pátek 2. prosince 2011

Nová úchylka

Přeji krásný pátek, další týden za námi, byl pro Vás úspěšný? Musím se přiznat, že ten můj, i když byl dost náročný, tak jsem to ve zdraví a i s trochou úspěchu přežila. Včera jsme dokonce s drahým dokoupili poslední dárky pro rodinu, které nám ještě zbývaly. Teď už se jimi budu do Vánoc jen kochat. Ale vím jistě, že mi to stejně nedá a stejně ještě pár drobností nakoupím. Teď mám před sebou víkend plný učení. Ale v týdnu jsem měla mezi hodinami ve škole pauzy, a tak jsem si zaskočila do města a zjistila, čím si budu asi pravidelně zvedat náladu. Po každé jsem totiž zavítala do H&Mka a vyzkoušela nějaké šaty.

Tyhle sladké jsem si vyhlídla už na jejích stránkách a hrozně jsem si je chtěla zkusit.  Ve skutečnosti se mi líbily skoro stejně jako na obrázku, jen si nejsem úplně jistá, že bych je unosila. Mají ještě v šedé a stojí 999 Kč.


Druhé ze stojanu mizí skoro ryhlostí světla. Jeden den jsem si je šla zkusit, ale vzala si špatnou velikost a už se mi nechtělo vracet pro menší, další den už je v té barvě vůbec neměli. Aby ne, za cenu 399 Kč. Tak jsem si zkusila alespoň ve fialové...


A vyzkoušela jsem lak z výprodeje. Myslím, že dělat o tom samostatný článek by bylo už zbytečné, protože už ke koupi stejně nebude. Takže jen na ukázku, protože se mi tahle barva na nehtech hrozně zalíbila a i lak musím moc pochválit, krytí, štěteček i konzistence byly totiž moc fajn.

4 komentáře:

  1. Krásný oboje dvoje šaty, ale ty růžový mi příjdou zajímavější :)
    A little bit of fashion

    OdpovědětVymazat
  2. Teda cukrátková a fialová Terezka, oboje moc hezké a děkuju za moc hezký a povzbudivý komentář. ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Uáááááá já chci taky ten lak! :D :) Šaty jsou super! Ty žůžové bych chtěla! :) Ale asi bych za ně ty peníze nedala, páč bych je právě neměla kam nosit.. a sem ráda, že týden byl pro tebe úspěšný! Pro mě stál za hov.. na každý frontě :D

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář přijmi můj dík!