nedávno jsem taky byli, taky bylo hnusně a nevadilo nám to a měla jsem na sobě skoro stejný model :D

    OdpovědětVymazat
  10. Teda a že ti to na grilovačce fakt slušelo! :) ty tenisky jsou super! My měli grilovačku zrovna včera a bylo to super. Letním grilovacím hodům se prostě nic nevyrovná :D

    OdpovědětVymazat
  11. Krásný oufit, hlavně ty botky. :)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!